Puiuti de Randunici 2008!! (40)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Noi vrem sa mergem in vestitul parc Bordei, dar nu stie randunoiul pe unde se intra (eu nici atat, evident!)

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, sa nu crezi ca al meu copil nu plange, sau ca nu se trezea noaptea de 5 ori. Numai ca mi s-a parut totul natural, ca lucruri ca trebuie/ pot sa se intample, nu am "cautat" probleme acolo unde nu am considerat ca pot exista. Si am fost cat de "serenity now" am putut fi. Nu crede ca nu am avut zile in care imi cadeau ochii de somn, numai ca nu m-am gandit nici o clipa ca laptele meu ar putea avea probleme. Nu m-am temut de asta, si poate ca am fost norocoasa. Ca si Vio, sustin alaptarea pentru cine si-o doreste si pentru cine poate, atat! De ce nu pui problema si asa: de ce tocmai eu si Vio NU am avut probleme cu alaptarea? Am intervenit cand au fost discutii pe tema asta, si tocmai asta cred ca este scopul acestui forum: sa ne exprimam pareri, sa dam sfaturi, sau sa le cerem...un consens general ar fi plictisitor si complet inutil. Unde ar fi progresul, nu?

Tuchi, told'ya ! Felicitari pentru upgradarea sterilizatorului .

Plecam afaraaaaaa!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela am hranit copilul, ma imbrac si plecam in parc. Cand ajungi, da un sunet.

Naty de la piata Ch de Gaulle mergi spre ambasada Chinei. Pe standa e Herastraul, si pe dreapta, dupa prima intersectie e intrarea in parcul Bordei, pe un colt oarecum.

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

tuchi, ma gandeam eu ca-i cam scump, dar cum nu am nici sterilizator..off, ma gandeam sa-l pot lua si in concediu..mai caut si alte variante, nu stiu pe nimni sa aiba robot special pt bebei ca sa-mi dea o idee, daca merita investitia..
apropo, si la mine merge totul bine cu alaptarea, slava Domnului, si chiar cred ca este cel mai bun lucru pe care il fac ptr bebe,si lupt cat pot sa mentin lucrurile asa!..si am convingerea ca formula nu ofera beneficiile laptelui matern, plus ca sunt si beneficiile asupra organismului mamei!!
eu nu cred ca s-a degradat calitatea laptelui matern peste generatii sau ca ar fi mai prost din varii cauze ce nu tin de noi, ci ca tine de fiecare individ, cum este alcatuit genetic, si, pana la urma, de cat lupta fiecare mama ptr asta, atat cat se poate! nu-s de acord cu a merge la extrem cu alaptatul, cu orice pret, fiecare le stie pe ale lui, dar, o mama obosita, stresata, nervoasa si chinuita din cauza alaptatului, nu ii este de prea mult ajutor nici bebelui...
si, deasemenea, daca Mufa nu s-ar satura cu laptele meu, nu m-as uita la el cum sufera de foame, ci i-as introduce fara sa-mi para rau, si FORMULA!
gata, m-a mancat limba sa-mi zic si eu parerea

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Am alimentat puiutii!
Ne pregatim de plimbare!
nu stim unde, ar trebui sa mai prestam niste cumparaturi ca maine nu putem, luni bagaje....
sper sa ne miscam repede, sa mai apucam sa stam si in parc!
Stela, sterilizatorul electric de biberoane!Pe care mi l-am cumparat cand n-am avut gaze o saptamana!
Olgutza, poate ca ai avut si tu nopti si zile mai grele, dar nu te-ai plans deloc! asa ca perceptia mea, si cred ca generala, este ca ai un copil bibelou!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

L-am adormit si eu pe Lucas, si acum imi trag si eu putin sufletul...Sa nu va mirati ca il culc asa devreme, pt ca inainte il culcam si eu ca pe "oamenii mari" in jur de ora 21-22 si chiar 23, dar am citit intr-o revista ca cel mai recomandat este sa ii culci intre ora 18-19, pt ca s-a descoperit ca ar fi ora la care le este cel mai somn si vor dormi mult mai linistiti si se vor scula dimineata normal, nu cu noaptea in cap. Si mi-am zis sa incerc si eu si bine a mai fost, mai greu primele zile, dar apoi am observat si eu ca la ora aia ii era somn, se freca la ochi, asa ca noi la ora 17 - 18 facem baita, apoi papam si apoi ne bagam la somnic, si intra-devar doarme foarte bine toata noaptea si nu se trezeste decat cand ii este foame si poi adoarme instantaneu, iar dimineata se trezeste pe la 8, dupa care iesim afara, pt ca e mai racoare si am observat ca atunci cand il scoteam seara afara pe caldura asta era foarte agitat, asa ca am renuntat la plimbarea de seara, apoi la ora 10 isi bea suculetul cu piureu de mere, iar la 12-13 are program de somn, o ora- doua...

www.TickerFactory.com/" target="_blank">LUCAS 06 martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Scriu si eu putin,desi sunt in criza de timp...maine botezam,am gradinarit mai toata ziua,mai am de spalat ,de calcat si mai am si 2 copii
Legat de alaptat,sunt perfect de acord cu Naty...pt ca stiu ce inseamna sa iti urle de foame bebele noaptea si tu,ca mama,sa ii tot bagi sanul in gurita,sa vezi ca el ar bea laptic si nu mai e...intrebarea mea e :ce sa faci??sa il lasi sa planga de foame??numai ca sa ii dai exclusiv san...zau, asa!si nu stiu care mama atunci cand era bebe in burtica se gandea ca nu vrea sa alapteze ci o sa ii dea bibe...ce MAMA nu ar vrea sa-i dea lapte copilului ei????care e aia???NU EXISTA!!!asa ca ,nu inteleg de ce cele care alapteaza "dau cu pietre" in cele care NU POT,nu ca NU AR VREA ci efectiv NU POT!!!si faci si tot ce e omeneste pentru a-i da cat mai mult bebelusului lapte,dar daca nu e de unde,CE SA FACI????Dragelor,NU Exista NU VREA,ci NU POATE!!!si sunt mai multe motive din cauza careia o MAMA NU POATE ALAPTA!si cele care am avut parte de ele(motive)suntem amarate destul ,fara sa ne mai amareasca si altii!nu doresc nimanui sa treaca prin ce am trecut eu!

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo27 spune:

Raluca,bine ai revenit

Simo,mami de DAVID- 3 iulie 2002,si de SAMUEL CASIAN -1 martie 2008
POZE

Faptul ca ai un pian ,nu te face pianist,dar faptul ca ai un copil cu siguranta te face parinte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Simo succes maine cu botezul si sa va iasa totul cum doriti

Si iti multumesc si tie si tuturor randunicilor care m-au primit foarte frumos inapoi pe crenguta si au fost intelegatoare cu absenta mea indelungata

www.TickerFactory.com/" target="_blank">LUCAS 6 Martie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Vio, am cautat si nu au site in engleza , germana sau alta limba, decit in kligoniniana.Aici sunt multe formule de lapte , 6 cunosc eu, probabil ca sunt foarte multe dar cine le stie si, doar citeva din ele au DHA-ul introdus si cele de mai jos .

choline
Linolenic acid (ALA)
Phospholipids
Cystine
Taurine
Nucleotide
RNA
Galactose
Sialic acid
ganglioside
Mie nu mi se pare scumpa acesta formula , costa cam 20$ cutia de 800gr.A, Laptele se numeste Sukoyaka( 0- pina la 9 luni) si este fabricat de Bean Stalk .

ps. sper sa fi tradus cit de cit corect, Hmmmm?

.............................................
Doi Trandafiri Albi,
in Rasaritul Primaverii.
...........................

Reflexia luminii pe suprafata apei
se misca neincetat.
totusi luna straluceste
si nu pleaca nicaieri
ea sta, dar se misca.

Mergi la inceput