Puiuti de Randunici 2008!! (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

quote:
Originally posted by Ali_bia

Moaaaaamaaaaa acum am vazut, o multime de _uri in mesajul meu

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

mie-mi plac - urile

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Gudinde, cum sa fiu supi?
Aoleu, Cristina...si te mai duci si la splendoarea aia de lac Tarnita...
[q[

Naty
mamica Iuliei Elena (30.01.2008)
DOAMNE,TINE-O SANATOASA PE MINUNEA MEA!
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuchita spune:

Naty, iesi din butoi! ACUM, AI AUZIT?!

mamica de Ilinca (5.07.2005) si Sebastian(30.01.2008)
poze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by viomary

Buna CristinaGoji !sunt de pe SE si ma gandeam ca poate i-ti mai arunci cate un oki ,o vorba si pe la noi ca nu mai stim nimic de tine
scuze daca am deranjat!

viomary - Promit ca azi intru pe la cafenea sa bem o impreuna.

Vladic
Daria

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by tuchita

Naty, iesi din butoi! ACUM, AI AUZIT?!

Si unde sa ma duc?!! Ca n-am unde!
Iar curand plecati toate la distractie si nici macar pe forum nu mai am cu cine vorbi!

Naty
Iulia mea
www.onetruemedia.com/shared?p=524cc5223d57ca1ff422c0&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ali_bia spune:

Naty iesi din butoi ca vin cu , nici eu nu am unde pleca si cu cine sta, randunoiul e plecat la serv, si pana diseara la 22 stau numai cu fetele, asa ca nu mai , sa treaca

_
Mami fericita de:
Bianca(23.10.2003)
Alexandra(17.04.2008)

Pozele mele

Poze botez

Mergi la inceput

Eu inca nu plec nicaieri, abia l-am culcat pe Vladic , asa ca hai in povesti, Naty

Vladic
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Naty, o chem pe CristiGoji cu bota la Bucuresti! Si ai suparat-o si pe Tuchi!!! Out, ca ne certam ! Pentru randunoiul tau e o perioada cu ceva schimari, da-i timp si lui, sa vada ca Iulia a prins puteri, si incet incet o sa isi recapete curajul de a colinda din nou.

Va multumesc tuturor pentru raspunsuri! Adjudecat: in lipsa scutecului de finet, pe care nu il am, va capata cearsaful de la pilota ei .

Delph, lamurit cu toatele! Io nu am avut curaj sa imi fac tatuaj, da' intotdeauna am visat la unul...uof! Si daca n-am avut curaj la tinerete...acum la batranete, putin probabil...

Am fost la biserica, d-aia am ratat-o pe Tuchi goala . Nu s-a petrecut nimic spectaculos, doar impartasanie. Si am lasat lumanarea de la botez acolo! Copilul nu e beat , e foarte vioi, dealtfel...si la si jumate plecam la party ( cu costumele de baie in traista, ca poate avem tupeu sa ne dezgolim ).

Luny, in toamna am fost la Festivalul Cascavelei din localitatea Valea Doftanei ( mai sus de Campina, in munte ). De mare exceptie festivalul, ca erau numai trei ciobani cu cascavea ( un soi de cascaval afumat ), restul cu mici, pastrama, bulz, manele, muzica populara, treninguri, floricele, seminte etc. Dupa ce am mancat o pastrama si un bulz, GPS-ul lu' Radu intern i-a indicat ca ar fi mai interesantsa o luam pe un drum forestier, care SIGUR ar fi dat in drumul care leaga Brasovul de Cheia. Si am purces, ca doar avem masina echipata pentru drumuri grele...si greu ne-a fost drumul, da' frumos RAU! Am mers vreo 12 km numai pe culme, ce sa zic, de vis!!! Si la un moment dat trecem pe langa un Renault parasit, cu baia de ulei sparta..si mergand inca vreo 5 km, ajungem la o raspantie, unde drumul nostru forestier se ramifica in alte doua drumuri, la fel de forestiere si de late...pe unde sa o luam?!! Si se da Radu jos din masina, ca poate poate in pustietatea aia e vreun suflet de om care sa ne zica pe unde sa o luam...si apar de pe un deal doi amarati, zgribuliti rau, care ne intreaba daca vb franceza...sau engleza...erau proprietarii Renault-ului, care cautau si ei un suflet sa le spuna cum ajung mai repede in prima localitate...numai ca acolo, in virful muntelui...eram numai noi . Ne-am intors de unde plecasem, am sunat dupa o platforma care sa poata urca acolo sa le aduca masina, i-am dus la Ploiesti, de unde a venit o coleg de-al omului sa ii duca acasa...si ne-am imprietenit. El parizian, ea plecata din Texas, mai mare cu 9 ani decat el, s-au cunoscut pe Champs Elisee, au facut nunti si in Franta si in State, si au ajuns in Romania pentru ca el a fost trimis de Renault sa coordoneze Dep.Proiectare. Sunt extrem de modesti si de simpatici ( ea e dementiala, exact acelasi gen de umor si autoironie cu al lu' Mimo ), o sa va mai povestesc despre ei!

Gata, ca tre' sa ambalez copilul in scaun! Nu am terminat, ca mai vroiam sa mai scriu, da'....diseara sau maine!

Olga mamica de Ioana-Sofia, 25 feb 2008 - cu www.flickr.com/photos/olguselu/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Olgutz, si eu am fost la festivalul cascavelei anul trecut!! Si ne-a dezamagit...
Ce chestie!! Vezi, daca GPS-ul randunoiului ar fi functionat ca lumea si o luam si noi pe drumul ala frumos, poate acum mergeam noi la piscina in Voluntari, unde Naty SIGUR n-ar fi avut nici o jena sa-si expuna suncile, dat fiind ca nimic nu e mai important decat o balaceala

Naty
Iulia mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gbutucica spune:

iotema si pe mine

nu poate omu sa stea in butoaie ca are de recuperat.tzi, tzi , tzi
sunt pe jumatate scoasa din butoi , pe motiv ca a plouat un pic si mi-a ramas butoiul mic.,
Am vazut pe ultima pagina ca NAty e in botui , dar iti ordon sa iesi afara, din el ca se apropie canicula mare si mai avem nevoie de tine si de Iulia

vai vai , am fost vineri la dr cu Andrei si situatia e urmatoarea. a luat 500 gr intr-o saptamana deci are 6,7oo kg, alimentatie mixta....( va reamintesc ca cu 2 sapt inainte luase doar 150 gr in 2 sapt ,ffff putin, alimentat exvlusiv la san), sunt pe cale sa ma fac si cu o bona , si e posibil sa-mi schimb si sv. , deci se leaga lucrurile.

am cateva restante de joi ( capitol 37 parca), dar cins sa scriu si eu mesajul a murit badia netu'. asa ca din amintiri( declar neuroniul stors, la maxim)

Olga , in poza in care tie itit place foarte mult , eram coafata la " stilist" numit Gianina, si mie imi place enorm.multumesc de apreciere..

tuchitza , eu chiar am 15 ani ( adevarat ca pe-un chishior)
, si uite ca ies din butoi inainte de a se coace porumbul , dar imediat se coace Poama. si la tine.
Violeta , am citit articolul , despre laptele matern , este foarte interesant , dar se pare totusi ca nu mai exista cale de ingrasare, asa ca voi folosi tzitzili drept ceai pe canicula aiasta, deci nu renunt la alaptat , numai ca dupa san vomita de fiecare data, dar eu nu ma las.

Luny, nici eu nu am crezut ca exista lapte =ceai , dar ...... si credema ca este apa chioara.

cam atat , imi amintesc

parca Naty intreba daca e freza noua raspunsul e DA. asa arat eu acum , a fost nevoie.

va esc pe toate de pe creanga , ma duc sa mai diagonalesc nitel si revin poate cu alte raspunsuri.

oricum duminica placuta sa aveti.

Giani .. Mamica de ANDREI ,....

andreiul meu

Mergi la inceput