Clopotei de ianuarie-februarie 2008 (59)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

theli imi pare rau ca puiuta e bolnavioara. sper sa treaca repede/

dana concediu placut. unde mergeti? adik la ce hotel.

emilia cred ca e tare frumos acolo unde sunteti acum. eve e o draguta si o scumpika. iar alex imi place tare, e un frumusel. ati mers 2000 km cu masina cu 2 copii mici? ati avut curaj.

miha imi pare rau de vestile proaste. eu sper sa fie bine mateiul.

stancutza si noi suntem la nr 4 , mai avem putin si treminam un jumbo pack. da, z este in unirii la et 3. mai e un z la carrefour orhideea.

Elena de Eva Maria (14.01.2008)

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

zuzici

bitzi a mea papa tare prost ... cam 4 mese pe zi plus masa de fructe cu cereale de la 10. o fi de la caldura??? ea care era disperata dupa tzitzi ... papa la 2 ore ... ceiut in schimb haleste .. uff si tzitzi mele sunt obisnuite cu alt ritm si mi-e o lene ssa ma mulg .. mi se cam intaresc sanii ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Vad ca vorbiti de Z... Curios, eu pe ala din Orhideea nu l-am vazut pana acum, desi am stat 2 ani in Regie... E deschis de curand? Si, care e mai mare, ala din Orhi' sau de la Unirea? Ca sa stiu sa nu ma-ncurc! Tnx!

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

ma bag la nani.

noapte buna, zuzici si clopotei.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

Hmmm, www.pagini-nationale.ro/en/dets.asp?ID=MH2005126113658" target="_blank">aici este trecut primul ala de pe Pache Protopopescu... O fi magazinul... principal, sa zic asa?

Lavi, de baby Conrad

Filmuletse + POZE STUDIO & BOTEZ

www.flickr.com/photos/21448537@N03/sets/72157603473968501/" target="_blank">Poze cu iubirea lui mami
Povestea nasterii
Ne facem mari!
www.youtube.com/profile_videos?user=lavibebe" target="_blank">Clipeli
NOU!

Mergi la inceput

mitsu i know the feeling .. imi pare rau de bufful lui baby C .. si eu ziceam la fel. acum sunt cu ochii in 4.

in orhideea, z este cam fata in fata cu la mama (si cred ca nu l-ai vazut caci atunci cand stateai acolo nu te uitai dupa hainute de bebei .. ci dupa cu totul alte chestii .. si eu l-am observat abia cand eram gravi .. desi mergeam de ani buni la carrefour la cumparaturi). cel din unirii e mai mare. dar .. acum cateva luni renovau pe acolo si mutasera magazinul in hol, langa scari. nu aveau multe produse. dar ma gandesc ca au terminat renovarea si au mutat magazinul inapoi la locul lui.

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

quote:
Originally posted by Ellenuta

zuzici

bitzi a mea papa tare prost ... cam 4 mese pe zi plus masa de fructe cu cereale de la 10. o fi de la caldura??? ea care era disperata dupa tzitzi ... papa la 2 ore ... ceiut in schimb haleste .. uff si tzitzi mele sunt obisnuite cu alt ritm si mi-e o lene ssa ma mulg .. mi se cam intaresc sanii ..

BITZI CRESTE MARE

BEBE EVA MARIA
POVESTEA NASTERII

CLOPOTEI SI ZUZE

Pai Ellenuta, 5 mese pe zi la varsta Evei nu sunt suficiente? Nu zic ca nu e si influenta caldurii, dar eu asa am citit ca la 5-6 luni 5 mese sunt ok. De fapt asa sunt si schemele de diversificare, cu 5 mese (incluzandu-le pe alea de lapte).

Si Sofia si-a schimbat stilul de mancat...de cateva saptamani papa super-repede. Ea care statea cu orele la titi, de-mi intepeneau si spatele si mainile tot...Cred ca nu se satura saracuta. Dar acum a devenit mai eficienta, si e si productia mai buna desi sanii nu mi-si simt in nici un fel mai plini ca altadata si nici nu mai am "semnalele" acelea ca trebuie sa ii dau papa. De vreo luna iau spirulina (plus ceaiul minune, plus tinctura de marar). Glumeam cu sotul meu: tocmai acum cand sa-i scot din mesele de lapte merge asa bine alaptatul! Ironia sortii, asta e...

Stancutza, de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

theli, imi pare nespus de rau ca Maia e bolnavioara...draga de ea, e puternica si curajoasa, se va face bine repede! pupic pe obrajorii bolnaviori si pe nasucul in care se sprijina asa frumos cand sta pe burtica...e o scumpa!

adryana4u,(parca tu intrebai de febra) nici Maya n-a facut febra dupa niciun vaccin, nu e obligatoriu sa faca.

Mitsu, imi pare rau pt cazatura lui C. si eu stau cu ochii in patru sa aman cat mai mult "prima" cazatura...caci sigur o s-o patim si noi. e inclusa in fisa postului

sweetgys, am vazut fetitza superba si tare bine conturata .. ma bucur ca Maya mea nu e singura grasunica hihi...

a propos, fetelor, eu cred ca Maya papa cam mult totusi! la masa de fructe mananca o banana intreaga sau jumatate de banana plus o piersica sau un mar plus un sfert de banana... eu n-o indop, dar e papacioasa rau ufff deschide gurita si asteapta imediat ce inghite ce i-am dat. ce sa fac? s-o amagesc cu ceai si sa n-o las sa se sature cu fructe? iar la masa de legume, papa tot! si am cantarit cat mananca, 180-200grame! am incercat sa-i dau mai putin insa nu-i tine de foame decat 2 ore...
deci am inlocuit 2 mese de lapte cu fructe si legume. i-am dat si cirese ieri si n-a avut dureri de burtica, slava Domnului! are 7,500 kg deja. ah, si face kk de 2-3 ori pe zi, asta inseamna oare ca nu asimileaza din ce papa? hmm inca nu-i dau cereale, e prea dolofanica.
ma duc la nani, ea doarme de la 8 iar eu am stat pe DC sa recuperez

va pup! s-aveti o saptamana superba!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miutza spune:

Miha, sigur Matei e bine, nu va lasa DD sa va chinuiti! abia asteptam vestile bune pe 3 iulie! vreau sa te felicit si eu pt adoptie,e mare lucru, si noi am fi facut asta daca n-o puteam avea pe Maya.

honey, congrats! pacat ca n-a mers ok vizita la stomato dar bine ca ai reusit cu carnetul!

desigur, mai aveam multe de zis dar e prea tarziu pt neuronul meu
mai vb maine!

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008)
www.flickr.com/photos/miutza/sets/72157601703522435/" target="_blank">Poze cu comoara noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theli spune:

Buna dimineatza fetelor!

ufff...ce chiauna sunt...am varsat cafeaua pe mine, am calcat pe caine...sper sa ma dezmeticesc pana se trezeste Maia...
Miutza, am vazut poze cu Maya ta! E o dulcica!!!
Noi am trecut deja la pampers nr.4 (are 7360g pitika) si-s super ok.Mai folosim nr.3 de la Huggies care-s cu elastic si-s ok.V-as mai recomanda pampersii Lovely Baby (se gasesc in farmacia DM de la Real) - sunt super ok si au elastic in laterale (la fluturasi) si nu curge pe la spate (cu pampers am mai patit-o si noi), singura problema e ca-s mai grosuti decat pampers (dar pe pitika n-am observat s-o deranjeze acest lucru).
Maia tot 5 mese pe zi are...Milumil 2 si mananca mai putin decat ar trebui la varsta ei (dupa ce scrie pe cutie) - 150ml apa+5 cupe de praf=170ml laptic.Pediatra mi-a zis ca atata timp cat i-a ok in greutate nu-i nici o problema! Fiecare bebe e unic si-n plus mai au si ei momente in care n-au chef sa manance (ori ca le e prea cald, ori pur si simplu)...si noi avem zile in care mancam mai putin fara motiv.Daca i-a bine in greutate nu-i nici un motiv de ingrijorare faptul ca mananca mai putin.
Pupici lui bebe Conrad...saracutul de el cum a cazut...

Aaaa..era sa uit...i-am cumparat ieri maiei prima carte de povesti: "Povesti cu printese" de la teora.E superba cartea!!!Radea nenea vanzatorul de mine ca am stat juma de ora incercand sa ma hotarasc ce carte cumpar (le-as fi luat pe toateeee).
Si in ca ceva: urmeaza sa fac rost de filmuletele Baby Einstein si Brainy Baby.Daca e careva interesata sa-mi spuneti si cand vin pe 12 iulie la vaccin vi le aduc.

pupici
a incercand sa ma h

Theli mamica de Maia

http://maia-nicolau.blogspot.com

Mergi la inceput