Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Tanima,

M-am uitat la farmaciiledona, pe net si gasesti la:

Farmacia Dona 21 Sos. Colentina nr. 53, tel 0212420130

Farmacia Dona 81 Sos. Berceni nr. 43, tel 0213345432

Suna si intreaba daca mai au, pe net am vazut ca este!

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

tamina - buna, vezi ca eu am gasit ultima data la sensi blue la piatza 1 mai. daca cumva nu mai au acolo, cei de la help net mi-au zis ca ei mai au pe stoc in Drumul Taberei(piatza moghiorosh)si la inca una in cotroceni, dar nu stiu exact unde e. daca nu gaseshti la astea doua roaga-le tu pe farmaciste sa caute in sistem sa vada la ce farmacii mai au pregnyl si sa iti dea numerele de telefon de la respectivele farmacii. suni inainte sa te duci ca sa confirmi ca exista si poate ii rogi sa iti puna deoparte cate ai nevoie.
stai linishtita ca gaseshti pana la urma.

bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felix76 spune:

Tamy, la cap avem toate ceva ca de aia suntem gravi in fiecare luna!

Pup fata sa treaca supararea!

Felix

Inca odata week-end placut si stiu io ca luni va gasesc la capitolul urmator!

Pooop taoate fetele dragutele!

Felix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Sunt o pacienta a dr Tutunaru si am mare nevoie de injectii de pregnyl de 5000ui. Daca stiti cumva pe unde se mai gaseste va rog sa ma contactati si pe mine. Va multumesc de ajutor si sa va dea Dumnezeu bebelusul mult dorit cat mai curand.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Tanima, gasesti www.farmaciiledona.ro/lista_farmacii.php?prod=P03879" target="_blank">aici , numai ca din pacate niciuna nu este in Pitesti.

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler
www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Multumesc mult de promptitudinea cu care mi-ati raspuns. La farmaciile mari: helpnet, sensiblu, Dona am sunat peste tot ce inseamna pitesti si bucuresti si nu mai au din pacate, probabil la vreo farmacie mica daca am norocul sa mai gasesc. In depozitele farmaceutice nu mai este de 2 luni, nu se mai importa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

tamaryllis, imi pare rau ... hai ca trebuie sa treci peste .... o sa uitam tot cand o fi sa se prinda

aris , sar'na de raspuns ....

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns noname spune:

quote:
Originally posted by tanima_i2002

Multumesc mult de promptitudinea cu care mi-ati raspuns. La farmaciile mari: helpnet, sensiblu, Dona am sunat peste tot ce inseamna pitesti si bucuresti si nu mai au din pacate, probabil la vreo farmacie mica daca am norocul sa mai gasesc. In depozitele farmaceutice nu mai este de 2 luni, nu se mai importa.

S-ar putea sa gasesti la farmacia 2NA de la Unirii, la farmacia TEI sau la farmacia de la maternitatea Giulesti.
Eu cand nu am gasit nicaieri la una din aceste farmacii am gasit.
Sa te ajute Dumnezeu sa gasesti repede.

Dana

http://tt.lilypie.com/V2Z0p2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Tamy, imi pare rau pt z1, dar sunt sigura ca dupa laparo alta o sa fie situatia. mie mi-a parut rau ca n-amn facut laparo mai repede, macar nu pierdeam timpul, dar si eu am sperat ca nebuna in fiecare luna pana la operatie
Gravideala la cap stii ca avem toate, sa ma fi vazut luna trecuta ce mai dormeam (altfel sunt insomniaca de fel)... si ma si gandeam cand mai croncanea sotu' ca dorm cam mult cum o sa-i arat eu testul cu II, sa mai zica ceva. dar macar m-am odihnit

Aerlilian, cu socrelele trebuie procedat destept
si primul pas e intr-adevar sa faci program SEPARAT ca sa nu aiba timp sa intervina, ca stim toate cum e: nu poti sa te plangi, ca e mama lui, dar iti vine sa cand spune cate o "dragalasenie" care-ti pica ca un mare bolovan fix in capsor. exorcizeaza bestia

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Fetele, mai consiliati-ma si pe mine cu Utrogestanu' asta. Cum il iau? cica ar fi 1 cpx2/zi. adica cand? dimineata si seara? si cat de mult sa-l infig?

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

2 capsule seara la culcare intravaginal timp de 10 zile.
cat de adanc? cat de adanc poti.

bafta tuturor!

Mergi la inceput