Cluj rulz! cap. 81 de la Bucuresti la Cluj

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

gagici

Stanca draga, sanatate multa, sper ca nu e nimik grav... imi pare rau ca nu te-ai putut duce, dar cel mai imp. e sa te pui iar pe picioare!!!

ma duc sa-i dau la "nesatula" de fie-mea de mancare...
sper sa mai revin azi...
pa-pa

http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Raluca multumesc .
Azi sunt mai bine.La inceput am crezut ca e o colica biliara dar pe dupamasa am inceput sa fac febra si pana la urma febra a ajuns la 39.Noaptea a mai scazut febra dar dimineta iar am avut dar nu asa mare.Asa ca toata ziua am stat in pat.Azi sunt mai bine dar am asa o stare de sfarseala, parca am muncit pana la epuizare.
Cel mai rau imi pare ca nu am ajuns la concert ca stiu ca Bogdan tare si-ar fi dorit sa mearga.

La multi ani Timea Larisa!
Meli sa va traiasca puiuta si sa aiba parte numai de fericire!Scuze de intarziere.

La multi ani Elise!
Florina sa va traisca minunea si te asteptam cu povesti despre ea.

La multi ani Ana!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte numai de impliniri.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Buna dimineata!
Va invit la o cafeluta

Mergi la inceput

buna dimineata si de la noi

Venim, Stanca, venim... e delicioasa cafelutza... mmm... pe langa ea, eu bag ceaiuri intens... dar deja imi plac

azi am fost harnicutza... am facut deja supica, de fasole verde, am pus si sarmalutzele la cuptor, in sfarsit mi-am luat inima-n dinti sa le fac eu singura; adica cu ajutorul Stefaniei... si kiar nu e greu... acum sa vedem cu au iesit si mai astept sa se trezeasca printishorul la laptic; cam asta am facut noi azi... dar dupa-masa iesim la plimbare

va pup cu drag pe toate, o zi frumoasa si rodnica!!

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Dragele mele, mare apatie pe la noi... asa ca va invit cu mare drag la , sa o savuram impreuna ce ziceti??

vrem sa iesim si la plimbare azi, sa vedem cum ne organizam...

va astept, pa-pa

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Vin eu la cafea

La multi ani Alex!
Corina sa va traiasca puiutul si sa aiba o viata numai cu bucurii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao gagici!

Aseara am venit de la Bucuresti, l-am predat pe Serban lui mama, sa-l duca cu ea la Techerghiol...3 sapt...nu stiu ce sa fac sa sau sa ...saracu, in gara cand i-a facut cu mana lui Vic a zis: "o sa-mi fie dol de el" si pe cand a ajuns la cuvantul "el" deja plangea si vroia sa-l mai vada odata...sa-i faca cu mana...iar de mine s-a agatat sarmanul...l-am lasat urland, i-am zis ca n-am batut atata drum pana la Bucuresti ca sa-l iau sa-l aduc inapoi...si ca mergem dupa el daca nu-i place, bla bla... ioi, 3 saptamani...nu mi-a lipsit niciodata de acasa atat de mult.

mai viu...

Mergi la inceput

O sa iti fie tare greu fara el dar daca ii e bine acolo o sa te consolezi.Si Razvan e la ai mei de o saptamana dar n-a vrut sa vina acasa si in consecinta facem naveta la Moldovenesti ca n-am mai putut de dorul lui.Cred ca pana in toamna nu mai vine acasa daca se prinde ca putem noi face naveta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Neata....
Nu am cand sa recuperez... dar va urez un weekend placut!!
Eu sint prinsa in Excel ca m-am decis sa ma perfectionez, poate ma mut la alt departament... daca nu ma dau afara pana atunci , avand in vedere ca s-a imputit iremediabil treaba la magicul job...
PupiciYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

OLAA gagici

missed me?nu am scris de cateva zile bune ceea ce nu-mi sta in fire dar am avut o sapt superbizi desi cele doua zile la Bucuresti mi-au prins super bine.am fost cu Mihai non stop si fiindca am fost atat de batuta in scafarlie sa-mi uit buletinul nu am reusit sa ne intoarcem cu avionul si ne-am zdranganit 8 ore cu trenul dar am reusit sa povesti 8 ore legate ceea ce e suuuper
(btw am venit cu un tren infect nu credeam ca mai circula asa ceva)

concertul a fost suuuuuuper tare!am zbierat din toti plamanii cam 5 ore, am avut noroc de racoare seara si de un spectacol pe cinste.formatiile au facut spectacol nu doar au cantat asaca a fost perfect.si nu va spun cum arata oamenii astia la o anumita varsta (canta impreuna de 50 de ani)...coool!asta\daca iti plac rockeriideci a meritat, si cel mai mare regret al nostru a fost ca Stanca a fost bonavioara da promitem ca vom recidiva cu prima ocazie.

maine merg la Iglesias, alt tip de muzica dar bun ca sa ma linisteasca dupa rock

Roxa, dragutul de Serban...si lui ii va fi super dor, eu stiu cum a fost Thea o sapt cu ai mei la Felix...i-a fost tare tare dor desi s-a simtit f bine.
am reinceput inotul si face progrese f mari.

si mai vreau sa va spun ca Sofi umbla bine, ieri am fost la un party de copii si ea a fost vedeta, numai printre cei mari fara nici o treaba.

Manu, unde vrei sa te muti?felicitari ptr initiativa cu excel-ul.eu se pare ca din septembrie voi fi inclusa intr-un proiect HR global ceea ce va insemna si mai multa munca

no, va doresc o zi frumoasa, noi ne pregatim sa mergem la ai mei la masa, in 11 a fost ziua mamicii mele.

va pup pe toate

Mergi la inceput