Cluj rulz! cap. 81 de la Bucuresti la Cluj

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Salutare fetelor

Stanca nici o prob, bine ca nu ai avut nevoie.

Erika, sa stii ca m-am gandit la voi zilele trecut si vroiam sa vad ce mai faci dar luata cu ale mele am intrat doar telegrafic , ca mai mult nu am apucat. Merci mult de informatii, noi aici am facut cistografie, ecografie, o radiografie si toate au fost ok. Se presupune ca ar face infectiile din cauza ca ar avea piele in exces stii tu unde. Daca va trebui o vom rezolva si pe aia. Multu inca o data ca ti-ai facut timp pentru mine. Am vazut ca este un subiect cu E-Coli , voi trece pe acolo.

Fetelor eu mi-as dori sa ma intalnesc cu voi, problema este ca voi locui la parintii mei care nu stau in oras, stau la 13KM in Luna de Sus iar acolo nu au internet, sau cel putin nu stiu eu. Voi depinde cu transportul de tata, ca masina lui , o dacie aproape la fel de veche ca mine nu am curajul sa o conduc. Dar ma voi stradui cumva daca stiu ca va intalniti. Las un nr de tel cuiva si ma anuntati si pe mine.

Manu, poate te opresti o data in drumul spre casa pe la noi.

Sunt furioasa, al mai mare l-a trezit pe al mic (care e tare greu de adormit) trantind usa dupa ce l-am rugat sa nu faca zgomot. Cred ca m-am facut rosie ca un rac ce sunt si nu am rabufnit ca are un prieten la joaca. Pana pleaca prietenul imi trece, norocul lui. Uf , m-am usurat un pic.

Va las, daca reusesc sa adorm prapadenia mai vin
Aveti grija de voi
Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Flavia, cu mare placere m-as opri dar mi-e teama ca iau bataie.... , in fine, lasand gluma la o parte vorbim la telefon. Iti trimit PM cu numarul meu de telefon
Fug si eu spre casa... maine iarasi muncesc

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Acum 2 minute l-am trimis pe Razvan sa il roage pe tati sa iasa din baie.Raspunsul a fost: e sotul tau ,tu ar trebui sa ii spui sa iasa din baie.
Abia m-am abtinut sa nu mor de ras.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Yagmur,nu stiu cin vin la Cluj,vor merge doar copiii acum,vin ai mei sa ii duca la Cluj,poate vin sa ii iau de la Cluj dar inca nu e sigur.
Off..mai si simbata lucrezi? Ce face Luchitza?
Asi,pai avea dreptate Razvan
Pe cind un al doilea copilas,parca voiai sa mai adopti unul ?
Va pup pe toate.

Anca, mami de Bianca si Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Anca am terminat de facut actele, acum asteptam sa ne gaseasca copil insa sunt foarte suparata pentru ca cica nu sunt copii

Azi am fost la o petrecere de copii si ne-am simtit foarte bine.Mi-am mai ridicat si eu moralul.Saptamana viitoare merge Razvan in vacanta la bunici si de luni ne reapucam de lucru la casa.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Asi,cum nu sint copii,pai uite www.evz.ro/articole/detalii-articol/810027/Bebelusii-se-abandoneaza-in-quotturnuriquot/" target="_blank">aici.
Va doresc mult succes,sa gasiti cit mai repede un copilas si spor la renovatul casei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

Buna dimineata!

E duminica dimineata, e liniste, se aud cocosii si un caine latra in departare, cafeaua e fierbinte si amaruie, sunt pe terasa din lemn proaspat ridicata pe vastele domenii , podeaua lacuita luceste in soare, acelasi soare care imi rasfatasterge florile de roua, zanul doarme senin, prietenii sunt toti bine si sanatosi ... zau ca e frumos pe lume! Multumesc lui Dumnezeu!

Miercuri intalnire? Acum cat poate si Mariana avand copiii la bunici? Si ... Flavia pai daca tie ti-e greu sa vii de la Luna, poate ajungem noi la Savadisla, ca frumoasa curte si buna mancare are crasma de acolo

Pup cu drag fetele si va chem la cafea langa mine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana_sim spune:

acuma se duc la pascut si vacutele cu talangile de gat. C-asa e la tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

Simona, u made my day.... asa frumos povestesti... mi-e dor de atmosfera de tara...
Aseara Luca a vomat.. asa m-am speriat... mi-a vomat de 3 ori, ultima oara pe fata mea, pe par... off... acum este bine, a fost o indigestie... oare piersica? oare iaurtul?????
E buna ideea cu Savadisla, si la Vlaha este o terasa super... eu as putea ajunge cand vin de la job.... dar fara Luca.... e musai sa facem cumva sa ne vedem.... chiar si un Polus
Anca, poate ne vedem cand vii dupa ei..
Va las ca Luca e nervos ca stau la PC...

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns svety spune:

quote:
Originally posted by anky

Asi,cum nu sint copii,pai uite www.evz.ro/articole/detalii-articol/810027/Bebelusii-se-abandoneaza-in-quotturnuriquot/" target="_blank">aici.
Va doresc mult succes,sa gasiti cit mai repede un copilas si spor la renovatul casei.

...sunt copii, dar majoritatea sunt tigani sau cu handicap. Sunt foarte multi facuti din mame schizofrenice sau alcoolice. Cel putin pe jud. Cluj treaba-i clara. Oricum nu stii ce te asteapta. Dar Romania ii mare trebuie sa fie un pui pentru Stanca.

"Mami, eu cine sunt?" (Dani)

Mergi la inceput