Ea/el s-a bagat

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellej spune:

quote:
Originally posted by marius

Ok intrebarea:

"Ai putea sa te uiti direct in ochii sotiei/sotului in clipa in care ar afla ca ai o alta relatie?"

Marius Pernes
www.marius.rdsor.ro / Mai multe...
Pagina legislativa

In orice caz, as incerca.

Si Dieu nous a faits a son image, nous le lui avons bien rendu.
If God created us in His image we have certainly returned the compliment.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

AdiS te poti mandri, ai facut un ateu sa zica "Doamne fereste!!"

Deci ideea e, inteleg, o batalie pentru proprietate? Ideea e, sa ne purtam ca niste mahalagioaice ca sa nu "fure" cineva sotul? Eu personal, indiferent cate bune/rele/bani/copii as avea de impartit cu un sot, nu mai am ce face cu el dupa ce m-a inselat (si aici ma refer la relatie nu one-night-stand). Pentru ca daca stiu ca s-a indragostit (si nu va mintiti singure, nu le suceste cineva mintile ci se indragostesc) si imparte emotii cu o alta femeie atunci pentru mine s-a terminat. As sti ca relatia noastra nu va mai fi la fel, m-as gandi in permanenta ce orgasme avea cealalta cu el si alte detalii. La ce pana mea sa-l pastrez? Ca sa nu-l ia altcineva?

Prietena ta - problema ei ca acceptat aceasta situatie atatia ani! Si ma bucur pentru ea ca a scapat pana la urma. Ce naiba a pierdut? Un "sot" care mai are o relatie? Era cumva fericita? Implinita? Ce a pierdut explica-mi?

E cumva ceva legat de orgoliu, ca nu-mi sufla alta izmenele de pe sarma?

J si Carlita Carliontz (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia105 spune:

JG AMIN

Marius ...sincer cu mana pe inima ..in secunda asta NU ( si cunoscandu-ma nu cred ca as putea niciodata ) dar in viata e bine sa aplici principiul "never say never"

----------------------------------------------------
Alessia,Dezbracatu' si Spiderman

Si ei au dreptul la viata...semneaza si tu

O parte din mine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

quote:
Originally posted by marius

Buuunn imi plac toate aceste opinii. Eu am sa fiu scurt am sa pun o singura intrebare la care cine doreste sa mearga in fata oglinzii sa se gandeasca la ce voi intreba si uitandu-se bine dar bine de tot in proprii ochi sa dea un raspuns hotarat Da as putea sau NU nu as putea.

Ok intrebarea:

"Ai putea sa te uiti direct in ochii sotiei/sotului in clipa in care ar afla ca ai o alta relatie?"

Nu uita sa stai in fata oglinzii sa te uiti la tine direct in ochi si sa dai un singur raspuns.
"Da, as putea"
sau
"Nu, nu as putea"

Marius Pernes
Pagina legislativa

Nu, nu as putea, si nici nu as suporta sa stau sa astept pana ce, intamplator, afla el de relatia mea (adica sa ma ascund). I-as spune chiar eu de la inceput pentru ca nu imi place sa mint, sa insel dar nici atunci nu as putea sa-l privesc in ochi, indiferent daca l-as mai iubi sau nu, indiferent de ce as simti pentru celalalt.
Si pentru mine e clar - apare altcineva -la mine sau la el, casatoria noastra este definitiv incheiata. Nu am pretentia sa-mi treaca o aventura cu vederea asa cum nici eu nu as face-o in cazul lui. Nici macar pentru copil. Prin absurd, pentru ca sunt 99,9% sigura ca amandoi ne vom fi fideli toata viata. As fi spus 100% dar stiti ca este vorba aceea "sa nu bagi niciodata mana in foc" sau "never say never!".

Si acum, on topic - despre ispita - sa fim seriosi! Orice ispita poate fi trimisa frumos la plimbare si cele care se "infiltreaza", reusesc lucrul asta pentru ca li se permite. Oricat de insistenta ar fi ispita, tot poate fi indepartata cu un "Nu" hotarat. Daca n-are probleme psihice (obsesii, fixatii), poti scapa urgent de ea.
Si mi se pare de bun simt sa incepi o relatie cu un om "liber", in sensul de "single", adica neimplicat intr-o relatie in momentul ala sau, ma rog, cel mult proaspat iesit dintr-o relatie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_A spune:

quote:
Originally posted by AdiS

o incaseaza fie ca are 21 de ani fie ca are 40, fie ca este CEO la nu stiu ce companie

Ok, si te-alegi cu plangere la politie, dosar penal si eventual te vedem la stirile de la ora 5. La ce-ti foloseste?

When you want something you never had, you have to do something you've never done.
Preparing to run away.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catale spune:

Unii pot sa-si priveasca sotul/sotia si inca sa inceapa si sa planga ca la coamnda si sa jure in continuare ca nu-i adevarat, in pofida unor probe cat se poate de concludente. Iar proasta de sotie se poate sa fie atat de socata, incat nici ea sa nu creada acele probe.:)))) Insa pana la urma tot cade caramida in capul sotiei si deschide si ea ochii, mai greu.

Pretextul ei/lui din punct de vedere moral, el/ea crezandu-se si religios... Nu e nimic imoral in fata Domnului ca iubesti. Pe altcineva. Poate, nu stiu. Cunosc un caz in care el (sot) si ea (amanta) mergeau impreuna la biserica si dadeau acatiste. Pentru fericire, probabil. Ma gandesc cum o fi sa dea cei doi acatiste impreuna("impotriva" sotiei si copilului??).
Insa imorale sunt minciunile. Imoral e sa nu te mai intereseaza deloc de copil si sa-ti intemeiezi o noua familie calcand peste cadavre. Apropo de intrus/intrusa... Cum nu isi poate pune problema ca acelasi lucru il va putea pati si el/ea ?
Si mai imoral e ca acela/aceea sa fi fost prieten de familie si evident sa fi stiut punctele vulnerabile si sa fi profitat din plin.

SI da, realitatea este ca multe femei cauta siguranta financiara sau pe unul care macar sa le ofere o casa, ele traind intr-o saracie crunta, si nu conteaza unde gasesc "fericirea".

Care sunt urmarile pentru cel/cea care ramane pe din afara ? O maaare lipsa de incredere in el/ea, in propriile forte si nu in ultimul rand in cei din jur. Trebuie sa treaca ani de zile sa poti sa mai crezi un cuvant din ce spune oricine, indiferent ca e vorba doar de un simplu prieten. Si poate ca niciodata nu o sa ajungi sa mai ai incredere 100% in cineva. Apoi un copil sau mai multi... in viata carora trebuie sa suplinesti rolul celuilalt parinte si sa faci fata tuturor traumelor emotionale, sa dai explicatii foarte greu de inteles pentru copii.

Nu este nimeni o marioneta sau o papusa, exact ! Ne deosebim prin faptul ca toti avem gandire, ratiune si nu in ultimul rand sentimente. E drept, valori nu au toti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Marius am sa-ti raspund direct tie , nu am apucat sa citesc dupa tine ce au scris altii, dar stii cate ceva din optica mea :
raspunsul meu la intrebarea ta este :
"DA" atata timp cat de patru ani nu l-a deranjat ca am in camera de alaturi "relatie extraconjugala" cu vibratorul si nici nu s-a facut nimic in sensul de a schimba situatia, numai ca nu l-am gasit inca pe acel altcineva.
Sunt SITUATII si situatii !
Asa ca dragul meu,parerea mea despre mine e mai varza acum ca nu-i mai pot starni sotului meu o erectie decat daca as avea o relatie cu altcineva.
Dar asta deja o stie si el si totusi viata merge mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Este un caz fortuit. Ma refer la situatii normale fiziologic/psihiatric sau in limitele acceptate normal de medici. Te inteleg este totusi altceva. In mod sigur. Pe de alta parte, fara sa stiu detalii (probabil nici nu este cazul), in cazul tau (vostru) depinde enorm de mult de situatia concreta daca este medicala sau nu. Daca a depins sau depinde de vointa sau este independenta de ea. Este altceva. Oricum am retinut ideea.

Marius Pernes
Pagina legislativa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta spune:

Mariu, ca tot sunt pe faza, de asta am si specificat ca iti raspund numai tie,mai am cateva exemple , tot in afara normalului, dar nu le mai dau,oricum eu insumi sunt o exceptie de la normal, dar asta e alta poveste, pana sa ajunga cineva la expierenta si varsta mea,da, ai dreptate,sunt si situatii de familii in care dragostea apare ca unicat pentru o viata in care e inclus si aspectul sexual.
Sunt multe teme pe care le-as dezbate cu tine, chiar te apreciez ca barbat, sigur am putea fi prieteni,asta ca sa fac referire la un alt subiect in care prietenia dintre un barbat si o femeie nu poate exista.
O zi buna sa ai.
XIO, chiar imi era dor de tine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Raspuns pentru Marius...nu as putea sa ma uit in okii sotului si nici in ai mei (in oglinda zic)!

M-a impresionat topicul "copilul lui" dupa ce am citit finalul! Eu cred ca e vorba si de aducatie si de firea omului! Nu pot sa comentez, nu pot sa spun decat ca eu la varsta aia nu m-as fi incurcat nici cu un barbat care ar fi avut o relatie, dapai casatorit! Poate m-am maturizat eu mai greu, nu stiu, dar pur si simplu barbatii angajati intr-o relatie i-am considerat din start indisponibil...21 de ani e o varsta atat de frumoasa ca sa o incarci cu niste probleme care pe mine la varsta aia ma depaseau clar!
Din exeprienta parintilor mei, care au divortat din aceleasi motive dupa 16 ani de casatorie, stiu ca daca o casatorie se destrama asa usor, e clar ca pe langa altcineva care se baga, in relatia respectiva mai erau si alte probleme! Chiar aseara vorbeam cu sotul mamei mele, care este un om extraordinar, acum este pensionar, s-a casatorit cu maica-mea vaduv fiind ramanand cu 3 fete in grija, mi-a zis ca a fost ghinionul lui ca i-a murit sotia si norocul lui ca a gasit-o pe maica-mea, acum considera ca a mai castigat un copil ( pe mine) si imi zicea ca vine o varsta cand te uiti inapoi la ce ai facut in viata, si faptul ca ai fost laturi de copii, ca i-ai ajutat, ca i-ai vazut crescand ,reprezinta cea mai mare implinire! (el acu este si foarte bolnav, dar m-a impresionat discutia avuta cu un om care a trecut prin multe si a stiut sa ramana om)

mama din 16 nov 2006

Mergi la inceput