Aspirante optimiste > 20 (324)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Yubi, eu nu stiu foarte bine povestea ta, dar oricum vorbele tale au o greutate mare si cred ca sufletul tau este cuprins de tristete, dar cum zice o prietena, sper ca soarele sa rasara si pe strada noastra curand!

Bea, si eu sunt asa cu bebele, ma gandesc la asta mult desi am auzit ca atunci cand iti iei gandul si esti preocupat de altceva sunt mai multe sanse sa se intample...

Fiecare din noi avem un timp al nostru, sa speram ca timpul asta sa fie cat curand!!!

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

Beatrice , anidaz , andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Uite la fel :

Ale

Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.

http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

HAI ROMANIA !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

DIANA am citit mesajul acesta la durerea unei pierderi:
"imi pare rau , nu mai scriu aici pentru ca am vazut ce am gasit cand am intrat ... mi-am gasit oamenii in alta parte potriviti care sa ma ajute ...

pentru cele care intreaba de mine , le multumesc mult si le respect si imi cer iertare , dar aici nu mai scriu multe fete care pierd ... pentru ca au vazut diferenta intre titlu si continut ... asa ca ideea ca nu mai sufera nimeni ... e o amagire ...

si oricum cand se scria ca cineva sufera , imediat eram luata pe sus ca tre sa lupt si altele, si apa este uda si iarna nu-i ca vara

pe scurt , acest subiect e un loc gresit unde as putea sa scriu ce simt

diana"

Iti apartine si m-a facut sa scriu si eu un mesaj pentru tine.
Te rog sa revii intre noi ,daca recitesti ceea ce am scris atunci,poate ca iti vei da seama acum ca nu am vrut decat sa nu mai suferi ,si nici o clipa nu m-am gandit la altceva.Tu esti o persoana sensibila si pana la urma iti vei da seama ca nici eu nu sunt falsa.?Imi pare rau pentru fiecare fata care se supara si renunta sa mai scrie.
Eu una astept sa te revad printre noi si uite aici un pupic (nu este fals)de la mine,

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Yubi,asa te vreau!Concentreaza-ti iubirea asupra fetitei tale si a sotului si sigur te vei intari.De altfel nici nu cred ca faci altceva.Tu ii ai pe ei si iubirea lor langa tine,

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sorvint spune:

yubi imi pare foarte rau pentru durerea si pentru pierderea suferita. nu stiu dar acum cuvintele mele mi se par de prisos. sper din tot sufletul sa ramai aici la noi si cat de curand sa incepi "proiectul" bebe care sa se finalizeze si cu un bebelus sanatos si frumos.
ma bucur ca ai scris aici la noi din nou.
si cat mai multi pupici din partea mea

Sorina 12 +

[ url="http://good-times.webshots.com/photo/2599799860103395839HLJWLB" ]bebelusul meu[ /url ]

Mergi la inceput

test,fac si eu teste fetelor sa vad daca imi iese semnatura

Sorina 12 +

bebelusul meu

Mergi la inceput

gataaaaaaaaa mi-a iesit! vai ce mandra sunt de mine.
si apropos : HAI ROMANIA

Sorina 12 +

bebelusul meu

Mergi la inceput