Cluj rulz! cap. 81 de la Bucuresti la Cluj

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

ptr Arleena -legat de piscina de la Iulius, e scumpisoara, noi am fost cu Thea si am platit toti 3 90 de roni, nu stiu exact cat de fiecare.da am puutut sta cat de mult si poti face si fitness, si sauna.
ptr ea la inot platesc 90 de euro 12 sedinte dar se ocupa doar de 4 copii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

hello si de la noi!!

io tare apatica sunt zilele astea, m-a lovit caldura in moalele capului... asa ca sa ma scuzati...

Criss, fain v-ati mai petrecut felicitari Sofiei, ce creste fata, super. Esti mortala cum savurezi rocku, imi placi taaare auzi, si noi venim la Iglesias, dar slabe sanse sa ne vedem in multimea aceea

nu va mai zic nimik.... sunt aproape blue.....

totusi, va doresc o duminica frumoasa to all.

http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Buna dimineata iubitelor!!!

sunt treaza de la 5 jumate, am alaptat, ragait, sughitat, tot tacamu, la 6 jumate l-am culcat din nou pe Luca , mi-am baut cafeaua cu sotu' si l-am trimis la servici, acum sunt in priza ca iar am treaba cat cuprinde, iar desearaconceeeerrrtttt

vreau sa pun compot, sper sa nu ma fi trezit mult prea tarziu si sa mai gasesc cirese bune...

DAR mai am buna pt. toata lumea, lapte de dres si zahar brun, cine vine???? va astept cu mare drag!!

p.s. se pare ca azi sunt mai rozosina

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Pupici dulci de la noi catre toata lumea......
Avand in vedere ca de pe 21 iulie incepem mirificul program de catre 4 zile/sapt si Luca plecand duminica cu dadaca la bai propun intalnire pe 21 sau 22 iulie. Ce ziceti?????
Mie mi-ar fi usor ca sint libera luni si marti, avand de mers la job doar miercuri-sambata.. suna mirific, nu-i asa? De nu ar fi si scaderea de salariu de 30% chiar mi-ar placea
Cristiana, ce concert???? Fiind asa multe chiar nu mai stiu ce a fost.... . Se vede ca nu mai sint in ton.... macar am fost anul trecut la Stones si sper ca de la anul sa le prind pe toate... doar ma gandesc la relocarea definitiva in capitala....
Sper sa iasa intalnirea.... ca tare mi-ar placea sa va vad...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

In primul rand....

La multi ani Simona!
Iti doresc multa multa fericire,bucurii si un bebe cat mai curand.

Si apoi...

Cristiana imi pare rau ca nu am reusit sa vin la concert dar cu siguranta or mai fi si altele.Tare faza cu cartea de identitate.

Manu eu sunt de acord cu intalnirea.Zii si unde.

Distractie faina fetelor la concert!

Eu in sfarsit am ajuns sa stau cu vopseaua in cap.Ma fac blonda cum vrea Bogdan numai sper sa nu iasa foarte deschis.
Am primit ceva sperante in legatura cu bebe2.Sper ca in august-septembrie asta sa il/o cunoastem pe noul membru al familiei.

Bine ca mi-am amintit.Raluca am luat eu cirese saptamana trecuta dar deja sunt pe duca.Visinele parca mai sunt ceva.Trebuie sa se coaca si strugurasii.Mie-mi place tare compotul de strugurasi.Mai sunt si mure si zmeura.Spor la gatit.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

o duzina demie, ca am trecut peste ziua Simonei, fara sa ma trezesc. Deci, La Multi Ani, draga Simona, sanatate, fericire si implinirea marelui vis, iti doresc din suflet, si scuza-ma ca n-am cuplat cand trebuia

Stanca, sunt si cirese, dar la 65 mii kilu... si nu ma trage... dar poate pt. cateva borcanele... apoi astept strugurasii, coacazea, etc. mersi de pont. Sunt sigura ca-ti va sta bine blonda, fii fara grija (cel putin eu asa te stiu si-mi place) Dar mai ales Doamne ajuta! pt. implinirea sperantelor

gata, am culcat copilu, Stefania e la socrii pana dupa-masa, ma pun si eu umpic la odihna, ca ma stoarce iesitul cu ei afara... sauna si fitness curat!!

va pup, pe mai tarziu

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Am venit de la Mamaia. A fost tare frumos, numai ca Dani nu s-a bagat in apa. Mai am o sapt. de concediu. O sa trandavesc all day long

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

carrie merci de raspuns, intr-adevar cam scump....dar au ceva bazin mai micut pt copii?m-am uitat pe site la ei dar nu am vazut nici poze calumea si preturile erau doar pt abonamente. ca acum la olimpic doar afara se mai poate merge si e cam nasol dimineata ca e nu e chiar placuta apa pt alex si instructoarea numai dimineata poate.
uite aici dupa 5 sedinte cum inoata http://video.google.com/videoplay?docid=6808515971898494602&hl=en
am fost weekendul trecut la unguri la hajduszaboszlo si am reusit sa-l fac sa-si poarte si ochelarii asa ca suntem pe drumul cel bun...

vreau sa va intreb daca a facut cineva operatie de polipi la copil??alex cam de o luna respira mai mult pe gura, sforaie de numa, de abia mananca ca nu are aer in timp ce mesteca, asa ca azi, am fost la doc sa-mi confirme ceea ce banuiam deja. are polipi si trebe scosi.....la ce medic recomandati sa mergem????se fac la ceva clini private in cluj operatii de polipi??

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

Mai fetelor, ia sa-mi dati un sfat: sa-i iau lui puiu mamii laptop Testoasa Karaoke? Nu-i prea mic inca?

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!
Cum a fost la concert?

Svety eu nu stiu cum e laptopu' ala dar daca copilului ii place si nu ii dauneaza eu zic sa ii iei.Fain ca v-ati distrat la mare .Ce va invidiez!

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput