Bulgarasi si globulete de nov-dec 2007 (83)
Raspunsuri - Pagina 17
ram0nica spune:
quote:
Originally posted by lixa
Buna seara
Pe fuga, imi tot configurez linuxul si-mi ocupa mult timp...
Deci, maine la ce ora preferati intalnirea? Eu pot dupa 2, ca atunci se termina ora de inot
adra, pai daca esti vinerea viitoare in Bucuresti, bagam un Herastrau?
Alexandra si Catalin (04.12.2007)
Filmulete si nu numai
As veni si eu... sper sa nu apara ceva in "program"
Vlad - Gabriel (13 dec 07) (de la 3 - 6 luni)
Genii in scutece
logam spune:
Buna seara, fetelor! Sorina nu a avut nimic de la cirese si ii dau in fiecare zi de vreo saptamana ca daca pap eu
tre sa ii dau si ei.
Bianca, tu nu razi ca esti ardeleanca, dar altele se distreaza de accentul ardelenesc ca no, ii mai liopos.Apo io sper ca nu iti rade tare.![]()
Anca, nu ii place palalia si gata! dar oricare, si caciulile, ca ma dispera cand ii frig si iesim si tre sa ii dau ceva pe cap.
O zis unu: "Da-i la baiet in cap si tipa-l afara!"![]()
Luminita, mama de Sorina mica - 10 noiembrie 2007
poze Sorinutza mica
Alte poze
ram0nica spune:
quote:
Buna seara
Deci, maine la ce ora preferati intalnirea? Eu pot dupa 2, ca atunci se termina ora de inot
Filmulete si nu numai
Genii in scutece
pussi spune:
am venit si eu la raportul de seara, am schimbat camera, arata ca
, dar fetele sa fie in siguranta...
am mancat ficatel cu pilaf de oameni mari de ne-am spart
ankule ma bucur ac sunteti ok
sper sa scapam si noi, adica eu... de ideea de "prematuritate si greutate mica la nastere"
ramo le trimiti cand ai timp, nu-i nicio graba... nici n-am cand sa ma uit la ele pana nu vine mama mea... in cel mai fericit caz marti si s-ar putea sa stea pana vineri, sa vezi atunci cat timp liber o sa am
!
bianca mersi ca v-ati gandit la noi!
rodicamarza stati bine amandoua... cam cat noi trei la un loc![]()
dany 26 stai listita, nici noi nu bem !Ciresele nu mi s-au parut laxative! dar daca vrei poti sa le amesteci cu barnza calcica care constipa!
noi nu mai vrem lapte seara...asa ca le dau cereale de seara.. ma enerveaza chestia asta
somnic usor
PUSSI
de
SABINA ELENA &
ANA NICOLETA 19.11.2007www.flickr.com/photos/12652375@N04/2078939834/in/photostream/" target="_blank"> TUSTELE MELE
ASA CRESTEM
DOAMNE AJUTA!
ram0nica spune:
quote:
Buna seara
Filmulete si nu numai
Genii in scutece
lixa spune:
quote:
Originally posted by ram0nicaquote:
Buna seara
Filmulete si nu numai
Genii in scutece
Te asteptam
Filmulete si nu numai
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by logam
Bianca, tu nu razi ca esti ardeleanca, dar altele se distreaza de accentul ardelenesc ca no, ii mai liopos.Apo io sper ca nu iti rade tare.
Am incercat sa incarc un filmulet sa vezi cam cat de lipos e "dulshili grai moldovinesc"
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...
logam spune:
Ce de mesaje la fel am trimis! Pai daca mi-a zis ca nu l-a trimis ca-i eroare! Da le-am sters!![]()
Noi am papat azi ciorbita de oameni mari si ne-a placut! pai cum sa nu-i placa daca are gust? Ca papa de bebe ii rea de numa', n-are nici un gust! Om vedea noi ce-om face! Ca pana la urma tot tre sa pape si ea ca doar n-a suge tzitzi pana la adanci batraneti.![]()
poze Sorinutza mica
Alte poze
logam spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by logam
Bianca, tu nu razi ca esti ardeleanca, dar altele se distreaza de accentul ardelenesc ca no, ii mai liopos.Apo io sper ca nu iti rade tare.
Am incercat sa incarc un filmulet sa vezi cam cat de lipos e "dulshili grai moldovinesc"dar n-am reusit,cica e prea mare. data viitoare am sa vorbesc mai putin.
Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

poze Sorinutza mica
Alte poze
Ank83 spune:
quote:
Originally posted by pussi
ankule ma bucur ac sunteti oksper sa scapam si noi, adica eu... de ideea de "prematuritate si greutate mica la nastere"
cred ca Bacos ar trebui sa ne trateze pe noi mai intai

Ank
Raul
17.10.2007si
cu bb2 
Poze Raulito
www.top-shop.ro/concurs/index.asp?tn=friendhome&parent=4008570&sid=77776 br / " target="_blank"> excursie Paris