Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

AncaB vezi tu cum avem bebei de-un fel.Acu am citit dupa ce am postat ca si al tau a facut la fel.
Si eu as vrea sa pun la congelator, supica, am inteles ca se poate pastra pana la 7 zile.Asa o fi? Poate ne lamuresc fetele mai avansate in diversificare.

Irlandeza felicitari pt MA-MA.

Nu mai stiu care zice ca ii cam tace copilul de-o vreme, ei bine si al meu.Inaninte atata tipa, si glasuia, acu de-o vreme mai rar.Nush de ce.

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Ramona, cornite ii punea ta-su!
Cat despre pireul de legume, sa stii ca l-a primit bine, pozele mai strambacioase sunt dintr-o zi in care n-a vrut decat 3 lingurite , nu stiu ce-a avut, treaba e ca i-am dat biberonul cu lapte atunci. In rest halim destul de bine, adica undeva intre 180-240 gr, ceea ce zic eu ca e de bine!

AncaB, cate kg are Stefanul tau?

Miri, am vazut pozele de la spa sunt SUPER TARI, mai ales alea cu spalatul pe nas si pe gingii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

hello

vazut poze de stefi mica in lanul de maci, a great sight :)
si vazut si poze de stefan de ancasoare, un dodolots scump de tot, care mi se pare ca seamana cu mathias al meu :) pupe mama pe el frumos
apropos, anca unde ati fost in bulgaria? ca si noi mergem peste 2 sapt. si tot culeg pareri, impresii
pup fetili! :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

miri Doamne cat sunt de scumpi. si ce il distreaza bruno pe sacha .. care are un ras molipsitor. multi pupici ptr fotomodel si dodolotz.

anca cat e de scump stefanutul. am vazut ca v-ati distrat si la mare .. super. mie mi-e cam teama sa plec cu ea .. asa ca vara asta stam pe acasica. daca o intarc, plecam in spetembrie, daca o sa mai fie laptic la robinet .. stam acasa.

theli nu merge linkul catre pantofiori.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Ancasoare, are vreo 9 kg. cind am inceput diversificarea (fix la 5 luni, avea 8.880 kg)

Ramona, eu stiu ca in frigider se poate tine supica de pe o zi pe alta, cu conditia sa nu ajuns lingurita lui bebe din guritza prin ea. da'mai asteptam sa ne zica fetele ce si cum.

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

vazut si nazdravani de miri la spa, is mortali-mortali
fetele cu supa, eu pastrez legumele fierte in apa lor pana a doua zi in frigider. deci fierb legume pt. 2 zile, jumate le pasez azi, jumate le las in apa, in oala in care au fiert in frigi pana maine...

felictari pt. bebeii papaciosi din prima, pupe-i mama pe ei de cumintei

ancasoare, uau cat papa stefan!! noi inca n-am depasit 190 g (masor cu borcan din ala de Hipp)

ramona, si eu am avut dilema asta cu scosul meselor, ca si mathias si-a scos dupa 2-3 zile laptele total, si de la masa de fructe, si poi si de la cea de legume
dar am rezolvat-o astfel: amestec si fructele si legumele pasate cu faina/cereale de orez. pun asa, cate 2 lingurite pline cu varf de faina de orez preparata peste fructe / legume. asa sunt mai consistente, m-am gandit eu....

pup u all

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Ven, am fost la Sunny Beach - Nessebar, e mai departe cu 100 km fata de Nisipuri. Pt ca e f aproape de Burgas unde e si aeroport, sunt f multi nemti, olandezi, suedezi... romani nu erau decat ici colo... asta in cazul in care te deranjeaza prezenta majoritara a co-nationalilor
Noi am mers acolo pt ca ne-a recomnadat cineva hotelul si am fost f multumiti.

Asa e, seamana piticii... amandoi niste pletosi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

EMA

BENJI

ALEXANDRU

RARES

BEATRICE

MARIUCA

STEFANA

IOAN

LA MULTE LUNITE SI ANISORI, SA FITI SANATOSI SI PAPACIOSI!

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ereena spune:

ellenuta, aparuse un punct pe-acolo. uite aici http://picasaweb.google.co.uk/nicolau.barbara/ProduseBebe

Matei-Florin 24.01.2008

POZE NOI
ALBUM ZUZE
POZE SI FILMULETE
1001 MODURI DE A DORMI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

scuze...nu stiu de ce nu merge.Intrati aici http://picasaweb.google.co.uk/nicolau.barbara si apoi la Produse bebe

pupici

Mergi la inceput