Pacientele optimiste si gravidutze Dr.Tutunaru 64

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Madlen, am facut rost de 6, intamplator gasite la Centrofarm, mai imi ofera cineva inca 6 fiole din Bucuresti, am vb cu cineva sa imi aduca si din Turcia 9 daca gaseste. Momentan imi trebuiesc 14, dar nu se stie niciodata. Pentru orice eventualitate da-mi te rog nr tau de tel. pe Pm.
Fetelor, sunteti tare dragute, stiam ca o sa primesc ajutor din partea voastra de aceea am si apelat la voi.
Alina, in depozite din cate am inteles nu mai sunt ptr ac nu se mai importa de mai bine de 2 luni. Avem ceva prieteni care lucreaza in distributie si oricum au zis ca intreaba peste tot, la toate farmaciile pe unde merg. Acum gasind pe acestea 6 sunt mult mai linistita. Poate imi gaseste si in Turcia cu cine am vb, sunasem sa imi caute si sora mea in Spania care vine in tara peste 2 saptamani. Ramane sa va contactez mai tarziu, in cazul in care voi mai avea nevoie si de altele.
Inca o data mii de multumiri, sunteti niste dragute.

Mamica lui Rares (15 oct 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina1974 spune:

BUNA DIMINEATA FETELOR, TANIMA MA BUCUR CA AI GASIT SI DACA MAI AI NEVOIE SI DE ALTCEVA NU EZITA SA NE SPUI.TE PUP SI BAFTA MULTA.

ALBINUTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Dragele mele, avem capitol nou aici .

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
Doamne ajuta tuturor
magdita
aspiranta din aprilie 2004
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler