Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Irlandeza, felicitari pentru primul MAMA! Si Stefanut zice ceva de genul... dar atunci cand ii e somn si il apuca plansul face ma-ma-ma sau me-me-me asteptam cu interes un MAMA adevarat!

Alinatudor, foarte frumusica fetita ta, o bombonica, un cozonacel bine crescut, ce mai!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca.b spune:

Irlandeza!!!!! Felicitari!!!!
Ce frumos, sa zica "mama"!!

ps: daca babele au dreptate, eu vreau sa zica "tata" prima data, ca sa fie fetita al doilea copil (una asa scumpica si agera ca Paty a ta)

quote:
Originally posted by irlandeza

Buna dimineata!!!!!
Azi, pt. prima data buburuza a spus MA-MA , fara ma-ma-ma-ma..... sau altceva, doar ma-ma , de cateva ori, chiar daca nu asociaza numele cu mine, dar....sunt in al noualea cer.Doamne ce bine e....

Poze de tot felul
Poze botez - 8 Martie 2008
Patricia Alexia - la 5 luni
Patricia Alexia - la 4 luni
Patricia Alexia - la 3 luni
Patricia Alexia - la 2 luni
Patricia Alexia - la o luna
PATRICIA ALEXIA

Atata sunt de mare !!!03.IAN.2008

Anca si Stefan (13.01.2008)
www.flickr.com/photos/23412074@N05/?saved=1" target="_blank">Bebe Stefan
Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancasoare spune:

Am vazut si eu poze de la intalnire, ce rau imi pare ca n-am mai citit ca as fi venit si eu cu Stefan! Noi si asa suntem mari plimbareti, iesim de 2x pe zi in parc in Tineretului, la cati km am la bord, ai zice ca rulez pe autostrada nu prin parc

Eu l-am scos pe Stefanut si la o mica shopingareala la Baneasa inainte sa plecam in Bulgaria si i-a placut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristacoman spune:

quote:
Originally posted by alinaatudor

Crista, mama sta in 9 Mai..dar noi ne luam casa pe Vrancei..o straduta in spte la casuta rosie de pe Republicii..cam pe langa spitalul Movila..
De obicei ma plimbam la sala..acum cand ne vom muta la casuta noastra..probabil pe la Mihai Viteazul..habar nu am

Alina si Stefania

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Hei, super. Noi stam pe Republicii, vis-a-vis de Mega.
Astept cu interes mutarea voastra cu casa noua.

Stefy e o scumpa. De abia astept sa va cunosc.

Cristina, mami de Antonia Izabela (29.01.2008)- avem 4 lunitze.
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a%204a/?albumview=slideshow
http://s282.photobucket.com/albums/kk249/cristinacoman/Luna%20a3a/?albumview=slideshow

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaatudor spune:

Anca..multumim...acum am vazut si eu cteva poza cu bobo tau..e un dulce...am vazut si scaunul de masa..e super..trebuie s imi iau si eu..inca nu m-am hotarat la model..dar al tau pare tzeapan tzeapan...

Poze cu ingerasul

Fetze de ingeras

POZE DE LA BOTEZ

Ingerasul creste

Mergi la inceput

Fetelor, azi a mincat, asa cum anuntam de dimineata, prima data supica. am pasat morcovul si dovlecelul in apa in care au fiert legumele. a papat cu pofta vreo 180 de ml, dupa care a inceput sa urle. nu mi-am dat seama deloc ce vrea: deschidea gurita ca mai vrea si in acelasi timp urla. in cele din urma nu i-am mai dat si i-am facut 60 ml de lapte pe care i-a suflat instant...dupa care a adormit fericit (cu un pic de munca de convingere). cred ca s-a speriat ca nu mai primeste lapte si de asta a fost atit de disperat. hihihihi.

avem si pe miine o portie de supica, pusa la frigider (din cite am inteles se poate pastra o zi).
am cumparat si niste recipienti de pus mincarica lui bebe. vreau sa si congelez pt citeva zile, ca imi e tare greu sa stau linga oalele in clocot pe caldurile astea. voi ce ziceti? ar fi ok sa congelez supica?

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Ancasoare, am vazut pozele cu Stefan al tau! Pai e din acelasi film cu Stefan al meu: dodolotz si papacios!

Alina, am vazut si pozele cu Stefanitza in cimpul de maci! ce mai ileana-cosinzeana o sa fie!!!

Povestea Nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonab spune:

Revin si eu sa va spun ca a acceptat Razvan cu succes supica si pireu de morcov+ dovlecel.A papat cam 80 de grame de pireu amestecat cu supa, deci cam 120 de grame si dupa a papat si tzitzti. Asa-s de happy ca a vrut si tzitizi ca nu i-as scoate doua mese de lapte din 5, inca.

Supa ramasa pot sa o pun la frigider si sa ii dau si maine?

Alinatudor, ce gogosica de fetita ai acolo!Si ce bine ii sta in rosu!

Ancasoare, m-am uitat si la flacau tau.Nu prea a fost incantat la primele mese cu lingurita.La fel si Razvan, numa nu stia ce-i fac, ce-i bag in gura.L-am vazut si in pozitia sezanda.Cine ii punea cornite? Of bata-l norocu :)

Mami de Razvan-Matei,09.01.2008

POZICI CU RAZVANICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

fetelor,

poze noi, si filmulet proaspat:) asta ca s avedeti ce se petrece la noi la baia de seara, care e cea mai amuzanta din toate activitatile noastre:) (action:spa!)

http://community.webshots.com/album/563887469OhrmGh

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de bebe sacha (08.01.2008)
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

http://m3.lilypie.com/qNubp1.png
http://b1.lilypie.com/0ymBp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

V-am promis ca revin cu poze cu pantofiorii: http://picasaweb.google.co.uk/nicolau.barbara/ProduseBebe.
Doar ca nu sunt culorile din poze.Sunt: siclam de lac,roz pal, maro, bej cu portoocalui, bleumarin.Au de la nr.16 la 19.Pretul e 50 ron (sunt de piele, subtirei- sunt model primavara-vara).Daca sunteti interesate spuneti-mi repede ca se dau ca panea calda...

Sunt super!!! Io i-am luat 3 perechi ca nu ma puteam decide ce culori sa aleg.

Mergi la inceput