Aspirante optimiste > 20 (324)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noname spune:

Buna fetelor!!!

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaudiaG spune:

quote:
Originally posted by cami_antonia

pai oana poate acum se va prinde ceva...poate se ia de la mine....caci vad ca e aceeasi situatie.....si cred ca va descurcati o luna zi de zi....chiar daca poate nu mereu e chef
e pt un scop nobillll

dar fetele as vrea sa deschid o alta tema de discutie.....si anume....celulele steeeemmmmmmmmmmmm........
sa ne zica cele care stiu firme care se ocupa cu asa ceva....etc....as vrea sa aud pareri caci eu vreau sa fac recoltare de celule stem.....chiar daca costa peste 1000 euro......as vrea....e f important.....

Buna Cami
Am vazut o emisiune acum ceva timp la Teo Show cu Andrea Marin.Vezi ca are si un blog despre asa ceva.
Poti sa ii pui intrebari acolo despre asta.

fetele astept amanunteeee....caci eu chiar nu stiu nimic....

5+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klaudiaG spune:

Buna din nou Cami,
Se pare ca fac numai prostii am avut impresia ca am salvat ce am scris....dar.........
Ok........ideea este urmatoarea..........am inteles ca Andreea Marin are un blog despre asa ceva.Da-i search pe Google si sigur gasesti.
A fost la emisiunea lui Teo acum ceva timp dar din pacate nu am avut timp sa o urmaresc.........am inteles ca a dat acolo toate detaliile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anidaz spune:

Oanaaa ,bine ai revenit,mi-ai lipsit sa stii,

poate luna asta da!

un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele

Mergi la inceput

Lasa ,Oana ca am avut eu albus de doua ori la trei zile diferenta,cine mai stie cum e si cu asta,asa ca nu te lua dupa albus ,daca ovulul si-a facut treaba ce mai conteaza albusul si mai un pic si ne testam.

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

va pup fetele...ne vedem maine...am plecat la cineva la meci....anidaz ai mare dreptate...

cladiag mercic de info....

va pup
HAI ROMANIAAAAAAAAAAAAAA

5+

Camelia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yubi spune:

quote:
Originally posted by oanaiacovita
YUBI, am vazut ca scrii la durere.Te rog intra si pe la noi ca iti simtim lipsa...OanaUn pentru noinoi2Speranta moare ultima...
Oana am vazut mesajul tau si m-ai facut sa Am vrut sa intru sa va incurajez , pt. ca stiu ce inseamna sa astepti sa vezi 2 liniute , dar mi-a fost foarte greu.Acum incerc sa trec peste ce s-a intamplat.De data aceasta,macar nu am mai fost traumatizata de chiuretaj , pt. ca am facut anestezie intravenoasa. Durerea din suflet ,in schimb,nu trece cu nimic Am stat 1 luna in spital ,numai cu perfuzii ,pt. ca nu puteam manca nimic ,dar totul a fost in zadar.Ieri am luat analiza genetica a embrionului (cariotipul) si s-a confirmat faptul ca a fost accident genetic.De fapt majoritatea pierderilor de sarcina sunt din cauze genetice .Am facut si hcg la o saptamana de la chiuretaj si este 1558 ,stiu ca ar trebui sa scada , dar am inteles ca abia la 6 sapt. dupa chiuretaj scade de tot, inca nu stiu prea bine. Nu vreau sa va intristez , asa ca mai bine ma opresc .Va doresc la toate sa vedeti cat mai repede 2 liniute si sa aveti parte de sarcini usoare si fara probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Yubi ne bucuram ca scrii al noi.sincer noi stim ca e greu kiaR daca u am trait u7nele din noi ceeA ce traiesti tu acum , dar noi vom fi langa tine si te vom ajhuta cum putem si te vom incuraja si vei fi bine primita si poate la urma urmei va fi bine si pt tine si vei avea si tu un bebe sanatos fara probleme...eu stiu ca vorbesc dar trebuie sa ai incredere ca dupa ploaie tre sa viona si soarele pe cerul vostru.............ma voi ruga pt tine.............te pup
sa fii tare

eu......azi nu a mai curs nimic doar 2 picuri de maro nu stiu cate zile ii trebe sa vinaaaa
kiar nu mai inteleg nimic
ma dor ovarele si sanii si picioarele de nu mai pot dar nu vine cm nu stiu ce vrea invitatie specialaaaaaaaa??????????????

ce mai fcaeti voi?
sper ca bine

klaudia nu stiu cand se face HSG ca mie dr mi-a zis ca din z 7-11 dupa ce se gata sangerarea
si eu am vrut sa intreb pe ruxi ca ea a facut...poate vede si ne scrie inapoi.....dar si eu tre sa merg
la mine e 200 hsg

pupici

oana...poate ai ovulat doar ce nu stiu de ce medicii astia ginecologi sunt axati pe ziua 14 a ciclului..ca femeia atunci ramane gravida....ca daca nu vine albus cand trebe ...de aia nu vine ca nu e destul estrogen sau nu e ovulatie si daca vine mai incolo asta nu inmseamna ca ovulezi ci.....ca de al aia mici foliculii care sunt in ovare se strange estrogenul-albusul si se elimina cand nu mai incape...asa ca ......nicic nu stii ce sa mai crezi,..ce sa mai faci de unde sa mai intrebi..........pe bune
sa speram ca ai ovulat.....si ca va fi bb.....:)))
nu?
de sperat mai poate omu'
nu stiu ce sa zic....trist cateodata viatza noastra

desi eu m-am hotarat ca eu nu ma mai gandesc la copii adik nu asa ca si pana acummmmmmmmmmmm
sa vedem ce rreusesccccccccc

eu nu am o viatza a mea...totul e axat pe bb deci devine la urma urmei obsesie care nu vreitu sa o lasi..adik eu si atat te innebunesti si ma gandesc si imi imaginez ca , cumm ar fi daca deja e....si camera si patutz si.............ma doare mintea cateodata
nu putem iesi undeva sa nu vedem o gravi sau un bb si sa ne cada falcile la amandoi.......
dar oare de ce ne dorim chiar asa de muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuullllllllttttttttttttttt????????????????????????????????????????
stie cineva sa imi zica?

http://http://tt.lilypie.com/6apwm7.png

POZELE LUI BEA
http://s278.photobucket.com/albums/kk109/Beatrice1982/

Doamne da-ne un sanatos!

Mergi la inceput

Yubi acum m-ai facut tu sa plang eu.Nu vreau decat sa spun ca ne lipsesti si ca din pacate doar virtual suntem alaturi de tine.
Ma bucur ca te-ai hotarat sa scrii.Desi in fiecare zi m-am gandit la tine nu am vrut sa devin insistenta ,fiindca am sperat
ca atunci cand va fi momentul ai sa scrii si aici la noi.
Ii multumesc Oanei ca a insistat si ea sa ne scrii.
Te pup,mi-e dor de tine si as vrea sa intri totusi mai des,poate cu noi iti va fi putiiiin mai usor impreuna cu noi.

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput

Bea editeaza te rog ce-ai scris ca s-a latit prea tare pagina.

poate luna asta da!

un moment de iubire
iubirile mele

Mergi la inceput