Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (83)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns logam spune:

Io ma duc la somn. Sa aveti o noapte faina, mamici, bebici si....tatici!

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

logam... sa ai un somn fain

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihuta spune:

quote:
Originally posted by logam
O zis unu: "Da-i la baiet in cap si tipa-l afara!"

Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica

Alte poze

mami de Sophia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Buna dimineata!!! poftiti la ..
Eu am racit ...sunt asa suparata...azi trag o fuga la homeopat.... sa vedem ce imi da.. sa nu ia doamne fereste si Raulito

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ram0nica spune:

quote:
Originally posted by Ank83

Buna dimineata!!! poftiti la ..
Eu am racit ...sunt asa suparata...azi trag o fuga la homeopat.... sa vedem ce imi da.. sa nu ia doamne fereste si Raulito

Ank Raul 17.10.2007
si cu bb2
Poze Raulito

Multam' de cafea! Ooooo, sper sa-ti treaca repejor... ma gandeam ca ai putea intreba pediatrul daca de poate sa-i dai lui Raul cateva zile vit. C (picaturi)... asa preventiv, sa-i creasca imunitatea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adra_bell spune:

Neata!
Ank, ma bucur ca Raul este bine!
Lixa, eu nu pot sa promit nimic, mai ales la ora fixa, tinand cont de necunoscuta trafic bucurestean, in orice caz cand vin dau un semn de viata.
Ieri a facut fii-mea un show de zile mari, nu a vrut sa doarma, a vrut sa se planga in schimb, si dupa amiaza si seara. Cum adormea, in cateva minute tresarea si se punea pe plans.
In schimb a mancat foarte bine legumele si a "vorbit", toata ziua nu i-a tacut gurita. Din mama-mama nu ma scoate dar mai exerseaza si alte sunete.

Printesa
Citeste o poveste
adra_bell si Eva-Elena (14 nov 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by rodicamarza

mey-mey ce fete harnice si ce mult scrieti voi.
ELLIS daca mi-aduc aminte bine tu mi-ai dat sfatul cu papa lui paula la prima mea intrare pe forum.imi pare rau sa aud ca bebe e agitat.cum ii arata gingiile?.ca eu sunt in ceata totala.acum a mea papa bine dar nu mai doarme ziua nici un minutel in schimb noaptea doarme snur de la 10 la 8 dim.gingiile paulei sunt albe si umflate dar in zona molarilor jos nu centralii plus toate semnele celelalte.dar asta de vreo 2 sapt.si nici vorba de gingii inrosite la virf care pleznesc.nu mai am rabdare deja cat e de smiorcata si agitata

paula mica(26.12.2007)

asa cum spui tu sunt si ale Alessiei+sus - rau de tot, aseara i-am dat panadol si a dormit, are si temp ridicata-nu febra - 37.6; mai vedem, macar sa-i iasa sa stiu de la ce e maraiala asta la mancare; papa laptele dim si seara fara maraieli, ea papa dim 240, seara 280, acum nu mai vrea mai mult de 240, oricum e ok pt lapte; dar cu papa solida, oricare, si iaurt, cam in 40 min mancam 140-160 cu scos limba sa vomite la orice; in schimb beam mult ceiut, de asta ma gandesc ca a influentat-o si caldura.

SA SPERAM CA AZI VA FI MAI BINE CA IMPLINIM 7 LUNI! MIE IMI VINE MEREU SA PLANG CAND VAD CAT DE MARE A CRESCUT! ACUM UN AN PE VREMEA ASTA MI SE SPUNEA CA TRE SA INTRU IN CONCEDIU DE RISC MATERNAL, IAR DE LA 1 IULIE M-AM SI EXECUTAT.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

RODICA - Eu ii dau mult spanac din cauza lipse Fe -pun la fiert vreo 2 rondele morcov, ceapa, cartof - fixeaza fierul, las sa fiarba un pic, adaug spanacul-crud sau congelat, fierbe si gata; eu nu prajesc nimic pt bebe, nu pun ulei la fiert; apoi mixez cu unt si ulei si ficatel/galbenus; il pun in borcanase in gentutza termica pt a nu il reincalzi - ca nu se face la spanac.

ANK - amatoarele iti multumesc pt linistire!

DANY - acum te vaiti ca ciresele sunt laxative? cred ca ai uitat cat iti doreai sa vezi un kk de la comoara voastra....Alessia a papat cirese, a iesit afara normal, eu le-am amestecat cu cereale;

ANK- si eu am fost racita in sarcina - poti lua oscillococcinum 3-4/zi+ paragripe cate 2/3ori pe zi, homeogen, stodal si paracetamol daca e cazul; da-i si lui Raul 1 oscillo pe zi in ceiut ca sa il protejeze;

ADRIANA - VENIM PRIN ZONA AZI, TE SUN CAND AJUNG, SPER SA AJUNG , CA VREAU SA MERG SI LA MINIBLU; EU PLEC PESTE VREO ORA DIN CASA, MA INTALNESC CU ALTA MAMICA SI VENIM.

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

POVESTEA NASTERII

http://picasaweb.google.com/mariusadrianalex/6LuniAlessiaALESSIA 6LUNI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

Neata si de la noi!!!!

adra - am zis eu ca se aseamana ... "sora" geamana a Evei a avut si ea ieri "spectacol" .... adica nu a vrut deloc sa doarma de la pranz pana la 20.00 ... dupa cina si baie .... a cazut ca pe front ... Nu stiu ce a avut ieri ... cred ca si de la caldura ca a venit asa deodata, dupa o lunga perioada de ploi.

ellis - LA MULTI ANI si pupici Alessiei!!!!!!!! Chiar cresc ff repede!

Si tuturor sarbatoritilor de astazi!!!!!!

Ne dati si noua un vot aici http://www. nou-nascuti.ro /album_nn.html?action=show&pid=3089 (stergeti spatiile dupa www. si ro). Multumim !!!!

Petronela si Nasturica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

quote:
Originally posted by dany26

fetelo mi-a zis azi o mamica in parc ca bb trebuie sa bea acum 1 l lichide pe zi si n-am crezut-o....

dar tocmai am citit 2 articole pe net si asa este:trebuie a bea 120 ml/kg/zipai al meu bea 400 ml lapte....100 ml ceai....50 ml probabil din piureul de fructe si 50 din piure leg

www.flickr.com/photos/23764698@N06/" target="_blank">POZE

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

mie mi-a zis dr ca trebuie sa bea 1,5 l pe zi ,dar 1l pe zi este mai credibil....Maria bea cam 600ml apa +laptele

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)

poze si filmulete

povestea nasterii

www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria

Mergi la inceput