INSEMINARE (27)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Iuca , multam frumos ptr info , insa eu sunt din Bucuresti ! Clinica aia vad ca este tocmai la Sibiu ...si nu cred ca am drum pe-acolo
Care ar fi varianta ? Poate numai daca stiu cu siguranta ca as gasi acolo , la clinica aia , cel putin 20 fiole , cred ca as face un drum pana acolo . Am pastrat telefonul , o sa sun sa intreb .
In rest , felicitari !! Sa faci un bb frumos si sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gina16 spune:

IUCA, FELICITARI PENTRU REUSITA!!!
Ma bucur ca mai sunt si reusite printre noi.
Daca poti sa ne dai mai multe detalii: ce schema de tratament ai avut - stimulare, la ce doctor ai obtinut minunea etc., asteptam cu mare interes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Iuca .... felicitari. In sfarsit o reusita. Iti doresc sa ai o sarcina usoara si un bebic sanatos si frumos.
Anaconda - la ce spital mergi in Bucuresti? Mie mi s-a dat sa fac pregnyl si dr mea stia ca nu se mai gaseste, asa ca m-a trimis sa mi-l cumpar din spital (Giulesti) si l-am si facut. Ma mir ca medicii mai dau pregnyl cand stiu ca la farmacii nu se mai gaseste.
Andra_80, aspiranta la titlul de

Mergi la inceput

Fetelor,lamuriti-ma si pe mine.
Acolo unde v-ati facut voi inseminarile,sperma a fost prelucrata 2 ore?
La mine nu a fost asa. Baiatul meu a fost trimis singurel in camaruta, a adus,i-am dat doctorei, apoi la centrifuga cu ei,a mai fost o inseminare inaintea mea si apoi eu / maxim 3/4 ora.

Mergi la inceput

Gina - si la mine tot asa a decurs inseminarea, ca si la tine. Ma gandesc ce ar putea sa le faca lain 2 ore ........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Andra , eu merg la Elias , sunt pacienta lui Tutunaru .
Iar pregnil...nu se gaseste deocamdata pe nicaieri , deci nici la sp Giulesti .

Mergi la inceput

Anaconda - eu cand am facut inseminarea in luna iulie de la spital am luat pregnylul. Acum chiar ca nu mai stiu daca se mai gaseste dar atunci mi-am facut. Am fost si eu pacienta lui Tutunaru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor, eu va multumesc mult ptr gandurile bune si va doresc si voua sa vi se indeplineasca cea mai mare dorinta cat mai repede.
Eu inseminarea am facut-o la clinica Polisano din Sibiu cu dr Chicea.
Pentru ca am raspuns prost la stimularea cu closty (care am facut-o la inseminarea de anul trecut) mi s-a prescris o stimulare cu Gonal F.
Am inceput in z3 cate 2 fiole/zi , in functie de ce se vedea la eco imi spuneau sa fac in continuare, si am tot facut pana in z14 inclusiv.
La eco am stat in felul urmator:
z9=12mm
z13=16 si 17mm
z15= 19 si 21 mm + 2 fiole de pregnyl de 5000 UI.
Z16=inseminarea
Am avut mai multi foliculi, dar doar doi au fost mai frumusei, cei de 19 si 21mm. In total am facut 22 fiole de GonalF
In timpul inseminarii mi-au facut eco abdominala, unde s-a vazut toata operatiunea.

Va pe toate si va doresc mult succes in toate incercarile voastre

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

5+

Mergi la inceput

IUCA, multam pentru raspuns.
Este super ce spui tu aici. Se intampla asa ceva in tarisoara noastra (eco abdominal in timpul inseminarii)?
Dar, nu ne-ai spus, prima inseminare ai facut-o tot la sibiu?
Nu stiu daca esti din Sbiu? Poate poti sa ne spui daca iti fac ei analizele acolo, sau iau in considerare analizele facute in alta parte?
Eu sunt din Braila si la inseminarile facute la Buc, mi-am facut monitorizarile la dr. Botezatu din Galati. Nu stiu cum as putea putea sa procedez daca optez si eu pt clinica din Sibiu.Vad ca tu ai facut toate monitorizarile la ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

gina eu sunt tot braileanca, dar de aproape 9 ani m-am mutat in Galati . Eu am facut analizele la Romar in Galati si nu a fost nici o problema. Am mers cu tot dosarelul de analize cu mine acolo.
Prima inseminare am facut-o la Bucuresti, cu dr Miciner, care initial era la Sabyc si apoi s-a mutat la Anais.
Noi la Sibiu am stat pe toata perioada monitorizarii din z9 (cand m-a chemat prima data) pana dupa inseminare (in z16). Nu se putea face naveta ptr ca drumul e chiar lung, dar foarte frumos (faceam cam 9 ore cu masina, cu scurte pauze). Sunt aprox 450 km pana acolo.
Noi am stat la o pensiune din zona Marginii Sibiului in localiatatea Rasinari la 8 km de oras. In felul acesta am facut si concediul acolo, in zilele cand nu ma chema la clinica am fost la Paltinis, la Balea Lac, la diverse cetati din zona, plus Sibiul care e un oras foarte frumos. Am imbinat placutul cu utilul, intr-un fel.

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

5+

Mergi la inceput