FIV 183
Raspunsuri - Pagina 21
miruna79 spune:
Lindutza ei mi-au recomandat 2 embronasi ptr ca erau de calitate buna ca am varsta sub 35 ani si sunt la primul fiv si aproape fara patologie , mi au zis ca e optiunea mea dc vr 3 dar am mers pe mana lor.
Amzulicafelicitari o sa fie bine ai sa vezi sigur esti graviduta.
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
amzulica spune:
Evy - nu m-a durut nimic inca de la punctie. Nu am luat nici macar un no-spa. NIMIC. Nu sani, nu burta, nu ovare. Prin ziua 3-a de la ET am simtit ceva surd ca o intepatura in partea stanga a uterului - dar ceva f.f. slab. Atat. Acum vad ca incep f. vag sa simt ceva la sani, Azi de vreo 2 ori, nimic deosebit insa. O doamna din Bacau care a facut punctia si ET cu mine, are 36 de ani, a avut 16 ovocite, 14 embrioni si 3 blastocisti. Azi in ziua 10-a de la ET avea beta 400. Cred sincer ca i s-au prins toti 3 si mi-a zis ca a avut dureri de burta, coloana si a stat numai in pat. Deci ...
Eu sincer cred ca cine a avut pete de "insemnare" are sigur beta pozitiv.
Cami
rami 73 spune:
Amzulica,
da, eu am auzit doctorii vorbind mai demult de sarcini care au rezistat cu bhcg in jur de 25. Valoarea se explica de la o implantare tarzie, intr-adevar. Roaga-te sa fie bine si va fi ! O analiza a progesteronului ti-ai facut ? Pana acum ai luat ceva supliment de progesteron (in afara de utrogestan)? Din cate stiu, el hraneste embrionul. Desi la cat de multi foliculi ai avut, corpul galben format ar trebui sa secrete suficient.
Ioana,
ce ai facut la eco ? Ti-au fixat data punctiei ?
Digeka, intr-adevar Menogon nu se mai gaseste, doar Menopur, care este mai scump (75 lei fiola de 75 u.i.) Din cate stiu, nici la Leda nu mai au.
Va
pe toate si va tin pumnii, sa avem numai vesti bune !!!
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
amzulica spune:
ramy - nu mi s-a dat sa fac analiza progesteronului acum, anul trecut am facut-o si aveam prin ziua 21 vreo 18 parca. Iau doar utrogestan 6/zi.
Cami
@dodo@ spune:
Buna fetelor, vin si eu cu vesti, am fost azi la Giuly, la eco, totul e ok, iar de sambata incep stimularea cu diphe. si puregon. Am luat si Menogon care il voi face in functie de estadiol.Eu am luat de la Giuly menogon, nu mi-a spus nimeni ca nu se mai gaseste.
amzulica
ma bucur nespus, cu siguranta BB va sta acolo 9 luni, multa, multa sanatate
. Nu am vazut de cand merg eu la Giuly, si tot sunt vreo 2 ani, atatea fete la analiza betahcg
ioana, multa, multa bafta la eco si sa ne spui cat mai repede ce ai facut

digeka, cine ti-a spus ca nu este menogon la Giuly, caci eu astazi am luat?
gabrielita_r, bine ai venit printre noi si sa-ti ajute DD sa reusesti din prima. Tratamentul difera de la o pacienta la alta ,dar este in jur de 3000 ron
gabita78iti tin pumnii la ET, cu siguranta va fi si ultimul
miruna79, felicitari, multa sanatate si fugi in pat, ai mare grija de ei, caci trebui sa stea in burtik 9 luni. Sigur se vor acomoda repede si vor sta cu tine
adenuti, rami, evy, va tin pumnii

adenuti spune:
amzulica -felicitari sigur esti
si petele si testul care indica ca exista un puiut . probabil s-a prins mai tirziu .

.
te-a sunat IANA MARI ? AM VB ASTAZI CU EA SI M-A INTREBAT DE TINE .SUNO SI SPUNEI VESTEA .
SPER SA TE URMAM SI NOI 
adenuti spune:
DODO-multumesc pt pumni strinsi am nevoie de sustinere .asteptarea asta ma omoara .astazi e a-10-a zi .
mult noroc si tie 
Ioanatugs spune:
Amzulica felicitari iubia, vai ce veste buna!!
Sigur esti graviduta si stiu multe fete care au avut valoare mica la inceput. Uite de ex. 2bobocei a avut parca 24 in z11 si acum are un bebe la purtator! Sa repeti neaparat sambata dimineata la Bios si la urgenta il ai in doua ore. Multa bafta sa fie totul bine!
@dodo@ multa bafta iubita la inceputul acestui FIV si sa fie cu noroc! Si tu ai fost azi la Giulesti?.. vai ce nebunie a fost azi acolo!! Eu am sambata punctia, am scris mai devreme.
Rami73 am fost azi la eco si am 4 foliculi peste 17, cel mai mare avea 18.2 si endometrul 11.9. In seara asta fac Pregnilul si sambata am punctia. I-ti tin pumnii pentru maine la eco, sa vii superfericita cu punctuletul in brate.
Gabita78 multa bafta la ET luni, ce rapida ai fost!!!
Miruna79 felicitari pentru embrionasi si sa stea cu tine 9 luni de acum incolo!!
cu drag Ioana
digeka spune:
Amzulica - felicitari multiple la
Hai ca ne ridici si noua un pic moralul!
Dodo - acusi verific
. Azi a fost acolo o domnisoara pe care am rugat-o sa mearga, mi-a luat menopur, cetrotide si pregnyl, dar de menogon asistenta i-a spus ca nu au pt ca nu se mai produce si daca tu zici ca tot azi ai luat, atunci nu inteleg. Am dat cautare pe google si am gasit o farmacie (farm TEI) care are, acum astept sa vad daca a gasit acolo.
Ioana - incepem in curind galeria!
Miruna - sa stea puiutii cuminciori la mami in burtik de acum 9 luni inainte
Gabita - tinem pumnii pt reusita
va multumesc tuturor inca o data pt reactie la rugamintea mea