Cluj rulz! cap. 81 de la Bucuresti la Cluj
Raspunsuri - Pagina 11
Yagmur spune:
LA MULTI ANI, Simona!!!!!
Stanca, tin pumnii sa aveti bafta cu bebe 2. Eu sint dispusa sa vin oriunde.... se vede relaxarea mea fiind fara Luca....
Arleena, noi am fost la Mihut la control ORL. Si Luca are polipi, dar eu nu m-am decis pentru operatie... mai asteptam...
Sper sa ne iasa intalnirea.... sa ne decidem unde (Liga, Iulius, Polus, Roata.... plus alte locatii) si sa o anunt si pe Flavia....
Ops... sefu'
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
nana_sim spune:
Dragele mele
Multumesc de urari si poftiti
aici pana ne vedem sa-l bem pe viu!
Sa-mi scuzati apatia din ultima vreme, sunt acasa deoarece am niste vremuri mai calme la serviciu si profit ca sa lucrez de la domiciliu, cu dezavantajul accesului limitat la internet.
Intalnire?! Eu zic da, astept detalii.
Stanca deie Domnul vesti bune in toamna, va tin pumnii!!
cu drag mamicile, jupanitele si domnisorii (citesc o carte din "leatul 1700" si mor de dragul limbajului care include si apelativele de mai sus
)
mariana tache spune:
Buna, fetele mele dragi.
Sa nu dati cu rosii ca iar am disparut atata timp, dar asa-s in perioada asta... cu toane.
V-am citit din urma, m-am bucurat de povestile voastre
.
Din partea mea, cate un LA MULTI ANI! pt fiecare sarbatorit in parte care s-a aniversat in lipsa mea.
Multumesc ca v-ati mai gandit si la mine
.
M-am distrat cand am citit ca Raluca intreba daca am fost la Iris.
Raluca, nu am ajuns deoarece tocmai imi veneau copiii acasa si nu mi-am permis luxul sa plec la concert; data viitoare.
In schimb, mi-am permis luxul sa-i las pe copii cu ai mei parinti ca sa ajung la Huglio Iglesias.
Fetelor, sunt in transa; fff frumos concertul/spectacolul; f buna sonorizare, f frumosi si priceputi dansatori, un saxofonist absolut mortal mmmmmmmmm, iar Julio iglesias cu o voce impecabila si fffff glumet si iubicios. FFFF mi-a placut; am luat energie cu + pt minim o luna.
Sa stiti ca si atunci cand lipsesc ma gandesc la voi; iar daca iese de o intalnire si nu-s in zona, sa ma anuntati si pe mine.
o mie!!!
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
carrie spune:
In primul rand un cald La multi ani Simonei, si multe ibratisari si urari de bine!!

asteptam sa 

![]()
concertul a fost ff frumos, are o voce omul asta de ti se face parul maciuca, iar Costel al nostru e chiar un fenomen, am mers cu Ralu in fatza sa ne manifestam da ne-am pierdut la un mom dat.is cam zombie acuma de somn dar a meritat.
Mariana imi pare rau ca nu ne-am vazut pe acolo
Svety bine ati revenit!ia-i copilului laptop daca ii place:)
Manu, nu stiam ca esti rockeritza, am fost la Deff Leppard si White snake.
Simona, noi am operat-o pe Theodora de polipi la 3 ani la ene
va pup ca-s la job presata de timp,vreau la intalnire si eu!
carrie spune:
vroiam sa va rog sa acordati 5 minute acestui caz si daca puteti sa ajutati
http://sminchy.wordpress.com/2008/07/06/taking-over-povestea-dariei/
ralucames spune:
ola gagici!!!!
maaaama, ce-mi place tu Mariano, cand mai dai in zona... si daca ne vedeam aseara la concert, poate intram si io mai tare-n febra lui... asa rau imi pare ca ne-am pierdut, Criss... eu mai vreau la conceeeerrrttt cu J.I., nu mi-a ajuns decat "pe-o masea"; si ca sa ma satur, azi noapte am venit acasa sa ii dau la Luca tzitzi, apoi am mers la un kef pana la 4... bietu Rares, azi e cam zombi la servici, dar ce sa faca??!!??
si colac peste pupaza, mi-a luat ieri cirese, sa am azi activitate
deja is puse la dunst, am avut un ajutor de nadejde, mai mult impus de ea, decat cerut de mine, Stefania
merg sa-i dau de papa si sa-l culc iar pe Luca, apoi sper sa pot reveni sa va mai zic![]()
pupici
http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
mariana tache spune:
Raluca, si eu am acelasi sentiment; ca nu mi-a ajuns concertul nici pe o masea; au fost atate melodii pe care as fi vrut sa le aud..... dar nu a fost loc. Poate data viitoare
.
Mariana,
Stefan (20.04.04),
Simon (30.08.05)
poze cu noi: 1 , 2 , 3 si 4
Nasterea lui Stefan
Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
puisorul spune:
Buna
Va mai citesc din cand in cand si m-am gandit ca poate ma puteti ajuta. Prietena mea cea mai buna s-a intors din Irlanda in concediu si are o mare problema cu baiatul ei de patru ani si jumatate. Adica copilul nu vorbeste decat foarte putine cuvinte si extrem de stalcit ca numai ei il inteleg. Sunt tare suparati si ar vrea sa il duca la un psihiatru infantil pentru o evaluare. Daca stiti si puteti sa imi recomandati pe cineva mi-ati fi de mare ajutor.
Si a doua rugaminte. Niste cunostinte au nevoie pentru baietelul lor de 3 fiole de Pregnyl 5000 UI. Poate stiti de unde se poate procura ca ei sunt din judetul Alba si acolo nu au gasit.
Multumesc cu anticipatiune
Ani de
Stefana (23.01.2008)
arleena spune:
mihut sau ene au si cabinet particular? ca mi-e groaza sa merg sa stau la cozi in spitalele de stat....de obicei il duc pe alex la pol grigorescu la dr puia iosif, e batran dar am fost tot timpul multimita , mi se pare un medic bun.
deci puneti de o intalnire???pe cand??
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea