Puiuti de Randunici 2008!! (40)
Raspunsuri - Pagina 10
RalucasS spune:
Naty sa va fie de bine plimbarea, si intr-adevar, copiilor, dar si noua celor mari, le face foarte bine plimbarea in aer curat, si mai ales sa fie racoare....de cate ori nu am patit cand mergeam la tara sau la munte sa mananc ca sparta si sa dorm dusa, si asta de la aerul curat.
Iar acum pt cele ce folosesc biberoane, sa aveti grija ca eu am patit-o , la tetine, daca curg prea repede se ineaca, dar pe masura ce creste, copilul vrea sa suga mai mult si mai repde, si daca este o tetina care curge prea incet, se plictiseste, oboseste si se lasa de supt. Deci verificati permanent tetinele, eu dupa ce fac laptele, intorc biberonul sa vad cum curge, ca am avut cazuri cand tetina era infundata cu lapte praf, si nu curgea deloc, sau cand pur si simplu se deteriorase si curgea prea incet si asa cu un biberon sugea 150 ml in 5-10 minute, iar la altul statea 20 de minute si manca doar jumate din el
natynic spune:
quote:
Originally posted by RalucasS
Iar acum pt cele ce folosesc biberoane, sa aveti grija ca eu am patit-o , la tetine, daca curg prea repede se ineaca, dar pe masura ce creste, copilul vrea sa suga mai mult si mai repde, si daca este o tetina care curge prea incet, se plictiseste, oboseste si se lasa de supt.
Mie-mi spui?
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
gudinde spune:
Delphinas
,
Acolo zice o lamaie la 1 kg de zahar, nu un pahar.
Nici nu stiu ce sa mai zic.
in orice caz partea "funny" e sa razi de pe cratita zaharul caramelizat.

Si stii, in pozele de pe youtube pare totul asa de usor, asa se lipeste ceara aia pe piele ...
Kya
,
Jos palaria ... eu stiu zona dar parol ca nu stiu unde-i parcul Bordei. Cum ai in stanga Herastraul si mergi inainte, treci de amb Chinei, la prima intersectie mare (cu semafor) e in dreapta o biserica si daca o iau la dreapta pe strada se ajunge la statia de metrou Aurel Vlaicu.
luny spune:
mai, dar care pe care si de ce va suparati?? zau, nu inteleg nimc, eu nu am observat pe nimeni care sa judece, sa arate cu degetul sau sa-si impuna parerea ca fiind adevar absolut...fiecare copil e UNIC, si tot UNIC e si modul in care creste, stim toate asta si ca ce merge la unul, la altul poate nu...nu cred ca a avut vreuna dintre noi intentia de a judeca felul in care alta procedeaza, sunt discutii de principiu, iar eu una, si sunt convinsa ca tot stolul, sufer si incerc sa sustin moral fiecare randunica ce trece prin momente grele, ata cu alaptatul, cat si cu biberonatul!

..si mergem inainte, cu bune/rele, grele/usoare...ca ne asteapta diversificarea, si atunci incepe alta mare distractie!![]()
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
luny spune:
delphi, unde sunt pozele de la botez, ca nu le gasesc?
LUNY
ariel_7000 spune:
iar eu cand ii dau lui teo din biberon folosesc orificiul nr 3 de la tetina avent:)), atat la lapte praf, cat si la cel matern. si ma mai mir ca face scandal cand il pun la san!!!, cu toate ca si de acolo, in momentele bune, tzasneste zdravan!
apropos de asta, pt cele care nu reusesc sa se mulga eficient (ca mine)...sau care au asa zis-ul "slow let down", am descoperit ca daca in momentele de "pauza" masezi usor mamelonul, intre degete, dupa 1-2 minute incepe sa curga iar laptic muuult. pur si simplu se deblocheaza si curge bine pe urma...
cat despre alaptat/biberonat, cred ca pot sa fac comparatia, eu la alex avand supraproductie de lapte, iar acum, miniproductie....mama care nu are suficient laptic nu trebuie sa se simta vinovata de NIMIC!!! eu chiar ca m-am straduit si am incercat toate variantele, mai putin cea cu medicamentul contra vomei, imi scapa denumirea acum....asta a fost bafta mea de data asta! voi incerca pe cat posibil sa mai storc chiar si ultima picatura, sper ca macar pana la 4-5 luni sa o mai pot face, daca nu, avem lapte praf....ma gandesc la amaratele alea din lumea a 3 a ce fac in situatia asta...ca nici vaci nu cred ca au...
mami de alexutza (10.04.2003)
si
Teodor Mihai (10.04.2008)
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
ariel_7000 spune:
luny, daca-ai stii cat le-am cautat si eu!!! uite-le aici:
http://good-times.webshots.com/album/563866126KqUNvI
apropos, delfinas, sa-ti traiasca micul crestin!
mami de alexutza (10.04.2003)
si
POZE ALEX SI TEO:
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5207ed359c8adf213e5f23" target="_blank">alexutza 2003-2004,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=5221eb237d9db27ce0b939" target="_blank">alexutza2005,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=522454e8697e14d6ce6966" target="_blank">alexutza2006,www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=52253cfdd7ccfda00914d4" target="_blank">alexutza2007
povestea lui TEO
Kya spune:
Naty ma bucur ca ai nimerit. Daca zici ca e frumos o sa mergem si noi sa-l vedem.
Gudinde nu iubita, nu ajungi asa de departe. Nici nu treci de ambasada Chinei. Pe partea dreapta, mai inainte de intersectia cu sos. Nordului.
Ne-am intors si din IOR, ne-am intalnit cu Steluta. Ea venea de la inghetata, noi ne indreptam spre ea. A ramas ca ne intalnim mi tarziu la lac, dar Sanziana si-a ales sa fie mai maraita in seara asta, asa ca nu am putut sa stam foarte mult. Plus ca randunoiul acum dupa operatie oboseste foarte repede. Habar n-am de ce. S-ar putea sa fie de la "filtrul de aer" cum zice el, pentru ca acum respira altfel si nu obisnuit cu atat oxigen deodata...
Ma duc sa-i fac baita copilului, ca vad ca striga randunoiul la mine "iar forumul ala!!!" ups... (ca tot vorbeati)
Kya mamica de
Sanziana
mica
Varsta bebelinei
---------------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
luny spune:
quote:
Originally posted by ariel_7000
cat despre alaptat/biberonat, cred ca pot sa fac comparatia, eu la alex avand supraproductie de lapte, iar acum, miniproductie....mama care nu are suficient laptic nu trebuie sa se simta vinovata de NIMIC!!! eu chiar ca m-am straduit si am incercat toate variantele, mai putin cea cu medicamentul contra vomei, imi scapa denumirea acum....asta a fost bafta mea de data asta! voi incerca pe cat posibil sa mai storc chiar si ultima picatura, sper ca macar pana la 4-5 luni sa o mai pot face, daca nu, avem lapte praf....ma gandesc la amaratele alea din lumea a 3 a ce fac in situatia asta...ca nici vaci nu cred ca au...
mami de alexutza (10.04.2003)si
POZE ALEX SI TEO:
povestea lui TEO
exact!! la fel as proceda si eu, si NORMAL ca nu ai de ce sa te simti vinovata cu NIMIC, se poate4 intampla oricui, mai devreme sau mai tarziu!
..a, metroclopramid e ala ptr voma, nici eu nu am luat!LUNY
natynic spune:
quote:
Originally posted by luny..si mergem inainte, cu bune/rele, grele/usoare...ca ne asteapta diversificarea, si atunci incepe alta mare distractie!
Abia astept!

Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008) DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea