FIV 183
Raspunsuri - Pagina 20
lauraa78 spune:
Buna!
Digeka,eu am fost la farmacia leda acum o luna si farmacista de acolo mi-a spus acelasi lucru:nu se mai fabrica menogon,acum se foloseste menopur
Ioanatugs spune:
Amzulica tin pumnii stransi sa fie cu ochisori! Ma bucur ca ne-am cunoscut!
Sambata voi avea si eu punctia.![]()
cu drag Ioana
gabrielita_r spune:
Buna fetelor
Am si eu o intrebare, daca FIV-ul la Giulesti este 1400 euro cat costa tratamentul, sunt noua si am mari emotii pt luna iulie cand sunt programata la doamna DR. Laura Dracea.
Va multumesc.
gabita78 spune:
Fetelor, vin si eu cu noutati.
Ieri am fost la eco si am ramas trasnita cand doctorul mi-a spus ca azi am punctia, mai ales ca nu am facut nici un fel de stimulare, am luat doar acid folic.
Azi am fost la punctie, au fost 4 foliculi dar i-a recoltat imaturi, ii maturizeaza ei, nu stiu cum fac.
Sotul tb maine sa faca spermiograma ca sa fertilizeze ovocitele.
Cred ca ET va fi luni, mult mai repede decat ma asteptam.
Endometrul ieri era de 6,5, nu stiu daca e bine sau nu.
Multa bafta si pupici la toata lumea.

Evy28 spune:
felicitari gabita .
sa ai mult noroc !
fetelor menogon nu se mai gaseste . eu abia am gasit printr-o cunostinta .am sunat acum cand am vazut ca se cauta insa nu mai au de 3 zile .
in cazul in care dumnezeu va lasa bebelusii la mine in burtica, caci ma lupt cu durerile de burta ,momentan , va pot pune la dispozitie , daca doreste cineva , 8 fiole de menogon(termen 2009).
pupici si numai bine
miruna79 spune:
buna fetelor
intru in graba sa va spun ca de azi am 2 embrionasi frumosi in burtik, la noi s-au fertilizat 7. 5 au fost super buni si 2 cu fragmentatie, m-au sfatuit sa pun numai 2 , si de acum incolo cu Doamne ajuta.
fetelor care asteapta rezultatu multa bafta, amzulica tin pumnii
ioanatugs bafta sambata sa vii cu multe ovocite.
ana_p sper ca a fost bine m-am gandit la tine azi.
pup toate fetele
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
lindutza spune:
Gabita,
i-ti tin pumnii pt luni si mult noroc!!!
Miruna,felicitari si sa auzim ca e totul bine,sa ai grija de tine!!!Eu am o intrebare,s-ar fi putut sa-ti puna si mai multi de 2 embrioni?ca mie aici mi-au zis ca nu se poate nicicum sa-mi puna mai mult de 2
amzulica spune:
Am postat mesajul si la Azoospermie
Fetelor am intrat doar sa va spun ca am fost sunata de la Giuly dupa-amiaza sa mi se spuna rezultatul testului. Este pozitiv doar ca valoarea este mica - ori 21,7 ori 27,1 - nu mai stiu ca eram asa emotionata ca n-am retinut exact. Azi sunt in ziua 10-a de la ET cu blastocisti. M-a chemat sa refac testul marti doar ca eu pana atunci ma voi duce si sambata la Bios Diagnostic sa refac. Am mari emotii, am avut petele mici maronii alaltaieri dimineata - ele s-au si oprit pana in pranz si abia de azi au inceput usoare cutite in sani. Nu stiu ce sa fac, daca e bine sau e rau, acum trebuie sa am rabdare sa vad evolutia - inclin sa cred ca am avut o implantare tarzie desi am avut 2 blastocisti. Stiti sa-mi spuneti daca a reusit cineva sa duca sarcina la capat cu o asa valoare mica?
Cami
Evy28 spune:
amzulica , felicitari !!!!!!!!!
totul va fi bine , va creste valoarea .e abia ziua 10.
pot sa te intreb daca atunci cand ai avut petele , si zilele astea ai avut cumva si dureri de burtica sau mijloc? multumesc