Livada in sarbatoare:cirese de mai-iunie 2006 (69)
Raspunsuri - Pagina 16
mikiion spune:
Uau ce de lume. Eu nu mai intrasem de vineri , pt. ca am fost plecati. Vin maine si cu pozele, ca am am treaba multa la servici.
Vroiam doar sa-i spun lui Virgi ca toate gandurile mele sunt spre ea si spre micuta Luana. Ce a descris ea mi se pare grav si sper sa fie cat mai bine si cat mai curand.
Mai revin maine.....
Mihaela
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
CamiM spune:
Virgi off ce suparare..
. Multa sanatate Claudiei, speram sa aflati cat mai repede ce este si sa se refaca rapid. Draga de ea.. of.. mititica..
dulce pe obrajori. Numai ganduri bune si urari de insanatosire rapida de la noi.

Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
CamiM spune:
Ramona bine ati revenit
. Superb Kailan.. ce baiat frumos ai..
are niste ochi asa frumosi..

Cum spui si tu am descoperit si noi ce multe stie Sofia.. inregistreaza asa si ne trezim cu ea ca face cate ceva de ne lasa cu gura cascata. Cel mai mult ma distreaza cum stie ea ce rutina avem prin casa de pilda si anticipeaza ce trebuie facut si fara sa ii spuna nimeni nimic ea da fuga si face sau macar incearca sa faca acel lucru.Cu vorbitul nu stam asa bine dar progresam asa ca avem sperante..
Sofia nu foloseste inca pronumele dar a invatat cum o cheama pe surioara ei si acum e "Apina"![]()
Andruska felicitari pentru operatiunea "olita"
. Distractie placuta la mare.![]()
Lya bine ai revenit si tu. Poate ne citeste Irina si ne scrie daca are vreme doua-trei randuri.
Miki asteptam pozele. pe unde v-ati plimbat?![]()
Cami - mami de
de mai: Sofia Alexandra - 2006 si Sabina Adriana - 2008
mikiion spune:
http://www.dropshots.com/mikiion2008#
pt poze, ultimele trei zile.
[www.onetruemedia.com/shared?p=60647bcd025335118109e1&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 2 Ani
[www.onetruemedia.com/my_shared?z=196cc7766eb32af94624d1&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">montaj 1 An
www.dropshots.com/mikiion" target="_blank">filme si poze 2006-2008
www.dropshots.com/mikiion2008" target="_blank">filme si poze mai 2008-
Virsta Marc
adriana spune:
Virgi, ma rog pentru Luana sa nu fie ceva grav..
Te rog sa ne mai spui cum evolueaza, sper sa nu fie grav..
De unde a luat, se stie cumva?
Fii tare, acolo aveti doctori buni, e pe maini bune.. 
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
adriana spune:
Cami, e dragut ce povestesti tu acolo
, asta e adevarata viata de mamica
Pupici fetelor
Miki, am vazut pozele, asa mare mi se pare Marc![]()
Amonar, Kailan e preferatul meu
, e... de vis, pupici de la Cornelia 
Andreea, distractie placuta la mare..
Mamica de Codrin - 2002, Olguta - 2003 si Cornelie mica - 2006
ILDI25 spune:
Salutare livada
Dupa o absenta indelungata m-am hotarat si eu sa revin sa mai scriu cate ceva despre noi ,asta pentru ca am vazut si postarea Carminei si m-am gandit ce fain ar fi daca ar reveni tot mai multe mamici sa scrie macar cateva randuri despre ciresele din dotare.![]()
Pe 25 iulie s-a nascut surioara lui David si suntem foarte fericiti in formula de patru.David e incantat de surioara lui ,vrea mereu sa o pupe ,o tine de manute ,dar vrea sa se joaca cu el cu masinutele
,vrea sa ma ajute sa o schimb ,sa-i dea sa manance ,o intreaba daca ii este foame sau o doare burtica ,astea le aude de la mine si ma imita ,vrea sa-mi ia locul. Cu atata ajutor eu n-am nici o treaba ,somez.
L-a gradinita nu merge inca doar de la anul din septembrie am sa-l dau ,dar in schimb e foarte istet ,vorbeste intr-una si foarte clar ,povesteste tot ce aude ,ce vede la tv ,stie poezii si cantecele.
Virgi imi pare rau s-aud asemenea vesti ,sper sa se rezolve totul cu bine, sa ne mai scri .
Cami frumoase papusicile tale ,cred ca si tu ai ajutoare pe Sofia ,nici tu n-ai treaba
. E tare frumos cu doi copilasi si am impresia cel puin deocamdata ca nu e asa de greu ,parca cu David, ca era doar unul a fost mai grea acomodarea ,eram mult mai obosita ,somnoroasa acum sunt mai fresh ![]()
Amonar mai ce frumusete ai tu acolo
.Ma bucur ca v-am vazut si pe voi. Cum ramane cu surioara sau fratiorul ,ca aveati si voi in plan ,sper ca nu v-ati razgandit .![]()
la toata livada si sper sa scriu si eu mai des.
Am pus si cateva poze cu David si Ivett.
http://www.dropshots.com/ildi25#date/2008-07-25/11:05:33
Ildi cu
David (2 mai 2006) si
Ivett( 25 iulie 2008)
abibrinza spune:
Buna fetelor!
Virgi, sanatate multa si recuperare rapida Luanei!
Amonar, Kailan e superb!Bravo lui ca este asa de sociabil la gradinita.Si Victor va merge din septembrie si sigur se va acomoda destul de greu.
Mikiion, Marc e tare inalt.Si vreau si eu niste racoare de la voi.In week-end am fost la munte dar tot soare si cald a fost.
Carmina, multumesc pentru felicitarile facute la alt subiect.E fain in 4, nu-i asa?Cum zicea Cami, distractie pe gratis!Imi arati o poza cu Mihnea, sunt curioasa sa vad daca mai seamana cu Victor, caci noi nascuti semanau tare.
Ildi, si Victor ma ajuta.Sa vedem cum se va comporta dupa intoarcerea de la bunici.In orice caz, vrea zilnic sa vorbeasca cu bebe la telefon.
Pupici,
Arabela, mama lui Victor si a lui Mihai
www.flickr.com/photos/11775702@N07/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/27370307@N06/?savedsettings=2550155157#photo2550155157/" target="_blank">Saru Dornei 2008
virgi spune:
Salutare
Va multumesc pentru gandurile voastre bune. Scriu un mesaj rapid.
Asta noapte am fost transferati cu salvarea la Pusan National University Hospital.
A fost vazuta de majoritatea medicilor pediatri care au fost noaptea trecuta de serviciu, insa toti si-au dat cu parerea, fara sa puna un diagnostic. Am inteles ca doar unul pe care-l numesc ei 'The profesor", are ultimul cuvant. Am asteptam 14 ore sa ajunga si la noi acest misterios Profesor in chip de femeie. Nu pot sa spun ca ne-a lamurit 100%, dar ne-a mai spulberat din griji . Cand am ajuns in camera scria in fisa lipita de patut " cervical lymph ". Analizele la sange si urina i-au iesit proaste. N-am retinut numele analizelor facute, ca nu le-am inteles ( erau in koreana ),insa am retinut ca la una unde valoarea maxima ar trebui sa fie 10.000 la ea este 24.000 si o alta inloc de max. 1 i-a iesit 12. Probabil cele care care sunteti in domeniu, stiti despre ce-i vorba.
Despre Luana o sa mai scriu alta data, trebuie sa urcam in camera sa-i schimb perfuzia de la picior in mana. E inspaimantoaor acest spital, este imens si l-as compara cu o masina de tratat. Totul e organizat la modul exagerat.
Gata...trebuie sa inchid.