Puiuti de Randunici 2008!! (40)
Raspunsuri - Pagina 11
CristinaGoji spune:
Delphin - felicitari pentru crestinare!
Tuchita - ce ingenioasa ai fost la faza cu sterilizatorul!
cat despre preturile la gradi particulare din Bucuresti
, 1000 cum a zis Gudinde sau 1200 cum ai zis tu...poti sa inebunesti, nu alta! Cred ca nu-l dadeam pe Vladic la cresa daca ar fi fost si aici asa preturi. Mai ieftin mi-ar fi iesit sa-l duc zilnic la mall la locul de joaca. Iar Nurofen pentru dinti nu pot sa-i dau, ca e alergic la el. Nu cred sa fie alergic la ibuprofen, mai degraba la aromatizorul ala din siropel. Asa ca noi suntem cu Panadolul.
Ma duc si eu la epilat si dupa aia somn.
Noapte buna 
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
natynic spune:
Ariel, din pacate la amaratele din lumea a treia daca n-au lapte si moare un copil nu-i bai, mai fac 5 si din aia or supravietui cativa...Asa ca sa nu ne mai gandim la situatia aia...
Nici o sansa de baita. Am mutat-o pe Iulia din leagan in patul ei si nimic...doarme tun!
Kya, sa mergeti in parcul Bordei, chiar e frumos si e aranjat si bibilit la centimetru.
Naty
mamica
Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
luny spune:
delphi frumoase pozici, felicitari ptr micul crestin!
naty, eu deja am niste emotii cu diversificare astaaaaa...nu stiu de ce...
LUNY
, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Nicoleta spune:
salut.
stau prost cu timpul... pentru net. insa am intrat sa va dau o veste, bb are la 8 saptamani 6.300 kg. e maaaare, si nu credeam ca va creste atata de saptamana trecuta... cand avea 5.800! acum mananca si mai rar, suge putin timp... ce-o fi??
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
natynic spune:
Ai vazut, mai Nicoleta?! Uite cineva care isi facea griji degeaba! Lasa, mai bine asa...Suge putin pt ca e baiat maaaare si puteeeerrnic! 
Naty
mamica
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea
tuchita spune:
sara buna!
Am fost la Cora cu sebul in marsupiu, nu mai repet experienta ca m-a rupt!
Dupa juma de ora l-am pasat lui tac-so!
M-am enervat, mi-a trecut aia de 2 ori pe bon scaunul de masina, o data cu un pret mai mare, noroc ca sunt patita( odata am cumparat 120 sticle de apa!) si m-am dus sa-mi dea banii inapoi!
Cu Ilinca e din ce in ce mai horror la cumparaturi!

Am mai apucat si juma' de ora de parc, acyuma bobinez inghetat cu rom si stafide( inca nu menstruez si sunt in perioada hipoglicemica!
)
delphin, sa-ti traiasca micul crestin!
Si pe mine m-a impresionat preotul! Iar tu esti tres belle, biensur!
Simo, succes maine la nasit!
sa va mai povestesc doua vorbe despre "pa[ica": mare grija cum dati cu lingurita! La Ilinca am fost mai priceputa ca stateam acasa si eram mai citita!
Lingurita trebuie bagat in gurita si tinuta pana cand bebelusl incepe sa faca cu buzele ca si cum ar suge! asa i se duce totul frumos pe gatut!( ma rog, 50% pe langa!) daca ii dati lingurita ca unui om care stie sa inghita o sa impinga tot afar cu limbuta!
mi-a luat 5 zile sa imi amintesc tehnica!
nu stiu daca v-ati prins ,dar o sa o faceti cand o sa treceti la aparat!![]()
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze
Nicoleta spune:
Naty, asa e! doar am recunoscut ca-s mama stresata...
Nicoleta, mami de Stefan (27.01.2003)si de Matei (25.04.2008)
delphin spune:
Saru'mana fetili!
pt. aprecieri si felicitari!
Tuchitza t'est trop gentille! Mais merci, ça fait du bien![]()
Apropos de linguritza, mie mi-a luat doua zile la David in schimb cred ca la Seb nu mi-a reusit niciodata, nu-i de mirare ca e mofturos la mancare
E normal sa fie atat de agitat dupa botez, ca doar n'am facut petrecere!
Of!
Sunt din ce in ce mai stresata si mai incordata...cred ca dupa plecarea randunoiului voi fii mult mai zen!Adica sper!
O seara placuta
pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj
natynic spune:
Cu chiu cu vai am gasit si io pozele de la botezul lui David de Delphin, ca tare le-am cautat! Frumoasa biserica, frumoasa mama, dulce si speriat mic copil crestinat. Domnul sa-i ajute!
Observ cam in toate pozele voastre de la botez ca sunteti pe aproape, prezente, iar Ariel chiar in genunchi cu Teo in brate. Pai preotul care a botezat-o pe Iulia nu a lasat pe NIMENI sa se atinga de ea de cand a intrat in pridvorul bisericii, nici macar pe nasi, doar pe nase. Dupa slujba ne-a urmarit sa verifice cum plecam, ca cica abia acasa aveam voie sa stau langa ea si sa o ating, asa ca a trebuit una din nase sa se suie cu ea si cu randunoiul meu in masina iar eu pana la restaurant am mers cu nasul consort al nase
-sa nu ne certe taica popa!
Naty
mamica
Iulia mea
tuchita spune:
Of, mai Delphinas, cand ma gandesc cum m-am crizat cand a plecat randunoiul 5 zile si ma gsndesc si la tine ca o sa fii cu amandoi atat timp singura...brrr!
dar ai noroc de baieti cuminti, educati, civilizati!
si ca mi-am amintit de lingurita...eu nu am dat nimic copilului niciodata in biberon altceva in afar de lapte simplu!
Cerealele cu lingurita, legumele cu lingurita, si mai ales fructele cu lingurita!
Sa vedeti voi ce contre o sa inceapa cu diversificarea!
discutiile despre alaptat sunt parfum!![]()
mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze