Cluj rulz! cap. 81 de la Bucuresti la Cluj
Raspunsuri - Pagina 3
asi spune:
Cristiana sanatate multa Sofiei.
Nu stiu daca te incurajeaza dar sa stii ca eu am fost un copil foarte bolnavicios.Am facut amigdalite, laringite si 4 pneumonii.Imi aduc aminte la un moment dat, e foarte indepartata amintirea,ca am vrut sa ma urc in picioare pe un scunel si nu mi-am putut ridica picioarele de durere ca faceam peniciline.
E greu acun cat sunt mici dar cresc si imunitatea se intareste si nu se mai imbolnavesc atat de des.
Si eu vreau sa ma duc sa-i fac la Razvan niste analize saptamana viitoare.Banuiesc ca e usor alergic la lapte pentru ca se constipa foarte tare daca bea lapte.
Raluca felicitari pentru terminerea scolilor!Cred si eu ca esti tare fericita si implinita.
Mami de Razvan(07 martie 2004) si de 
Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.
svety spune:
La Multi Ani Serbanica! Cu intarziere, dar cu drag si urari de sanatate si bucurii!
Cristiana sanatate la mamaruta! Saracuta ce chinuitor e cu afte... Pupici sa va faceti bine.
Raluca, felicitari pentru ca ai "gatat" scoalele!! esti o femeie implinita!
Eu abia astept concediul sa merg la mare. Numar zililele ca din decembrie lucrez nonstop. Merit hodina.
ps. Vorbe de duh de la Dani:
"Mamai eu am pusuica"
"Da"
"Si tati are"
"Are" ![]()
"Da tu n-ai. Tu ai titi si fundic maie".
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
squirrel spune:
Cristiana cum sunteti? cum a trecut noaptea?
Ralu, felicitari si de aici da nu zice nu la studiu ca nu se stie niciodata.
Svety voi unde mergeti la mare? Vrem si noi pe litoralul romanesc da nu stim unde.
Peste o saptamana sunt in avion. Cu fiecare zi ce trece mi-e mai groaza.
A, mi-am amintit ce am mai vrut sa zic- pentru Svety- baietii se zice ca sunt mai afectuosi cu mamele (cel mare al meu este, asta micu e inca in studiu) si incercand o data dupa ce am nascut sa trag pe mine o pereche de pantaloni-cei mai largi cu exceptia celor de graviduta a trebuit sa fac eforturi mari sa ii inchei si sa nu respir de teama sa nu puste. Evident ca dezamagirea, supararea s-au vazut pe fata mea iar Vlad care era langa mine m-a intrebat:
Vlad-esti ok?
Flavia-NU
Vlad-care-i problema?.
Flavia- sunt grasa
Vlad- lasa mami ca noi te iubim si asa.
Fug ma maraie prichindelu.
F
svety spune:
Stanca m-ai sunat am fost suuuuper bizi
. La un moment dat parca a venit toata lumea. Is rupta.
Merg la Mamaia, cu sindikktu' 
"Mami, eu cine sunt?" (Dani)
asi spune:
Svety lasa ca or ma fi zile.Am vrut sa te intreb daca se inrevede ceva.
Flavia noi am fost anul trecut si acum 2 ani la Olimp la hotel Cocor.A fost super.Mancarea , cazarea si serviciile au fost de nota 15 din 10.Anul asta ii trimt pe ai mei cu copilul ca noi nu putem.
roxana1974 spune:
Ciao gagici!
asta noapte am venit de la Bucuresti din delegatie si m-amintalnit cu sor'mea si cu Ileana care este o grasa!!! si o dulce!! de-mi venea sa o mananc toata, nu alta.
sa nu dati cu rosii in mine ca viu atat de rar...nici nu stiu cu ce sa incep...ah, stiu, va multumesc pntru urarile pentru Serbanica! Puiul mamii mic si slabanog are 4 ani, l-am tuns e asa de figura, doar ca nu mananca...e asa de miorlait la mancare, pe cat manca el cand era mic si gras, pe atata se codeste mai nou...daca-l intreb ce vrea, el zice bombonele, trazni-le-ar bombonele, ca daca i-as da zilnic as intelege de ce le tine minte asa, dar va jur, ca nu-i dau!
Duminica am petrecut in familie,noi d noi, i-am comandat un tortulet in forma de Fulger McQuinn si a primit cadourile pe care si le-a dorit, respectiv masinuta Chick Hicks si elicopterul din Cars, un trenulet cu magnet...si am uitat sa-i dam 2 cadouri, acum ca va scriu imi amintesc ca le-am uitat in garaj
In fine, apoi acum o saptamana jumate a fost bolnavior, a facut febra si peste 40, a avut frisoane, am crezut ca lesin de spaima, in 3-4 zile i-a trecut. Deduc logic ca a fost racit, dupa simptome a avut chestia aia de se numeste "adenoidita acuta" zic ca deduc logic fiindca la urgenta nu am ajuns desi am fost la un pas, iar toti pediatrii lui erau in concedii si nu raspundeau la telefon. Intr-un final, cand i-a mai trecut am ajuns si la doftor si a cam confirmat teoria...mai multi copii de la gradi au patit la fel si au avut febra foarte mare care nu a trecut nici cu antitermic...bine ca am scapat.
Apoi am avut o tanti, o bona oribila si nesimtita care dupa o zi nu a mai vrut sa vina, ca i s-a parut greu...dar bani multi vroia..nu mai vreau sa stiu de ea, ma enervez numai cand ma gandesc...gata, am scapat si de ea, acum asteptam vacanta! Sper sa mai viu pana in august sa va scriu, in principiu atunci plecam in vacanta, dar nu stiu inca unde.
Cristana, tin pumnii sa-i treaca Sofiei repede si sa scapti...io am facut conjunctivita, cica alta boala de sezon, habar nu am avut de sa ceva. E prima data ca patesc cva in halul asta. Mi-am pus picaturi si acum sunt mult mai bine, dar m-am stresat, plus ca e contagioasa...se pare ca au scapat cu bine baietii mei.
no va las ca mai am o groaz de treaba si is in buda cu timpul...sper ca de sapt viitoare sa-mi revin un pic ca acum parca sunt in priza!!!
Roxa
squirrel spune:
Fetelor, merci de promptitudine 
Stanca doar o singura intrebare am , sa nu plicti pe celelalte fete, ati mers prin agentie sau ati rezervat direct la hotel? Din poze arata bine.
F
squirrel spune:
Mi-am amintit ceva (neuronii mei
)-cand copii au febra mare, catre 39 si peste este bine de administrat calciu pentru prevenirea convulsiilor febrile. Stiu din sursa sigura, bunicul nostru e pediatru dar nu stiu sa va explic de ce. Doza -indicata in prospect in functie de varsta.
F
asi spune:
Flavia intr-un an am fost prin agentie intr-un an am rezervat direct ca nu ne convenea perioada prin agentie.Oricum a fost bine.
Sa stii ca arata bine si in realitate.Are si gradi pentru copii.
carrie spune:
dragele mele
multumesc mult de incurajari, suntem mult mai bine.
sa le iau pe rand...Manu...antibioticul a fost ptr un rosu oribil in gat si febra f mare care nu scadea+aftele naibii.ieri am fost tare deprimata am stat acasa cu puii mei, Sofi a fost tare suparata si indispusa, dar dupa prima doza de antibiotic pe care il urasc a fost mult mai bine.
inca nu vrea sa manace solid dar azi a fost incomparabil.
acuma am venit de la spital ,i-am administrat ptr imunitate o perfuzie cu imunoglobuline, zice ca fac tare bine.
nu stimuleaza imunitatatea ci o ajuta!
Flavia, multumesc de gandurile bune, am fost atata de necajita ca s-a imbolnavit din nou, dar acum am fost la perfuzie la Pedi 2 la sectia de copii bolnavi de cancer unde e dr noastra, si mi s-a rupt inima vazandu-i si mi-am dat seama ca eu sunt atat de distrusa pentru o viroza pina la urma banala...
te asteptam la cluj si musai sa ne vedem
Theiutza se balaceste la Felix, n-are treaba!
va pup, ma duc sa cad lata si sper sa nu ratez patul ca de 3 nopti am stat de 6