Livada in sarbatoare:cirese de mai-iunie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 17
mikiion spune:
Virgibine ca nu e Kavasaki ca ce vasusem pe net ma speriasem. Al doilea diagnostic nu l-am gasit , insa, nicaieri. Daca ai nevoie sa aflii ceva si nu ai timp sa cauti pe net , intreaba-ma si fac eu cautarea pt. tine si ti-o scriu pe forum sau PM.
Multa sanatate!!!! Si nu te lasa intimidata de ei si de regulile lor. Cere explicatii.Si mai suna-ti pediatrul si spune-i ce se intampla. Poate el o sa-ti explice mai bine, daca doctorii din spital nu fac. E groaznica asteptarea asta.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
mikiion spune:
Amonarsi pe mine m-a impresionat Kailan. Seamana cu cine la ochi? Si felicitari pt. gradinita. La varsta asta ei tanjesc dupa copii si actiune. E o varsta buna de dus la gradi.
Ildi felicitari pentru fetita. Ce nume interesant!!! Aici se scrie cu e la sfarsit, dar nu e foarte folosit. E un nume vechi traditional.
abibrinzaMarc e f. inalt aici. Avea 95 cm la 2 ani. Dar pt. un copil roman, din Romania nu prea cred. Noi suntem mai inalti in Moldova. Nu eu, ca am ramas cea mai mica din familie(1.63).
Camiam vazut si eu filmuletele tale. Ce rodea ea la girafa aia( apropo buna alegere, e considerata cea mai safe pt. bebelusi, din cauciuc natural, am aflat tarziu de ea, pe la 18 luni)Hotarata mai e fetitat ta.
Iar Sofia, eu zic sa o faci manechin.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
Virsta Marc
abibrinza spune:
Am uitat, la multi ani Adriane si Adrieni!
Mihaela, chiar ca e inalt Marc!Sa-ti traiasca!
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
mikiion spune:
E ziua lui Marc-Adrian? Am uitat.
Si doar pt. a avea si o zi de nume ii pusesem numele asta....... O sa-i iau maine un tort.
Ce inaltime au baietii vostri?
Si la pantof cat poarta? Marc are 24 sau 24 jumate in functie de firma, sau masurile din SUA, 7 sau 8. I-am luat din nou ghetute Melania facute in Romania, pt. ca mi se par foarte bune.
De inaltime, e inalt dar e slab pt. inaltimea lui, la 14.5 kg. E usor confundat cu un copil de 3-4 ani. Insa nu vorbeste ca unul de 3-4 ani. Mintea ii merge insa la prostii.....
Virsta Marc
adriana spune:
Asa e, multumim![]()
Sa va traiasca Adriana(Cami) si Adrian(Mikiion)
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
CamiM spune:
Salut livada!!![]()
La multi ani tuturor celor care au sarbatorit azi un Adrian sau o Adriana..

Noi avem doi in casa pe Sabina si pe taticul ei..
Miki la multi ani lui Marc Adrian
. Super pozele de la Quebec Ville!!!
Am fost si noi de curand la acvariu in Atlanta si Sofia a fost super incantata, mi-am adus aminte cand am vazut poza voastra cu "Nemo" si "Dori" ca Sofia a exclamat super uimita: "Nemo peste Nemo si Doiiiiii!!!!"
Cat priveste filmuletele noastre..hihi da e tare hotarata Sabina, as zice chiar putin incapatanata ca si surioara si taticul lor de altfel..
Multumim frumos
Desi nu am baietel ma bag si eu cu raspunsurile:Sofia mea are cam 94 de cm si poarta 7.5 -8 la pantofi.( masura Sua ca altele nu stim)
si tot ca voi nu foarte vorbareata dar intreprinzatoare..![]()
Adriana la multi ani si tie si multumim frumos
si voua. Ce mai fac frumuseii? Sunteti tot in deplasare?
Ildi ce ma bucur ca ai revenit si tu si Carmina si Lya, poate apar si alte fete. 

felicitari pentru Ivett!!! sa va traiasca papusa si feciorul!!

Am vazut pozele sunt superbi scumpii de ei,Ivett e o dulceata mica
iar David s-a facut asa de mare si are la fel ca si Kailan si Paul al Oanei niste ochi 
, vad ca si voi sunteti niste pupaciosi..![]()
Ai perfecta dreptate cu al doilea bebe si eu am fost mult mai relaxata de la inceput si Sofia e de maaaare ajutor..
Si noi tot din toamna urmatoare ne gandim sa o dam pe Sofia la gradi, dar numai daca gasim loc la program scurt.
Arabela cat mai sta Victor la bunici? ce mai face Mihai?
Virgi multa sanatate in continuare. Ne gandim la voi si speram sa revii cu vesti bune cat mai curand.
pentru Claudia si multa putere tie mami.

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
adriana spune:
Virgiule, hai spune ce mai face Luana
Vreau sa se faca bine..
Cami, multumesc
, noi tot plecati, dar ne place... E obositor cu copii dar ma descurc,,, Wonder Women scrie pe mine ![]()
CamiM spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adriana Cami, multumesc |

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
Amonar spune:
MIKION,ADRIANA,ILDI25,ARABELA,CAMI multumim pt aprecieri
Ochisorii lui Kailan se trag de la familia lui taica-sau, soacra mea are niste ochi albastrii intensi....Taica-sau are ochii albastrii-verzi dar Kailan ii are albastrii ca marea, adica mai bleu.
La pantofi are marimea 23,5 si e nasol ca nu gasim pantofi de marimea asta...24 sunt inca prea mari iar 23 stau cam fix...adica degetul mare se indoaie putin...Dar si asta depinde de fabricant. De masurat nu l-am mai masurat. La gradi ii place foarte mult si eu ma bucur ca am timp liber pt mine....nici nu mai stiam cum e sa fii libera si sa poti sa faci ce vrei....
ILDI,
nu stiu daca mai vine un fratior sau o surioara..pana acum nu au vrut sa vina, noi i-am asteptat
....acum ma gandesc la activitati noi pt mine, nu stiu daca mai este loc pt un alt copil.De cateva luni ma duc foarte des la sala sa scap de kg adunate de la sala. Am inceput in aprilie si pot sa spun ca am slabit vreo 2 masuri la haine. Pot sa imbrac din nou masura 38 (din Vest).Numai burtica mai trebuie lucrata, se duce mai greu...
ADRIANA,
daca Cornelia vrem sa o petim..venim nici o problema...
VIRGI,
am cautat denumirea in Engleza dar nu prea m-am lamurit ce si cum....trebuie sa fie terorizant sa nu stii ce are copilul tau...sper sa auzim vesti bune
mikiion spune:
Amonarcand am fost ultima oara sa-i luam pantofi am nimerit un magazin mai micut , cu o vanzatoare italianca. Si s-a ocupat mai mult de Marc , la probat. Si ne-a explicat ca la varsta asta, trebuie lauti pantofii mai mari, cel putin un centimetru in plus, ca sa se miste piciorul si sa nu se deformeze.Exista un instrument de masura in magazin.
Noi am cam renuntat la ghetute, sau sandale gen ghetute, care-i tineau glezna. I-am luat niste adidasi de piele si am vazut ca merge mai bine parca. Oricum la noi e special, pt. ca sta la gradi incaltat atatea ore....Si trebuie sa fie comod, sa nu aiba sireturi in plus.
Virgi nu-mi place ca nu avem vesti. Sper sa fie bine. Mi-ar fi placut sa avem un telefon una dinte noi, sa-i trimitem mesaje.
Despre slabit. M-am uitat la ultimele poze, unde purtam ceva mai mulat si m-am ingrozit. M-am cantarit si am pus 4 kg vara asta. Eu de obicei slabeam vara . 
Asa ca arat groaznic. Si trebuie sa iau masuri. Eu n-am tinut in viata mea vreo cura de slabire. Ca cand eram tanara si frumoasa....eram prea slaba considerata...
De fapt problema e ca nu mananc bine, mananc mai mult seara si nu ma misc suficient. M-am ingrasat acum de la stat pe scaun la birou. E prima oara in viata mea cand a trebuit sa stau asa la birou ore intregi. Si se vede asta.
Sa tin cura de slabire cum tinea DianaR( apropo ce mai face) nu sunt in stare, pt. ca mie imi vine rau imediat daca nu mananc. Sa fac miscare, incerc sa urc scarile pe la metrou, si pana sus ametesc, vad stelute rosii.....
Sunt intr-o forma execrabila
Am uitat sa spun, am 75 pt. 1.63 cm. Cand am intrerupt alapatatul aveam 66-67kg
Plus ca vine iar iarna, si air o sa ma misc si mai putin. Sa merg la sala...N-am timp si de asta.Noroc de gimnastica lui arc care incepe la sf lui septembrie ca o sa ma mai misc si eu.
CamiSofia si Marc au fost mereu umar la umar la inaltime..... La Montreal nu veniti in vizita?
Virsta Marc