Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crisarh spune:

Mie mi-a zis 2capsule /zi, seara, amandoua seara, inainte de culcare. Eu il infigeam cat mai mult. Si ma puneam repede in pat sa nu curga, ca am vazut ca se scurge ceva si nu ma mai ridicam pana dimineata.aspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Seara la culcare cate doua sa stea bine acolo, cat de adanc? pai cat de lung ai degetul sau daca aveti alta medota vreu si eu

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Tamy.... cea mai mare imbratisare din lume, gravi am fost si eu luna trecuta pana in ziua in care au venit uratii, aveam pofte, somn la greu...........se pare ca n-i le inducem .
O noua luna o noua speranta, se poate si mai rau.
Noname, Aris...pupici si voua
Va doresc WE super plin si fericit

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz
asteptand miracolul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1974 spune:

BUNA, TANIMA I202 INCEARCA SI LA FARMACIA ACADEMIA DIN BUCURESTI NR. DE TELEFON ESTE : 310.18.89 DE FEL SINT FOARTE APROVIZIONATI , EU DE ACOLO AM LUAT ULTIMA DATA . INTRADEVAR NU SE MAI IMPORTA.

Balcan Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vally spune:

Salutare tutunici optimiste!

Nu prea am mai reusit sa intru in ultimul timp
se pare ca sunteti foarte vorbarete ati si terminat capitolul!
eu inca nu am vesti,poate saptamana viitoare....

va pupic dulce pe toate
sa aveti un weekend cat mai placut si frumos

http://tt.lilypie.com/jYzep2.png

Mergi la inceput

Tamy o sa vina si la noi ziua aceea Eu luna asta nu am mai avut simptome sau daca au fost ceva, ceva, imi inchipui ca sunt doar in capul meu. Sper sa nu se deregleze cm prea mult, ca sa apucam ziua 10a sa fim in concediu, sa nu ne prinda la serviciu. Stiti cumva daca tutu (sau ioana sau bogdan, oricine are parafa lui) e de garda duminica, tre sa ajung sa imi faca niste modificari in certificatul medical si sa puna parafa, altfel nu imi primesc astia concediu Aveti alta idee cum sa procedez ca sa nu mai merg la el? Promisesem (mie)ca nu il mai stresez pana in aug, dupa concediu, dar vad ca ceva ma trage spre el. weekend placut si cu multe liniute rosii va doresc.aspiranta la

Mergi la inceput

Trebuie sa vorbesc cu cineva si nu stiu cu cine.Pana azi am rezistat, dar acum am cedat. Saptamana viitoare, dpn = 27 iun 08, stiti ce inseamna asta, nu? Ar fi venit pe lume bb-lica nostru. Nu pot sa nu ma gandesc si sa nu plang, offff macar nitel. Nu m-am putut abtine sa nu intru la Odiseea unei saricini si sa le felicit pe fetele de la Mamici de iulie-auust (unde eram si eu inscrisa), sper sa isi aduca aminte de mine.Gata, mi-am mai revenit, o sa mai var niste lacramioare si saptamana viitoare, poate.Dar culmea e ca tot pe 27 iun ar trebui sa vina si cm-ul, daca nu l-a dereglat laparo. Sau poate bb?! O sa fie bine si pt noi, sper sa nu va intristez prea tare si pe voi.va pupaspiranta la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Alina, am sunat din pacate nu mai au. Mai sper inca ca mai exista totusi o farmacie care mai are asa ceva desi sansele sunt slabe. Astept acum sa vedem daca imi gaseste cineva in Turcia sau in Spania.
Crisarh, din cate am inteles Tutu este de garda duminica. daca nu este eu stiu ca lui Bogdan ii lasa parafa.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madlen spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Sunt o pacienta a dr Tutunaru si am mare nevoie de injectii de pregnyl de 5000ui. Daca stiti cumva pe unde se mai gaseste va rog sa ma contactati si pe mine. Va multumesc de ajutor si sa va dea Dumnezeu bebelusul mult dorit cat mai curand.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Tamina, eu am ramas cu vreo 6 fiole de pregnyl 5000 ui pe care le tin la frigider. Ti le pot oferi cu placere, dar eu sunt din Constanta si nu stiu daca ar fi OK sa ti le trimit print-un curier obisnuit. Eu vin in Bucuresti pe 10 iulie, la control; daca pana atunci nu gasesti, anunta-ma si le voi lua la mine.
Sa inteleg ca este vorba de surioara lui Rares?

Madlen
You live only once, but if you live right, once it.s enough.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1974 spune:

pt. TANIMA-I2002 spunemi cite fiole de pregnyl iti trebuiesc si trimitemi nr. tau de mobil pe mesaje private , promit ca am sa intreb pe colegele mele si o verisoara de a mea care are un depozit farmaceutic daca mai are pe stoc sau daca poate sa iti aduca din strainatate pe comanda speciala pt. ca si eu am comandat la ea puregon si gonal f pt. FIV care o sa imi trebuiasca abia in toamna. apropo cite fiole iti trebuiesc si cit de repede le vrei ? luni cum ajung la serviciu o sa ma pun pe telefoane la furnizorii nostrii pt. ca si eu lucrez in domeniul medical si daca am sa gasesc te anunt imediat . astept raspunsul tau . .

Balcan Alina

Mergi la inceput