Cluj rulz! cap. 81 de la Bucuresti la Cluj

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns squirrel spune:

Of, sunt asa de cu capu in nori cautam subiectu pe pagina 3 si n-am vazut ca era pe prima.

Sa le iau pe rand, mi-e piticu bolnavior, e cu febra care vine si trece fara alt simptom, nu papa si eu ma necajesc ca se topeste-e sub antibiotic oricum pentru infectia urinara dar ..., il vreau iar sporovaitor ca e asa de tacut cand e bolnav . Nu m-as stresa prea tare dar miercuri zburam. Gata mi-am spus oful, ca la ceilalti baieti am strigat deja.

Simona si mie imi place la tara ma relaxez total iar lui Vlad si si. A pus mama special closca iar Mita a ramas cu toti 3 piusorii special pentru el. La sfarsitul vacantei toate animalele sunt obeze- de ce oare? Trebuie sa vedem cum ne vom intalni pentru licoare.

Stanca eu am un feeling, puiul vostru asteapta pana va il primiti in casa noua. Nu te necaji.

Fetelor eu vreau la intalnire dar nu de mine trebuie sa tineti cont unde o faceti. Lucrati in directii diferite, programe luni mai sunt si copii implicati. Stabiliti locatia cum obisnuiati pana acum ca eu ma adaptez. Mi-am amintit ca fiu-mio are o bicicleta pe care as putea-o folosi in ultima instanta. As aprecia daca se poate sa stiu cam cu o zi inainte locul si ora.

Ma duc sa pun haine in valiza, mai vroiam sa spun ceva dar am uitat.

Pentru restul fetelor un gand bun.

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Buna dimineata!

Multumesc.Oricum nu am altceva de facut decat sa astept.

Tocmai imi beau cafeaua cu sotul.Razvan e la bunici pana duminica.Deja imi e dor de el.Azi noapte m-am trezit pentru ca am avut impresia ca ma striga.Am o gramada de umblatura azi la electrician, ceva modificari pe ultima suta la bai si o ora la Luna.
Eu vin la intalnire.Pe cand?

Flavia sanatate multa micutului.Eu de obicei cand ii dau antibiotic pe langa ecoflorina sau biotics ii dau si zinc.E foarte bun pentru imunitate ca de obicei scade pe perioada antibioticului.

Mami de Razvan(07 martie 2004) si de
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Buna dimineata gagiiici!!

Nici nu stiu cu ce sa incep dar...o sa incep cu visul meu ciudat si urat de asta noapte: asa-mi trebuie, de ce citesc carti cu vampiri si vrajitoare inainte de culcare...si-apoi m-am trezit in miez de noapte si ma uitam la cer si vedeam numai forme hidoase in norii de deasupra

Noi am fos in weekend la brasov, la un botez. a fost ok si ne-amsi balacit intr-o piscina. La un moment dat in curtea localului (era mare si superfaina) Serbanica a disparut... si il cautam disperati ... Nasti nu il gaseste, merg si eu sa-l caut deja aveam scenarii in cap si dintr-o data apare al meu c-o moaca speriata dintr-un tufis si cand ma vede incepe sa planga, am crezut ca lesin..il intreb ce-o patzit si-mi spune "m-a zgaliat o pisicaaaaaaa" l-o zgariat rau puii mei, dar sper ca i-a fost invatatura de minte sa nu mai dispara asa in ceata... bine ca n-a patit ceva mai rau! Of ce ti-e si cu copiii astia!

Fetelor, daca puneti de intalneala mie neaparat tre sa-mi dati si un sms...

va
Roxa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

neata fetelor,

noi am continuat sambata cu baiurile cu piti mica, a tusit asa de rau de am crezut ca fac cu inima.am bagat aerosoli la greu, ptr ca tusea de la iritatia de pe gatutz si ieri a fost ca noua.dar mancacioasa lui mami papa ff rau de cand cu bolitul asta...

ieri a fost super ne-am plimbat mult si am pupacit la ea cat ptr doi...ca Thea e tot la Felix si nu mai pot de dorul ei.vorbim de 3-4 ori pe zi la tel si atata imi pove...

aseara am fost la Roata si am mancat un peste delicios.plus niste papanasi ca nu mai zic.

Stanca abia astept escapada de sapt viitoare...(merem la concert la BUcuresti fetelor)

vai Roxana ce sperietura, bine ca e ok totul.

Flavia drum bun, iti trimit si eu PM cu telefonul

va las, mai viu

Mergi la inceput

Buna fetelor

Merci Stanca de pontu cu zincu, nu stiam.

Cristiana copii astia simpatizeaza ca capitolul apetit. Imi vine sa plang langa Paul ca mai nu mananca. Nici nu mai stiu ce sa ii dau si cum. Si nici la lapte nu stam grozav . Poate schimbarea aerului ne va ajuta. Daca poti te rog sa-mi trimiti nr. de tel pana maine seara ca pe urma eu nu am acces la internet.

Chestia e ca si pe mine ma prinde ceva si habar nu am ce ca in afara de febra si somnolenta nu am nici un bai si trebuie sa fiu fresh in 2 zile. Da tot venim acasa.

Cine merge la concert- distractie faina- sper ca am inteles bine...

Mariana ma tot gandesc la tine, esti ok?

Pup restul gastii

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yagmur spune:

In ceas de noapte va salut... sint acasa .. Luca e bolnav.. enteroviroza sau pe acolo.. febra, diaree, varsaturi... prima oara cand e asa de bolnav.. sper sa isi revina si sa ne vedem la intalnire....
Va pup tare, tare

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca

Mergi la inceput

O, Manu, si tu pe baricada bolilor, sper sa treaca repede, stii tu ce ai de facut. Ma duc mai departe la bagaj, am vrut sa simpatizez cu tine si sa zic refecere rapida lui Luca.

Flavia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

Ciao gagiici, intru doar sa va iau pulsul si sa va salut.

Cristiana
Manu, sanatate multa la pui! Tinem pumnii sa scape repede si sa iesiti afara a joaca!

Pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucames spune:

ola dragelor!!

suntem in formatie completa acasa, am adus-o pe Stefania de la socrii, asa ca dimineata am doi copiipe cap e frumos dar greu, mai ales cand la Stefi ii trebuie sa-i dau cu linguritza sa manance, ca la bb... atunci ma ia cu disperare, ... in rest e ok. Luca e tot mai mare si mai grasunel, are 4,200kg, 55cm., se lungeste bine, am pus deja deoparte cateva salopete(3 la numar), mici Programul de somn ii e inca bun, doarme seara de la 9 la 4 dimineata, apoi la 6 iarasi papa. In schimb a facut o alergie la samponul de baie, probabil, si okii ii sunt rosii la pleoape si umflati... am fost la oftalmolog si suntem pe tratament...

Stanca, Criss, distractie faina la Bucuresti si drum bun!!

si eu sper sa ajung la Iglesias... mai stii??!!??

Mariana, ai fost la Iris si Felicia Filip?? cand am auzit de concert, la tine m-am gandit
Roxa, pupici dulci, mi-e drag de tine cum povestesti

ce sa mai zic de Simona... ador relatarile de la "tzara"

Manu, sanatate puiului, ti-am tot cautat nr. de tel ieri sa te sun ca veneam prin grig, dar crezi ca l-am gasit?? am intrat azi iar si mi l-am mai scris odata

Flavia
, drum bun si sanatate piticilor
Erika, oricand, cu mare mare drag

e asa de cald la noi, oribil... in cea mai racoroasa camera sunt 26 grade... nici florile in balcon nu-mi resista, nu stiu de ce ma mai incapatanez primavara... Simona stie de ce

in fine, azi am o stare ciudata, va las... ma duc sa termin amarata aia de supa, ca de doua zile ma tot kinui, noroc cu mama ca-mi mai trimite cateodata de papa....

http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai

mama si sotie fericita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carrie spune:

iar ne-au aparut bubitele pacatoase de data asta in jurul gurii, e herpes cred si imi cedeaza nervii daca le mai vad.
papacioasa mamii nu papa nimik numa lapte asa ma necajesc, a slabit si s-a ascutit da e asa de scumpa de ma topeste..si cand ma striga mama cu buzitza de jos peste cea de sus, sunt gata...iar merem la dr azi sa o vada pe iubirea mica.

Theiutza a facut progrese a bagat capucul in apa deci e pregatita de inot

Manu vaaai ce nasol, sanatate multa, sa mergeti la dr daca se deschidrateaza.e oribila enterocolita!
sanatate ginerelui:)

Roxa

Ralu, ia-le incet is convinsa ca nu-ti e usor cu amandoi acasa!pup voinicu mic!

Mergi la inceput