Aspirante optimiste > 20 (324)
Raspunsuri - Pagina 4
claudela spune:
Va salut si eu la ceas de seara...Si ma alatur si eu galeriei pentru baietii nostri in meciul cel mare cu Olanda!
HAI ROMANIA!
Yubi, te imbratisez si eu si ma rog Bunului Dumnezeu sa-ti dea putere sa mergi mai departe, sa-ti ajute in implinirea tuturor dorintelor!Multa sanatate si intarire!
VREM O MINUNE IN VIATA NOASTRA!
mihaelacg spune:

seara buna.
poop pe toata gasca, da si pe Yubi, ca avem de recuperat
ne bucuram ca ai revenit printre noi
eu am scos samburii la o galeata de cirese, si acum am gemul pe foc...si-s asa obosita.....
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
andra_b spune:
Mihaela, ce viitoare mamica avem aici plina de energie si foarte harnica! 
Si eu vreau sa vin si sa gust din ce faci tu acolo, asa cum faceam in copilarie cu bunica 
Spor la treaba, dar vezi ca e deja tarziu, sa nu fii prea obosita maine!
(sau oricum nu poti dormi din pricina meciului...
)
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
mihaelacg spune:
andra, al meu a adormit la meci, iar eu tb sa pazesc gemul.....nu-mi convine, mi-am luat plasa, am ramas singura, si ma prinde miezul noptii
primesc abon la gemul de cirese.
mitzica viitoare gravi... sper luna asta
anidaz spune:
Din pacate ,eu am mutat pe Italia-Franta,ca al meu sot nu mai vrea sa vada cum ne ducem de rapa.
Felicitari Italia si Olanda,imi pare rau pentru ai nostri ,dar meciul se joaca pe goluri nu pe ratari.La aceste am fi primii.![]()
poate luna asta da!
un moment de iubire
"copilasul"meu,deocamdata
iubirile mele
andra_b spune:
Eu draga am ramas acasa pe net, sotul meu e la terasa cu baietii, si nu m-am culcat ca daca ma trezesc cand vine fte greu mai adorm la loc!
No tu draga... pusiii... sper sa se faca repede gemul tau si sa apuci sa te odihnesti si tu ceva! 
Eu cred ca imi inchid calcul si ... ne vedem maine sa speram cu bine din nou la o poveste pe forum!
Pupici 
Ale 
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
http://tt.lilypie.com/DDxbp3.png
anidaz spune:
Succes Romaniei la calificarea pentru mondiale!
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele
anidaz spune:
E bun gemul de cirese ca eu nu am mancat niciodata
?
poate luna asta da!
un moment de iubire
iubirile mele