Cluj rulz! cap. 81 de la Bucuresti la Cluj

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pe fuga.. LA MULTI ANI, Matei!! Ioana, nu mai veniti prin Grigo? Speram sa ne vedem cand se face Luca mai bine....
Weekend placut!!Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

Buna dimineata si de la noi!!
La Multi Ani Matei, sa ai o viata plina de bine si frumos, sa fii iubit si sa iubesti!! Romana, felicitari

Ma duc sa pun de cafea, o sa iasa numai buna de trezit trupa obosita dupa o saptamana caniculara

cel putin la noi a fost mai greu decat de obicei, eu n-am facut altceva decat: afara cu copiii, alaptat, de papa, curatenie si haine... incat azi n-am kef de nimik... noroc ca pe Stefania am plasat-o cu tupeu la parintii mei dar tot ne vedem si azi la un picnik cu gratare, mi-e o poftaaa... nu degeaba am atatea kile in plus de la nastere deci, ma asteapta si pe mine sala si masaju' azi-maine

Manu, inca odata sanatate lui Luca si astept cu drag sa ne vedem.
Criss, m-ai sunat dar n-am auzit. Te sun mai incolo

Drum bun fetelor care mereti prin concedii, vreme buna si tihna cat cuprinde!!

va las ca plange, pa-pa

http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

Hi,

azi am chefuit cu coelgii mei de ziua americii, sefii nostrii au dat tone de papa si baut si dupa masa am fost la piscina la Iulius numai in 3 ca pe piti inca nu m-am incumetat s-o duc.asa ne-am balacit de bine, ca-s franta da satisfacuta.Thea e ca un pestisor, se scufunda si ii place de numa, asa ca sapatamana viitoare reluam inotul

am avut o sapatamana f stressanta si la job dar si acasa cu Sofi care a papat f rau si eu sunt cam nevrozata cand e vorba de ea ca nu e bine...azi a fost asa de vesela:)

va pup , maine cred ca mergem la Gilau la un gulas

pupici

incerc sa dau maine eu cafeaua:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello, gagici!!

pun de si revin; va chem asa tarziu la ea, deoarece de la 7 pana la 9 jumate tot am alaptat, schimbat copkilu cuminte, sughitat, ragait... tot tacamu... asa ca, daca doarme acum, haideti la relax

pup you all

http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

salutare, bine ca nu inchid si deschid eu

noi ne-am intors acum de la Gilau, am fost la motel si am bagat la burti un gulas la ceau ff bun.
ma mai relaxez Sofi a reinceput sa pape, dar cu mofturi, si f interesant nu mai vrea nimik pireuri ci doar bucati mai mari si de preferat sa le ia cu manutza.

dupa masa musai sa mergem la cumparaturi de papa, si maine am ziiii liiiibera!in care ma duc la dentistda sper sa prind si ceva cumparaturi

Manu cum se simte luca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rolo spune:

Neatza gagici, am intrat doar sa va salut deocamdata. Poate mai intru mai incolo, daca am timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Am revenit din Paradis.Am petrecut 2 zile superbe la Cazanele Dunarii.Am stat la o pensiune foarte curata si cocheta pe malul Dunarii adica jumate pe mal jumate in Dunare..Am mancat peste, ne-am plimbat cu bacul plutitor prin Cazane, am facut baie in piscina toata ziua si chiar si noaptea, intr-un cuvant a fost superb.Lucrul cel mai greu e drumul care e lung dar merita.Prin august mai mergem o tura de data asta si cu Razvan si stam vreo 4 zile.
Azi trebuie sa rezolv o gramada de treburi ca maine plecam la Bucuresti.Ioi ce groaza imi e de drum

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Salutare,
URA!! Luca se simte bine.... acum mai avem de rezolvat un nodul pe pleoapa.... merg maine la spitalul de oftamologie......
Cristiana, ce fain ati petrecut.. iti spun eu.. papa Luca si pentru cea mica...
Stanca, vreau si eu... suna tare bine ce ai pove despre pensiune.... nu am mai fost in aceea zona de mai bine de 15 ani. Drum bun!
Am vb sambata cu Flavia.... ce facem? Punem de o intalnire?
Rolo, Raluca, Simona, Erika... si restul trupei.... pupici
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

LMA Matei ! Sa traiesti multi ani cu sanatate si sa cresti mare si frumos!

Salutare fetelor.

Iar m-am enervat la job, dar de data asta e vina mea. in momentul in care o sa-mi vina mintea la cap n-o sa ma mai enervez!

Ma bucur ca v-a fost asa de bine in weekend tuturor, mai ales dupa cum vad Cristinei, Stancai si Simonicii si ca si copilasii nostri sunt mai bine. Serbanica nu a mai varsat dar numai dupa ce i-am dat un remediu homeopat pentru tusea cu varsaturi. Apoi am observat ca si laptele ii face rau si am renuntat pentru o vreme la lapte, ii dam doar branza si iaurt, asta cand vrea el...

no bine, mai pove...
R

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Stau in pat si bolesc si sunt tare suparata ca n-am putut pleca la concert

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput