INSEMINARE (27)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

buna fetele
nu am mai intrat de vreo 2 luni de cand am plecat in concediu, dar pt ca nu am avut vesti bune si oricum a trebuit sa iau o pauza dupa cele 4 inseminari nereusite
vad ca sunteti mai mult fete noi , ma bucur mult pt. iuca dar imi pare rau pt celelalte nereusite, chiar ma intrebam , d c nu mai "prind" inseminarile
acum ca am reintrat in hora sper sa mai vb.
pe toate

http://tt.lilypie.com/pNdSp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Felicitari Iuca! Chiar intrebam de tine nu stiu la ce subiect...bravooo!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutzac spune:

Aaaa...Iuca la subiectul "Stimulare ovariana"! Inca odata Felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

Draga Iuca, nici nu-mi vine sa cred ca esti tot braileanca.Eram absolut sigura ca esti din sibiu. Si eu am facut facultatea in galati si mi-as fi dorit sa raman acolo, dar n-a fost sa fie. Sotul meu a vrut sa ne intoarcem acasa.
Sper sa nu te zapacesc cu intrebarile mele, dar as mai vrea sa stiu cum ti-a fost prescris tratamentul de stimulare, prin telefon (i-ai explicat tu cum ai reactionat la stimularea cu closty) sau a fost nevoie sa te mai duci odata la Sb. Cam cat a costat intreaga interventie?
Daca ai sti cat imi esti de ajutor!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdita spune:

Iuca, felicitari din suflet ! Sa ai o sarcina usoara si la termen si un bebe sanatos !

Bafta tuturor fetelor, sa veniti cu II!

Cu siguranta se va intampla minunea !!!
aspiranta din aprilie 2004

Doamne ajuta tuturor
In asteptarea ingerasului
"Am invatat ca indiferent cat de mult suferi,
Lumea nu se va opri in loc pentru durerea ta."
"Avem timp" - Octavian Paler

www.flickr.com/photos/12786534@N04/" target="_blank">

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

buna IAURA21 ce mai faci?eu luna asta ma voi duce la dr ,m-a chemat sa vb cand a auzit ca am facut HSG,ma gandesc ca o sa-mi de-a alt tratament de stimulare in afara de closty si apoi IA.deocamdata astept rushii care nu mai vin.cand ai timp suna-ma sa mai povestim.
IUCA felicitari si o sarcina usoara,deci reusite sant si cu IA pana la urma!!!
succes fetelor inseminate si nu numai!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Gina eu am terminat facultatea in Galati, si m-am angajat in Galati apoi l-am cunoscut pe sotul meu si asa am am ramas aici. Dar parintii mei sunt in Braila si mergem saptamanal la ei.
Eu mai intai am sunat acolo, mi-am facut programare, m-am dus cu 2 zile inainte sa imi vina CM. M-am dus cu tot dosarelul. Atunci, la prima consultatie am stat de vorba, mi-a facut o eco, mi-a studiat dosarelul si mi-a dat reteta de stimulare. Dupa 2 zile mi-au venit uratii, si in z3 am inceput stimularea. Ei mi-au spus sa vin in z9. In z8 am plecat spre Sibiu ca sa fiu in z9 acolo si atunci am stat 9 zile pana la inseminare (din z8 pana in z16 inclusiv).
Doctorii de acolo sunt complet diferiti de ce am vazut pe aici, sunt foarte deschisi, calmi, vorbesc frumos, poti sa ii intrebi orice, sunt chiar prietenosi.
Uite de exemplu, ei mi-au spus sa ii tin la curent cu evolutia mea. Ieri le-am trimis un mail cu valorile la bhcg, cu rezultatele de la eco si le-am mai spus cum ma simt. Dupa vreo 3 ore de cand am trimis mail-ul m-a sunat doctorul si mi-a spus ca e foarte bine pana acum, ca am ovarele marite putin de la stimulare, mi-a spus ca peste 2 sapt o sa ii aud inimioara, m-a linistit intr-un fel si m-am bucurat ca isi dau interesul si acum, sa ma sune, la o luna de la inseminare. Si sa nu crezi ca eram numai eu pe acolo. Erau mai mereu cate 3-4 fete care asteptau in sala, toate pt FIV si din toata tara erau.
Plus ca acolo intri la ora la care ai programare, era o fata care intarziase si a trebuit sa astepte pana s-a facut o "fereastra".
magdita, anamy, andrutzac, iaura va multumesc mult ptr gandurile bune si sper din tot sufletul ca incercarile voastre sa se finalizeze cu

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mada23 spune:

Iuca...felicitari si aici, noua luni minunate , poti sa ne spui cat te-a ajuns procedura? multumim

in 2008 miracolul va veni pe strada mea...madutz

"Daca bateriile ti se descarca, fa-ti timp sa le incarci conectandu-le la Dumnezeu prin rugaciune "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

mada eu am facut IAD si m-a costat inseminarea 1920 RON.
O IA normala e 1060 RON.
In pretul acesta intra toate ecografiile (cate sunt nevoie) plus preparatul spermei.
Pe mine tratamentul m-a costat aprox 1700 RON (ptr ca am facut 22 injectii de GonalF + 2 injectii de Pregnyl de 5000 UI).
Daca voi reactioanati mai bine la stimulare, ma gandesc ca va poate ajunge mai ieftin tratamentul.
Eu am facut si anul trecut o inseminare la Bucuresti si atunci mi-a dat Closty 2/zi si nu a avut nici un efect asupra mea stimularea.
Va multumesc mult ptr urari si ptr gandurile bune si va urez si eu multa bafta si noroc, ca s-ar parea ca e nevoie si de un dram de noroc.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinanico79 spune:

iuca ce-mi vad ochii...un simbol mult ravnit la semnatura ta. BRAVO. Felicitari....nu stiu daca iti mai amintesti dar anul trecut am fost o vreme la aspirante impreuna....

Multa sanatate iti doresc, o sarcina usoara si un bebe sanatos si frumos.

despre mine...inca ma lupt cu dereglarea post tratament cu androcur...offfff

succes fetelor care urmeaza sa se "insemineze" si sa auzim de II

nico
http://tt.lilypie.com/57OKp2.png
asteptam bebe din februarie 2005

Mergi la inceput