Cluj rulz! cap. 81 de la Bucuresti la Cluj
Raspunsuri - Pagina 4
anky spune:
Buna fetele de la Cluj,nu am mai intrat de mult pe la voi.
Roxana
pentru Serban,sa creasca mare,sa fie sanatos si sa se bucure de tot ceea ce e frumos si bun pe lume.
Manu,woww..m-am uitat si eu la poze,areti extraordinar de bine,ai slabit mult.FELICITARI !!!
Si Luca e un scump si un frumos 
Pup si celalalte fete si sanatate multa puilor bolnavi.
Anca, mami de Bianca
si Cris
ralucames spune:
buna dimineata dragelor!!!
azi mi-am baut cafeaua!! da, cafeaua
, impreuna cu sotu'... a fost minunat
ce dor imi era, dar de-amu s-a gatat cu pauza de cafea
asa ca va invit la o portie de voie buna si tihna, cu drag va dau si voua! 
ce sa va zic... suntem bine, azi mergem la tzara cu bb mic, e prima iesire a lui Luca, dar ne e tare dor de Stefania, si ei de noi... asa ca mergem la relaxare
nu vreau sa va indispun, dar stiti de roiul de capushe din iarba?? am auzit ca-s in multe zone, respectiv parcu mare, Floresti... iar la socrii mei la tzara, nepotica mea de 5 ani a patit-o de doua ori
sper ca Stefi sa nu le gaseasca... sunt cu inima stransa pana trece vara, dar asta e, n-o pot tine in casa non-stop.
va las ca plange bb mic, as fi vrut sa va spun cate ceva la fiecare, dar va pup cu mare drag.
pa-pa
http://community.webshots.com/user/ralucutza_79 pozici Stefania si Luca-Mihai
mama si sotie fericita
jozsaerika spune:
salutare fetelor 
mai iexistam si noi
...doar ca nu prea avem timp de scris 
Raluca multumesc inca o data pt ajutor esti o scumpa 
Cristiana ne rugam sa-i treaca Sofiei bolile si sa-si fi format imunitatea 
Roxana La Multi Ani! pt. Serban cred ca a fost foarte fericit de tortulet... vrem si poze 
deci, sunt nervoasa ...pe langa ca hainele nu ma incap...nici pantofi si sandalele nu imi mai sunt bune 

....a si una mai buna sotzului i-au luat carnetul
...deci toata vara stam acasa 

va pup
Erika
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze
Yagmur spune:
Neata buna,
As vrea sa le iau pe rand... dar de unde sa incep ca imi vajaie neuronii de somn..... si mai am si in seara asta un meci de vazut ![]()
Cristiana, o sa-i treaca printesei mici... dar e clar ca e tare greu sa iti vezi puiul bolnavior; nu stiam de imunoglobuline, e bine de tinut minte..... te pup dulce si Luca la fel pe Sofia sa isi revina repede.... oare se vor vedea puii nostri in vara asta
???
Anky, bine ai revenit si multam de aprecieri.... cand vii in Cluj???? Poate reusim sa ne vedem de data asta cu nazdravanii nostri
Raluca, petrecere faina la tara..... ce frumos.. vreau si eu ![]()
Erika, o sa iti intre si hainele, o sa vina si carnetul inapoi.... uite un pic de pink de la mine.... cat il mai am si eu
; pupici nazdravanului si printesei mici
Plec pe teren, n-am sosete si nu vreau sa ma gandesc cum este sa-ti pui bocancii de santier pe piciorul gol 

Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
squirrel spune:
Rapid pt Manu, poate nu ai plecat inca- pune niste plasturi pe degetelele mici sau care au nevoie
asi spune:
Manu cum a fost experienta cu bocancii???
Svety scuze 
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
squirrel spune:
Fetelor va rog sa ma ajutati cu ceva.
Cunoasteti un urolog pentru copii in Cluj? Piticul meu a facut iar o infectie urinara si as vrea sa il vada cineva si acasa. Daca se poate in sistem privat ca in alta parte nu cred ca ma primesc, ca nu are nici un act romanesc.
Multumesc mult
Flavia
asi spune:
Buna dimineata!
Va invit la o cafea buna cu lapte
.
Am avut asa un vis ciudat azi noapte.
Flavia din pacate nu stiu sa te sfatuiesc.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
Yagmur spune:
Flavia, Stanca - merci de sfaturi dar am gasit un coleg care mi-ai dat o pereche de sosete......
Azi am venit pentru prima oara in fusta... au ramas colegii mei cu gura cascata... sper sa nu se ia de mine cei de la protectia muncii... si mai ales sa nu ies pe santier ca nu am voie asa ![]()
Pupici mamicilor si copiilor cei frumosi si cumintiYagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006) varsta Luca
jozsaerika spune:
Flavia noi avem si am avut probleme renale cu Norbert. In primul rand trebuie sa faceti mai multe investigatii de genul ecograf, cistografie, urografie, nefroscintigrafie si nu in ultimul rand analize de sange si urina dar toate astea se pot face cand urina e sterila (adika e mai bine asa).In Cluj eu nu cunosc urologi pediatrii buni...noi a fost la Debrecen pt asta in Ungaria si toti care au mai fost acolo (romani din diverse parti ale tarii) au fost foarte multumiti. Daca nu poti rezolva la voi se pot face si la Cluj investigatiile astea doar ca de ex radiatiile sunt mai mari ..se poate sa nu fie izotopi pt. nefroscinti etc...

.Noi le-am facut la ped. 3 la Otilia Fufezan si mai este arleena care le-a facut la un nefrolog la ped. 2 dr.Bizo. Sunt in Cluj 2 urologi renumiti (de adulti) Coman si Luncan dar nu ii recomand pt. copil.
Sanatate sa aveti si 
mama de ingeras Norbert (07 dec 2003)
si comoara Beatrice (20 mai 2008)
poze