Dulceturi si papanasi de sept-oct (160)
Raspunsuri - Pagina 12
bernix spune:
Si-am incalecat pe-o sa si m-am dus la perna mea...
Sa ne "vedem" cu bine!
Bernix si Degetica (Ana Elena - 27.08.2007) 
www.flickr.com/photos/22336005@N05/" target="_blank">Poze cu noi
Roxana_G spune:
Neataaa. Hai sa scriu si eu rapid in minutele de liniste, care imi sunt numarate. Apoi trebuie sa ne pregatim pentru serbarea de final a Alexandrei.
Ramasesem datoare cu povestiri despre dezamagirea mea legata de spectacolul Winnie the Pooh. De fapt nu spectacolul m-a dezamagit, spectacolul a fost super ok, educativ, interactiv. Foarte potrivit pentru copii intr 3-10 ani zic eu. A avut dialoguri, pilde, intrebari catre public, muzica, dans, sarituri, mingi in public, confeti, etc. Cam atat cu partea buna.
Buuuun. Trebuia sa imi imaginez ca ascunde un super interes in comercializare de nimicuri, desi la 100 RON biletul zic eu ca era suficient. Ei bine era plin de standuri de la care nu puteai lua nimic sb 2o RON. Fratica, o galetusa cu Pooh si cu floricele in ea era 20 RON, cea mai ieftina de fapt. In rest vata de zahar cu o masca 25 RON. Diverse cani cu suc sau zahar - 25 ROn. Nu spun de jucarii,am refuzat sa ma uit si sa iau orice de acolo, noroc ca fie-mea a primit de la fini o zornaitoare la mare moda care sigur era in jur de 40-50 RON.
Intram noi la spectacol cu unii din fini si tati ramane afara sa ii astepte pe ceilalti care intarziasera. Toate biletele s-au dat prin bilet.ro si verificarea la intrare se facea cu codul de bare. Ei bine tati nu a mai fost lasat sa intre pe motiv ca se intrase cu biletul respectiv. M-am dus eu cu toate celelalte sa ii arat pustoaicei aleia ca erau toate la rand si el era la mijloc, am intrebat de ce nu era rupt, etc etc. Nici gand, ca stie ea d-astia ca noi! Incredibil! Nu va pot spune ce am urlat, de a zis un tatic ca i-am speriat copiii. Mai era putin si dadeam in madama aia, era atat de proasta incat refuza sa gandeasca, si nesimtita, ce stie ea despre noi. Pana la urma am intrat cu mentiunea ca nu are ce sa ne mai zica, dar sistemul lor e infailibil. Azi scriu reclamatie la bilet.ro si sun maine sa discut cu seful ei.
Prima parte a spectacolului ok, Alex cam aiurita cum e ea, si cam toti copiii erau mai mult fascinati de jucarelele de care va ziceam, care se roteau, bazaiau si luminau. La pauza ma duc la toaleta, daca nu exploda vezica nu as fi stat. Nu mentionez ce era materia aceea care infunda 6 din 10 toalete, mazgalita si pe pereti. De duhoare nu mai spun. Mi s-a facut mie rau, ala nu era loc sa duci un copil. Va asigur ca dc Alex cerea la pipi o scoteam sa faca afara in fata cladirii. Incredibil, acolo era de Sanepid, si va asigur ca voi face si acolo reclamatie si la organizatori. Si cand ies, un mosh din supraveghetorii aia imi face observatie sa inchid usa la baie, moment in care am rabufnit. Pai de ce sa o inchid, ca s anu ii puta lui? Apa nu era, mizeria era crunta, mai bine lua un mop sa spele ca ala era cel mai infectios loc pe care l-am vazut vreodata. Am zis ca il omor si pe nea ala, iarasi urlete.
Si cand ma intorc, ma apuca iar bazdacii pe o mamica din fata noastra. Am indraznit sa cer si eu servetele stand in fata randului, si ea sare cu gura ca ea voia sa filmeze. Mi-am cerut scuze si atat. Insa copiii erau deja mobilizati, toti alergau pe acolo prin intuneric si nu ii putea lasa asa nesupravegheati. Asa ca mai alergam dupa ei, mai ales noi dupa Alex atomica. Motiv pentru care explodeaza madam ca nu poate filma si ca s-a saturat. Si i-am recomandat sa se ridice si sa se duca sa filmeze din alta parte ca eu trebuie sa imi supraveghez copilul. Moama si se pune tanti pe scandal, ca ea a venit sa vada spectacolul si nu e normal sa nu vada de noi, de parca noi stateam fix in fata ei. Ca mai sunt si alti copii care se joaca dar in fata parintilor si ca nu e nevoie sa umble parintii dupa ei. Moment la care sare si barbac-su, ca daca am copil din asta sa il duc in parc nu la spectacol, completat de ea cum ca acesti copii zvapaiati sunt asa din vina parintilor. Ce sa va mai spun...daca nu era gravida (avea si o fetita de 5-6 ani care a stat absolut tacuta si nemiscata pe scaun) va asigur ca as fi rabufnit cu toate rautatile de pe lume, dar am pus pe seama starii ei si atat. Sigur ca barbac-su merita o trimitere la origini, dar ar fi agitat-o tot pe ea si m-am ambtinut. Sa nu credeti ca nu am zis nimic, dar mai finut. In sinea mea mi-am dorit ca bb-ul ei sa fie cel putin la fel de atomic precum Alex si sa o vedem atunci cum e vina parintilor.
Cam asta au fost supararile mele ieri, eu personal, in ciuda spectacolului foarte bun, nu ar recomanda nimanui sa mearga.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Sa dam si noi o mana de ajutor! http://www.updown.ro/
Roxana_G spune:

A cazut Andrei din patutul lui, peste gratii. Am crezut ca mor de inima. Am auzit buf si plans. Sunt disperata, nu stiu daca a patit ceva. De cazut a cazut pe burta, nu pe spate, nu a lovit cu capul. Era in 4 labe si cu o manuta sub el. Nu plange cand il apas nicaieri, vad ca merge si se rdica fara probleme. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc undeva cu el. Trebuie sa plecam si la serbare. Offff! ![]()
Rox ,
Poze
prisi spune:
buna si de la noi,
am reusit sa citesc tot din urma , dar nu am amai retinut mare lucru, am vazut toate pozele frumoase, numai copii unul si unul 
la intalnire joi nu am mai ajuns si nici nu am reusit sa mai scriu, dar am avut o saptamana super aglomerata, la serviciu am reusit sa prind un contract mare pe care a trebuit sa-l pun la punct ca saptamana viitoare lipsesc, a trebuit sa-mi conduc cumnatul la aeroport, cumparaturi peste cumparaturi, de bagaje nu mai zic.... dar tot sunt bucuroasa ca am reusit sa ne incadram doat intr-o valiza mareeeeeeeeeee si o geanta potrivita ca bagaj de mana...sper sa nu fi uitat ceva esential
Rox pupici lui Andrei, poate nu s-a lovit , doar s-a speriat
Si_BV felicitari si sarcina usoara 
Alinkav
Oliviei
nu mai am timp de scris, in juma' de ora plecam la aeroport si treb sa pregatesc fata
va doresc vacanta placuta celor care pleaca zilele astea , iar la restul serviciu usor si plimbari placute dupa caz
va pupacesc si o sa-mi fie dor de voi
poze
Marta si
Miruna (06.09.2007)
danielle02 spune:
quote:
Originally posted by Roxana_GA cazut Andrei din patutul lui, peste gratii. Am crezut ca mor de inima. Am auzit buf si plans. Sunt disperata, nu stiu daca a patit ceva. De cazut a cazut pe burta, nu pe spate, nu a lovit cu capul. Era in 4 labe si cu o manuta sub el. Nu plange cand il apas nicaieri, vad ca merge si se rdica fara probleme. Nici nu stiu ce sa fac, daca sa ma duc undeva cu el. Trebuie sa plecam si la serbare. Offff!
Rox ,
Poze
roxana :((( mai asteapta putin sa vezi ce si cum,poate nu are nimic daca nu il doare cand apesi si nu plange

si ebonee a cazut din pat(nu al ei) de multe ori,odata dormea pe o perna ce a cazut jos,era asa comica,iar eu speriata ca nu o gaseam,pe jumate adormita,iar ea dormea fara grija pe jos :))
pozici
danielle
de Ebonee(02/10/2007)
danielle02 spune:
luy
el nu era mazgalit,doar Ebonee,dar a schimbat-o o data de haine,ma mir cumde au iesit petele ca erau toate cu zmeura,
cand am ajuns acasa imi zice:sa stii ca acum e curata,sa o fii vazut acu 5 minute,avea si prin par :)))
sa aveti o duminica superba fetelor 
pozici
danielle
de Ebonee(02/10/2007)
sim_stoian spune:
Am ajuns si noi, am trimis un mail pe contul comun cu un link spre poze pentru cine vrea sa ne vada. Ma apuc de citit din urma, revin.
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
sim_stoian spune:
Si bonus cateva poze cu toti 3, tot pe mailul comun. Eu am reusit performanta sa incap in costumasul de la cununia civila de acum 3 ani si ceva 
Sim, mami de
Stefan (25.08.2007)
cecilia L spune:
Roxana, imi pare rau ca ai avut parte de asa ''spectacol''.
Daca Andrei e vesel si nu-l doare nimic sigur e ok.Asteptam poze de la serbare.
Sim, superba rochita si cine o poarta, ca sa nu mai spun de cei 2 cavaleri.Cavalerul cel mic e hotarat sa descopere tot in curtea bunicii, bravo lui.
Cecilia si Cristian Matei(07.09.2007)
poze noi