Dulceturi si papanasi de sept-oct (160)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Prisi, Bernix, Sabina, Bee si cine a mai plecat sau pleaca in vacanta, distractie placuta.

Noi am fost la padure azi, a fost tare bine, Cristi a povestit continuu si a stat in carut fara proteste, a papat fffff bine, ii prieste masa in aer liber. Dupa ce s-a trezit a exersat statul in picioare fara sustinere, fara pasi de data asta, se pare ca baiatul meu e hotarat sa devina mai independent, daca ar renunta si la titzileala noaptea as fi tare fericita.

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Luy sa inteleg ca ne si vedeai la bara????????

Anisia, binevoieste si arata-ne si noua pozele de la intalneala....chiar asa le tineti pt voi?
Cred ca trebuie sa ne vedem cu tine si cu Yanisucu, nu de alta dar poate fac si baietii nostri schimb de experienta, ma rog mai furam din experienta lui Y de a fi cuminte, ca invers nu cred ca vrei...hihi

Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)

poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Am vazut pozici si filmuletze cu dulceturi si papanasi care de care mai scumpi.

Sabina Y, Erika e atat de dulcica!

Mariana, si la noi la fel, ii spun lui Stefan ca n-are voie, se uita la mine si rade smechereste si isi vede de ale lui.

Rox, sper ca e bine Andrei. Sa stii ca m-ai pus pe ganduri cu faza asta, acu sta sotul si calculeaza daca ar putea sa sara si el din pat sau nu.

Ne-am relaxat bine de tot la Alexandria, am profitat din plin de bunici, tareeeeeee bine a fost. La tara am dormit toti 3 la pranz vreo 3 ore, a papat fara comentarii, a vorbit, a mers prin casa sa o cerceteze pe toata, toata. I-a placut la nebunie sa trantesca usa de la masina de spalat, acasa am masina cu incarcare verticala si nu pupa asa ceva

Acu' a picat printul, cred ca pana maine nu se mai trezeste, asa ca ma duc sa ma rasfat cu o baie si sa citesc ceva.

Sim, mami de Stefan (25.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Buna seara!!!
Intram si noi rapid sa vedem ce mai faceti!!!

SI

Am si eu un poznas. Am baiat mare! A implinit 9 luni!

toti bebi dulci si muuuulta sanatate!

Isabela de
Vlad Matei (22 septembrie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

ISABELA sa-ti traiasca baiatul sa va aduca numai bucurii!!
LA MULTI ANI !!VLADUT .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Eeeei, ati plecat la petrecere fara mine ? Stati asa, vreau si eu sa urez
La multi ani, Miaunici !
Sa fii fericita si sanatoasa alaturi de familia ta si sa va bucurati de toate nazdravaniile micului printz rasfatzat !
Primeste din partea noastra multe multe si www.flickr.com/photos/septoct2007/2600794347/" target="_blank">un cadoutz

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana30 spune:

pentru noi, de cand am inceput serviciul,ziua nu este suficient de lunga. suntem intr-o permanenta alergatura. prima saptamana a fost super stresanta. acum, gabriel s-a mai obisnuit cu doamna. nu mai plange cand o vede. numai ca mi l-a dezvatat de mancatul in scaun. ii da sa manance in sufragerie pe canapea. dar nu ma mai deranjeaza.important este ca gabriel are un psihic bun, il gasesc linistit, mancat, schimbat, dormit.

bine , ca pana acum a mai fost sotul acasa, fiind schimbul 2 si 3, dar de maine suntem amandoi 1 si va trebui sa stea mai multe ore cu gabriel. am un pic de emotii, dar sper sa fie bine.

am avut si niste bubite care ne-au cam speriat, dar au fost de la transpiratie si au trecut in 3 zile.
ne cam chinuim cu caldura de vreo 2 nopti.

am introdus si noi ficatelul. l-am facut cu sos de rosii in care am pus si dovlecel tocat marunt si i-a placut. i-a placut si cand i l-am amestecat in piureul din cartofi. pana acum, a mancat cam tot ce i-am dat. ce am observat eu este ca nu e prea incantat de branza dulce si din cauza asta i-am facut mai rar. dar ii place iaurtul si i-am facut mai des.

ce ma ingrijoreaza este ca de cateva nopti se trezeste plangand. il iau in brate, il tin putin si se linisteste si adoarme la loc. m-am gandit ca poate il doare ceva.

am vazut poze cu bebei. l-am vazut pe yannis, am vazut-o si pe olivia, de-abia astept sa alerge si gabriel asa, le-am vazut si pe frumoasele eliza si antonia, pe oana si chiar ne-am gandit sa incercam si noi cu spaghetele. poate sta iar in scaun.

roxana, imi pare rau ca ai fost dezamagita de spectacol, mai ales ca a costat ceva.

va pup pe toate si o sa pun zilele astea poze noi cu gabriel.
va doresc o saptamana usoara!

la multi ani tuturor sarbatoritilor. nu mai am timp sa-i numesc pe toti.

http://community.webshots.com/user/adrianam31?action=publicAlbums

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Haideti sa va scriu pe fuga inainte sa culc fata. Maine o duc la mama, am prestat bagajelele si baite la amandoi.

Voiam sa va multumesc de incurajari si sa va spun ca Andrei e bine. Nu pare sa il doara nimic, este vioi si mananca bine. Asta seara a fost mai marait si nervos, insa din pricina dintelui nr.7 care se simte binisor. Mai este de iesit un incisiv de jos si gata. Insa nu as baga mana in foc ca va iesi inaintea uneia dintre maselutele de sus, si am impresia ca durerea mare de la masea este. Tare ciudat!

Ca sa va lamuresc cum a procedat, a pus piciorul pe stinghia de la portiunea care se da jos, s-a cocotat si apoi a pus piciorul deasupra. Banuiesc, intrucat l-am vazut ulterior cum incerca. Acum e baricadat, partea cu pricina e acoperita cu aparatoare si lipita de perete, patutul e dat cel mai jos (apropos, nu era coborat la cel mai jos nivel, deci numai noi suntem vinovati!!!) si pe exterior nu mai are deloc aparatori ca sa nu se mai sprijine pe nimic. In plus am pus pe jos niste paturici, macar sa pice pe moale.

Pozele de la serbare nu am apucat sa le descarc, dar incerc maine seara cand sunt mai libera. Ma rog, tocmai acum Andrei nu se mai culca asa devreme, dar oricum si 10 e bine.

Ma uit la pozici dupa ce culc fata, am apucat sa vad numai cateva cu Stefan, dar nu am studiat bine. Am vazut doar ca ati calatorit si ca v-ati simtit bine.

Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)

Poze

Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Va zic, presimt ca voi avea
Foarte curand masina mea
Si de aceea, concentrat
M-am pus cu burta pe-nvatat
Codul Rutier sa stiu,
Ca vreau bun sofer sa fiu !

La mai multe lunitze ! uram dragilor nosrti sarbatoriti de azi, tot unul si unul :
minunata Olivia de alinkav
voinicul Cristian de afibebe
poznasul Vlad de isabeluta
frumoasa Sonia de Roxali

Sa cresteti mari, sa fiti sanatosi, sa va bucurati de toata dragostea pe care parintii vostri v-o daruiesc si sa le daruiti la randul vostru numai motive de mandrie !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Poze puteti vedea in contul comun pe flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Intru si eu sa va salut desi stiu ca toate faceti nani.La noi au inceput reducerile si cam asta e ocupatia mea zilnica.V-am spus ca o sa botezam in septembrie asa ca dau ture prin magazine de zor.Vladut e bine foarte marait are gingia foarte imflamata la dintisorul nr 2.Va pup noapte buna

teo

Mergi la inceput