FIV 183

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

salutare!

Ioana - bafta la eco!

Miruna - asteptam vestile de la ET Cati puiuti ai in burtik?
Stiti ce mi-ai spus mie d-na anestezista la primul FIV, dupa punctie? Incepeti deja sa faceti capricii, ca adevarate
Asa ca - moralul sus in curind vom fi si noi si totul va fi bine!

Mimi, uite eu la ambele FIV mi-am luat medical de 2 sapt si chiar am stat acasa fara stresul de la servici, dar ar fi bine macar o saptamina sa stai cumintica, fara efort si stres, ca atunci se implanteaza scumpicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

amzulica -bafta ,sa dea DD sa fi

Mergi la inceput

stie cineva la bios este program simbata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valeria72 spune:

Adenuti este program sambata la Bios dar nu mai stiu daca de la 8-12 sau de la 8-14 dar poti suna la ei sa fi mai sigura 021-2305500, 021-2309805

7+

http://bd.lilypie.com/RwRVp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

adenuti - Bios are program sambata pana la ora 14.00. Totusi ar fi bine sa suni sa vezi daca recolteaza pentru analiza respectiva - banuiesc ca e beta hcg. Iti tin pumnii sa fie cu II !

Dariela

Mergi la inceput

valeria-multumesc
dariela ce faci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Fetelor - rezultatele de beta se dau maine la Giuly pentru ca azi au o problema - nu au biochimista. Si maine au zis ca ne suna ei - deci - inca o noapte nedormita. Erau 25 de fete pentru beta - aglomeratie mare.

Cami

Mergi la inceput

amzulica -intradevar este greu sa mai astepti pina miine ,dar poate tot raul spre bine .tu cum te simti ? ca si nu? nu ai avut tendinta sa faci un test de urina?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Bafta maxima tuturor fetelor in asteptare pentru punctie,ET si bhcg!DD sa va fie alaturi!

Tin pumnii si pentru Ana_p care are azi punctia si astept vestile cele mai bune!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns digeka spune:

Fetelor!

Ajutor! Menogonul nu se mai fabrica?
Acum la Giulesti asa au spus.
Unde poate fi gasit?

Va rog mul, daca mai stie cineva unde este?

Am rugat sa mearga si la farm Leda, despre care mi-ati spus, dar daca nu e - ce ma fac?

Mergi la inceput