Puiuti de Randunici 2008!! (40)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

quote:
Originally posted by natynic
Incep cu Clau: de mine nici nu se pune problema dar, sati linistita, sunt sigura ca nimeni nu te va certa ca i-ai dat Rebeccai completare, draga Clau! In primul rand ca nimeni nu ar avea nici un drept si apoi, Doamne iarta-ma, cand tu povestesti ca in fine a fost prima noapte linistita si fata a dormit bine trebuie sa fie intr-o ureche cineva sa te critice. Tu esti printre cele mai norocoase randunici in privinta alaptarii, ai lapte in continuare, doar ca nu ai seara, asta e, ii vei da completare si nu te teme ca va renunta ea usor la san, sunt si altele care dau mixt-Stela, Kya, Kitzy, Ariel, etc; iar la Stela ai vazut ca la un moment dat n-a mai fost nevoie de completare. Asa ca lasa miturile, lasa teoriile altora, nu conteaza decat sa fie hranit si linistit copilul tau, nimic altceva, CLAR!
Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Stela,
mamica fericita de TEODORA mult dorita (1.04.2008)
Pozici
Drumul vietii
"Domnul ne-a ajutat!!Multumim,Doamne!!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Stela si noi ne gandeam sa mergem in IOR. La ce ora va duceti?

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mimonix
Pentru lingrita de suc si pentru ca n-am vrut sa mazgalesc robotul doar pentru atat, am mazgalit toata bucataria, adica: am spalat piersica, am fiert apa in ibric si am oparit-o 2 sec si am oparit si razatoarea (ca n-am una speciala pt el ) apoi am curatat piersica de coaja, am ras-o , am strecurat sucul in bibe steril prin tifon si apoi i-am dat o lingurita = 2x 1 jumatate sa nu curga pe laturi cand inclin lingurita daca e plina si uite asa acum am de spalat:ibric, razatoare, bibe, lingurita si blat de bucatarie.Ei, ce ziceti ce tare sunt?

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Yo rad,dar sa ma vezi si pe mine,cand o veni vremea...

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Mimo,i=o fi cald Vladutzului de nu vrea sa mai manance.Asa o suspectez eu pe Teo a mea,ca de cateva zile se intampla sa manance cam rar...zic si eu ca nestiutorul
Eu am noroc ca randunoiul nu se baga in treaba mea-cat stau eu pe for,noroc ca am laptop,ca nici eu nu-i interzic sa vada meciuri + ca eu fac mai multa treaba ca el in casa si mai am si serviciu-de crescut Teo.M-am scos!!
Kya,sa va fie de bine vaccinul!sI noi merem in Ior un pic mai tarziu..si unde-i nene inghetata aia?
Cristina.

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

stela plimbareala placuta, ies si eu curand p-afara!

LUNY, mami de bebe MATEI CRISTIAN!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Salutare!
Am facut legume la sterilizator, morcov si dovlecel, s-au facut bine, le-am pasat, diluat cu apa plata si astefl Sebul a primit la oar 2 vreo 10 lingurite de papica!
n-as putea spune daca i-au pplacut sau nu, a inghitit mai bine( mi se pare oricum ca in fiecare zi inghite mai bine decat in ziua precedenta!)
cert e ca pe l a opta lingurita s-a cam enervat, a inceput sa scheaune intr-un mod caracteristic dupa lapte!
acum doarme de la 3 juma, deci de doua ore neclintit!
asa ca la bagajul de plecat la mare mai adaug si blenderul!
Sper sa mai incap si eu in masina, ca mi-e groaza!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Vio...esti ultima cu care as vrea sa ma contrazic, te respect prea mult...plus ca deja ma enerveaza discutiile astea cu alaptatul...Totusi te intreb, ca si pe Olgutza, pt ca voi sustineti cel mai "fanatic" (nu lua cuvantul chiar ca atare) alaptatul exclusiv-nu intamplator poate, voi fiind si dintre putinele care nu au avut nici o problema cu copiii in acest sens: daca Sean ti-ar plange zile la rand si ar fi agitat si dandu-i putina completare ai vedea ca devine copilul linistit si fericit, chiar daca tu ai sanii plini...nu ti-ai pune problema ca e ceva in neregula cu laptele tau? Tu nu vezi ca suntem cu totii mult mai bolnavi, mai fragili si mai sleiti decat parintii si mai ales bunicii nostri, in ciuda faptului ca traim mai mult? Ca auzim la oameni de varsta noastra de boli de care parintii nici nu pomenisera la tinerete?
Deci nu cred ca spun ceva gresit daca ridic ipoteza asta, pentru ca o explicatie trebuie sa existe!
Iar teama ca ar citi cineva pe forum si intelege gresit...am spus eu sau altcineva ca nu e bine sa alaptezi?? Uite, tu si Olgutza sunteti cele mai bune exemple ca totul poate merge perfect. Toate citim pe aici o mie de lucruri, bune sau gresite, dar tot prin mintea, cultura si instinctul nostru de mama filtram totul.
Sper sa nu te superi pentru observatiile astea. Oricum, cred ca s-au spus deja prea multe si chiar trebuie sa incheiem cu teoriile asupra subiectului.

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Of,Adriuta,ce nasol cu viruselul.De retinut!
kya,acum papa Teo.Apoi,ne pregatim de plecare.Voi ati plecat?
Ms la fel,Luny.

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Dimineata am fost in parc la noi, Ilinca s-a jucat in nisip, Sebul a balit pe mine, a papat si s-a culcat la umbra ca boierii!
Dupa ce am bagat si eu o ora juma de somn, am spalat biberoanele toate( m-am gandit la Ursuleata cu cele 18, ca eu imi cam pierd rabdarea dupa 5, si am 7!) si am aruncat un ochi pe ciripeala voastra!Mimonix, cu invatamantul m-am prins deja, ca tocmai am inscris-o pe Ilinca la gradi!
Desi mama a fost invatatoare si tata e profesor!( ce-i drept ca in provincie!)
unde stai la Breaza? ca ti-am zis ca m-am indragostit de loc!
Si Sebul mai face greva sometimes, dar il ignor, injur printre dinti ca arunc laptele de 45 lei cutia si-mi trece!
Si ii trece si lui!
Ariel, nu stiu ce sa zic de transport!
la Konstantin si Elena vazusem si noi un hotel care parea super, azalia parca, dar mi s-a parut statiune de mosi!
Luny, prea scump e robotul! Nici eu habar n-aveam ce-nseamna"lol"
Cristina, bravo pentru Vladicul dat la cresa!
Crede-ma insa ca in Bucuresti nu e prea usor dpdv financiar!
Am o colega careia ii creste mama ei baiatul la Cluj, unde dadea pe gradi 500 lei si acum vrea sa il aduca in Buc si o sa dea 1200lei!!!
Ilincai cel mai bine ii trecea durerile de dinti cu Nurofen!pAnadolul era frectie!
Amira, nu-mi fac nici un bagaj!
LMA pentru randunoiul tinerel!
De-aia nu te-ntelegi tu cu soacra, ca te acuza ca i-ai luat baiatul inca necopt si i-ai mai facut si copil!
Olgutza, dupa ce am scris am mai arucat un ochi la poze si am zarit si tataL si mi-am revizuit opinia!

Vio, cu alaptatul am inteles, dar cum te intelegi cu soacra?! Povesteste!
Adriutza, horror diversificat copilul, din pacate sunt inca foarte multi in Romania care patesc exact acelasi lucru!
Fug ca s-a trezit piticotul cu foame-n gat!

poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tuchita

Salutare!
Am facut legume la sterilizator,
poze

Tuchi,de care sterilizator,ca nu pricep?

Stela,
Pozici
Drumul vietii

Mergi la inceput