Puiuti de Randunici 2008!! (40)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Neatza fetili dragi!

Vio si eu zic sa continui cu informatiile...adica sa faci la fel cum ai facut si pana acum...fetele apreciaza informatiile date...bon, cele care nu alapteaza, printre care si eu, pot "zapa" daca vor, nimeni nu e obligat sa citeasca, dar cred ca cele care alapteaza, e un bun sprijin!

Olgutza, gudinde, simo, cristina si cine mai intreba....sotul e roman, amandoi suntem ortodocsi deci si copii. Manastirea practica ritul ortodox grecesc, dar am avut placerea sa aud "Doamne Miluieste" cantat in romaneste si slujba in fr ca sa intzelegem. Crezul l-a citit nasha in romaneste pregatit de preot
Voila!.

Va doresc o duminica placuta, cu gratareala, balaceala din belshug! Si atentie la bb-lusi!

Mimonix fata desteapta!

A!!! Tatuajul dateaza de 10 ani, facut in tineretile mele, cand locuiam in Buc. Trebuie sa mai fie 2 fete pe undeva in lume care au fix aceleasi tatuaje, caci am fost 3 la tatuat...in Berceni. Oare o mai fii?
si modelul e din filmul L.A. confidential iesit in 1997, unde Kim Besinger avea un astfel de tatuaj!

pozici
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=59ecfb6ceda7fc8433bfcc&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank"> montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata la tot stolul si de la mine!

Noi am fost de la 8 la plimbare, la 10 am revenit, iar acum Lucas dorme un pic dupa masa, iar eu am intrat sa vad ce mai faceti. Si noi ne pregatim sa mergem la un gratar la cumetri, dupa ce se trezeste puiul....

Olgutika - de exemplu, eu asta noapte am dormit invelita cu patura, iar Lucas, cum il inveleam dadea din picioare pana se dezvelea....dar eu il verific mereu peste noapte, daca are mainile, piciorusele reci il invelesc, cu o paturica sau un cersafoior, depinde si cu ce il imbrac, iar daca ii e cald, il las dezvelit.

Va pup pe toate, si va urez distractie placuta si bebei cat mai cuminti si sanatosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Am intrat si eu profitand ca randunoiul e plecat la maica-sa sa-i ajute la mutat mobila ca zugravesc...
N-avem nici un plan pt azi...
Si ce sa vezi, dau numai de gratare, piscine la vila, Aquapark, mare la bulgari, turci si greci, botezuri, plimbari cu Land Rover...Bravo, petrecere buna tuturor, fetelor, dar eu m-am cam deprimat. Cand eram doar noi doi, bantuiam in week-end non-stop...acuma nu-l mai inetreseaza si nu mai vrea sa plecam NICAIERI. Si pe deasupra ma trezesc si tarziu si nu mai pot iesi la plimbare decat seara ca acum e prea cald pt pitica .Ma apuca si plansul...
Vio, si chiar n-am vrut sa te supar, si nici pe nimeni altcineva; dar cu subiectul respectiv am terminat.
Gata, nu mai scriu ca am intrat in butoi cu totul...

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Tuchita - ai terminat show-ul? ca eu nu vreau sa ma uit, ca mor de oftica, da'las ca de maine sper sa ma apuc si eu de Monti si vezi tu show dupa aia

Acuma am venit si noi din parc, imediat il pun pe Vladic la somn si poate ma relaxez si eu putin. Si dupa ce se trezeste mergem si noi la gratareala la Tarnita!!! Am fost si ieri!!!

Am mai avut ceva de zis, dar evident ca am uitat. REvin, poate imi amintesc...

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

P.S. Olgutz, si eu ma invelesc cu plapuma (si al meu o da jos de pe el noaptea si mi-o azvarle toata in cap! ) iar pe Iulia o acopar cu un scutec de finet care, cronometrat cam in 3 minute e aruncat departe de ea! Nu i-am mai pus nici ciorapei, ca are picioarele calde; normal, daca cu tot AC din sufragerie in dormitor raman 27 de grade...
Deci daca ma mai scol si ma uit la ea o mai invelesc...si iar se dezveleste...si tot asa.

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

quote:
Originally posted by tuchita
Si al meu ar trebui operat de deviatie de sept, dar n-aveam curaj, timp, bani etc.
Kya, randunoiul tau cati ani are? ca ma tem ca al meu e prea batran pentru asa ceva!( face 35 in august!)

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Pai al meu a facut 35 in mai, de unde sa fie prea batran?
Daca are doar deviatie de sept, atunci e mult mai simpla operatia, nu sufera decat o zi, a 2-a zi e ca nou.
Al meu a avut fractura de piramida nazala, si a trebuit sa-i faca tot nasul praf si sa il refaca bucatica cu bucatica. De aia a fost mai complicat si a durat mai mult.
Ca bani, toata distractia a costat vreo 10 milioane (incluzand pe toata lumea)

Kya mamica de Sanziana mica

Varsta bebelinei

---------------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by natynic

Am intrat si eu profitand ca randunoiul e plecat la maica-sa sa-i ajute la mutat mobila ca zugravesc...
N-avem nici un plan pt azi...
Si ce sa vezi, dau numai de gratare, piscine la vila, Aquapark, mare la bulgari, turci si greci, botezuri, plimbari cu Land Rover...Bravo, petrecere buna tuturor, fetelor, dar eu m-am cam deprimat. Cand eram doar noi doi, bantuiam in week-end non-stop...acuma nu-l mai inetreseaza si nu mai vrea sa plecam NICAIERI. Si pe deasupra ma trezesc si tarziu si nu mai pot iesi la plimbare decat seara ca acum e prea cald pt pitica .Ma apuca si plansul...
Vio, si chiar n-am vrut sa te supar, si nici pe nimeni altcineva; dar cu subiectul respectiv am terminat.
Gata, nu mai scriu ca am intrat in butoi cu totul...

Naty
Iulia mea

imi pare rau Naty, doar dupa ce am trimis mesajul am vazut ca mai bine nu mai pomeneam si eu de gratareala...

Olgutza - eu o invelesc cu scutec de finet, dar nu se dezveleste ca doarme pe burtica, eu - cu plapuma destul de groasa. Mai nou fata mea adoarme ca si Rebe de Clau, cu scutecul peste cap

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Buna!!!!!, ma scuzati ca iar am disperut ca magaru'n ceata....da' am avut de facut curatenie si pe urma pe la 19 am iesit cu fetele si randunoi la terasa si am ajuns acasa pe la 21:30

Intai vreau sa zis LA MULTI ANI!!!, sarbatoritei de ieri, Serry Ann

Gudinde mai lasa si tu serviciul ala sau fa si tu mai putin

Cristinaapropo de gradinita, am o matusa de-a mea care a trecut numai prin raceli cu fii-su de cand a inceput gradi si pana acum la sfarsit(in toamna la scoala), eu nu am avut probleme cu Bianca, doare o singura data la inceput mi-a racit...deci depinde de imunitatea copilului ...si....multumim de cafea, am sa iau o tona

Deeapui, si Alexandra a mea are momente cand manca mai muklt de 120 ml dar cateodata manca si mai putin de 120ml, vreo 90-100 ml , ce fel de lape ii dai?? ca nu am fost atenta..

Simo27 si cevasucces azi cu botezul, sa va iasa cum doriti voi

Delphin felicitari pentru puiut crestinat, vazut poze superbe

Nicoleta felicitari pentru bebe "maaare" cum ai zis tu

Kya si la mine, fiica-mea isi suge pumnisorul, deocamdata ,

Clau, Biancai i-au iesit 2 dintisori la 3 luni, s-ar putea sa fie asta, verifica-i gingiile

Amina-Marina multumim de info legata de difersificare

Amira-Roxana LA MULTI ANI randunoiului ,

Tuchi, sper sa te relaxezi la mare si sa stii ca te-am vazut goaaaalaaa ,

Nicol sa stapaniti sanatosi jeep_ul, felicitari pentru insanatosirea fetelor(deci tantum verde pt rosu in gat, tinut minte) si distractie placuta la botez

Cuscra si bravo ca te-ai descurcat fara GPS, fata desteapta, ce mai face ginerele meu?? si vreau si eu la gratareala , ce zici vii sa ne iei???

Aaaaa..in legatura cu alaptat/biberon nu ma bag , fiecare face cum vrea si cum stie

tot stolul
mai era ceva de zis dar nu mai stiu, il trimit pana nu-mi dispare, sper ca nu ati terminat capitolul....

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Moaaaaamaaaaa acum am vazut, o multime de _uri in mesajul meu

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viomary spune:

Buna CristinaGoji !sunt de pe SE si ma gandeam ca poate i-ti mai arunci cate un oki ,o vorba si pe la noi ca nu mai stim nimic de tine
scuze daca am deranjat!

Mergi la inceput