Puiuti de Randunici 2008!! (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Yeeeessssss!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Neata si de la mine!

Nu v-am mai citit de vreo 2 zile,dar sper sa recuperez de maine -n colo ca zi tot n-am timp.
Tocmai ce m-am EPILAT SI EU, mi-am spalat parul si astept sa se faca ora 11 sa plec la coafor ca mai tarziu plecam la un botez in capitala.

Tuchi iti urez distractie placuta la mare, sper sa te relaxezi macar un pic, desi cu 2 copii mici ....nu stiu ce sa zic.Noi o sa plecam saptamana viitoare la Sinaia vreo 2,3,4 zile ,cat om rezista doar noi 2 cu copii ca nu suntem obisnuiti, si in functie de asta hotaram daca mergem la mare doar noi cu copii sau o luam si pe mama. Randunoiul d-acum zice ca sigur o luam pe mama, ca el nu vrea prea mult stres si batai de cap. Evident, daca n-ar fi mama, i-ar reveni sarcina sa se ingrijeasca el de Alexia cat ma ocup eu de Antonia. Om vedea...

Raportez ca randunoiul meu s-a intors ieri la pranz acasa sanatos si cu una bucata Range Rover -super masina-de ne-am dat si noi aseara cu Jeep-ul in familie.
Acum la botez o sa plecam cu Kia , ca cica el vrea sa bea ceva ca tot omul si sa conduc eu la intoarcere, cu Roverul ... e prea devreme pt mine, si adevarul e ca nici eu nu m-as baga din prima -n Bucuresti cu cat-a -mai masina.

Pup tot stolul si pana se face de coafor ma duc sa mai hranesc un pic pitica.

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Roxana La multi ani, randunoiului tau! Sa-ti traiasca si sa fie sanatos alaturi de voi!

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Recunosc ca am intrat fara intentia de a scrie ceva, dar Tuchi m-a provocat,deh!
Plecam si noi imediat la gratareala, adica stati sa ma laud un pic.
Ieri dimineata a plecat omu' la tara (undeva la jumatatea distantei spre Alexandria) pentru ca face acolo o cabanuta de lemn. Eu am zis ca nu merg, ca e prea cald, ca sucita/invartita...si pe la ora unu m-a apucat elanul , am suit copiii in masina si m-am dus dupa el.Si uite asa am condus eu fara GPS si am si nimerit...sunt taaaare mandra! Am stat pina aseara la 8, am revenit acasa cu copiii si acum voi repeta figura. Ca ieri a fost cu munca, azi e cu gratareala. Asa ca doar am am citit, oricum nu prea as avea ce sa zic ca eu despre alaptare am fost atat de sincera si am marturisit totul din prima...o singura intrebare:Tuchi, eu am sterilizator electric cu abur.Sterilizarea dureaza citeva minute, nu stiu exact. In acest tip de sterilizator pui tu legumele?Ca mi se pare super tare inventia ta!
Si se fac in alea citeva minute? Te cureti inainte si le faci bucati, le pui direct pe gratarul ala, nu se murdareaste , nu lasa zeama?Lumineaza-ma, pls!

Simona,mamica de Teo (14 ani) siVlad Alexandru (18.02.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Am uitat sa va zic: fetele mele s-au vindecat complet fara nici tratament antibiotic, nici macar de tuse nu le-am dat nimic, doar cu Tantum Verde pt rosu-n gat. Abia astept sa dau ochii cu medicul de fam(tre sa ma duc cu pitica la masuratori maine) si sa-i spun ca nu le-am dat nimic. Soacramea zice s-o pacalesc ca le-am dat si sa creada ca d-aia le-a trecut, dar eu nici nu ma gandesc. Abia astept sa-i spun in fata.Si daca s-o opari , sa fie sanatoasa..ce-am avut si ce-am pierdut.Oricum nu mai sau pe la ea decat pt masuratorile Antoniei de fiecare luna.

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Mimo pofta buna la gratar! Bravo ca te-ai descurcat fara GPS!Esti o desteapta!

Pozici

Poze noi

Mergi la inceput

Aaaa si cand am zis GPS nu m-am referit la drumul de Alexandria, ci la iesirea din Bucuresti bineinteles. Iar GPS-ul meu a fost Teodora cu urmatorul rationament (tineti-va bine):
indicator spre Cotroceni inainte si zice: aha, e bine! Cotroceni=Gradina Botanica=unde locuieste Naty= sector 5= Rahova= iesire spre Alexandria!F tare, sper sa intre la real ca altfel isi rateaza vocatia, clar!

www.onetruemedia.com/shared?p=56509686d3840dd2953529&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Vladut si Teo
poze

Mergi la inceput

Nicol, merci de aprecieri.Iaca am dat si explicatia desteptaciunii mele spontane!

poze

Mergi la inceput

Aaaa Nicol, sa stapaniti sanatos jepanul!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Nicol, felicitari pentru masina!distractie placuta la botez!
Daca asa avea pe cine lua cu mine la mare probabil ca as face-o!
desi sora mea si-a luat bona intr-un an si mai mult s-a distrat bona decat sa aiba grija de copii! Depinde de ajutor!
Mimonix, vreau si eu la gratareala dar n-am nici terenuri nici prieteni!
Am sterilizator cu aburi de la Primii Pasi,!
am taiat morcovul si dovlecelul inbucatele, nu foarte mici, morcovul rondele si dovlecelul mai grosut, le-am pus pe gratarul de jos, am pus mai multa apa decat pentru bibe si am dat drumul!
cred ca s-au aburit cam 20 minute, s-au facut super bine!
de murdarit s-a murdarit un pic, am dat repede cu jet de apa, am sters ala inauntru cu o laveta si gata!
legumele le-am pus direct intr-o canuta de plastic in care am turnat apa plata un pic, am bagat blenderul si gata papica!
Operatiune de prepare( fara a pune timpul la aburi!) si spalare maxim 5 minute!
mai mult va dura hranirea!
idee mi-a venit de la sister care are sterilizator Nuk pe care scrie ca poti face legumele la abur in el!
Pe-al meu nu scrie dar a mers!
succes si pofta buna!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput