INSEMINARE (27)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamy spune:

haideti fetelor,nu se mai insemineaza nimeni luna asta sau macar viitoarea??pe mine m-a chemat dr luna viitoare sa stabilim um plan de bataie ,am facut HSG si acum astept rushii dupa care IA.
succes inseminatelor si nu numai!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Eu ar trebui sa fac o inseminare luna viitoare si sunt intr-o mare dilema...Desi sunt pacienta dr.Tutunaru,nu prea am incredere in IA facute de el (plimbarea cu borcanelul de sperma intre biolog si Tutu mi se pare pierdere de timp pretios in defavoarea calitatii spermei,apoi faptul ca nu te lasa dupa aceea sa stai intinsa nici macar 5 min iar nu mi se pare ok).Si atunci ma tot gandesc unde si cu cine sa o fac.Am auzit de dr.Anca Gherasie insa nu stiu care este rata ei de reusite si cum procedeaza ea.Poate imi spuneti voi mai mult...Deocamdata sunt z25,n-am inca semne de cm,dar testul din z22 era negativ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_80 spune:

Buna fetele
Si eu am facut in luna iulie prima inseminare dupa un HSG facut in mai.
Din pacate nu s-a prins nimic si o sa o fac pe urmatoarea in septembrie.
Aerlilian - referitor la dr. Tutu ... am fost si eu la el si intradevar nu are mai deloc timp ... Eu unde fac inseminarea dr prelucreaza sperma dupa care vine si-mi face inseminarea.
Nu sunteti singurele care urmeaza sa faca inseminare.
Asa ca va urez multa bafta si sa veniti cu vesti bune.
O zi buna
Andra_80, aspiranta la titlul de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atelocin74 spune:

Buna fetelor , eu v-as sfatui pe cele care aveti posibilitati sa va indreptati spre Szeged , e departe intradevar dar conditiile si mai ales ceea ce este cel mai important sansele , sint mult mai mari.Fetele care sint aici din motive asemanatoare poate o sa va dea mai multe lamuriri.

Mergi la inceput

Atelocin74 - Ne poti da mai multe amanunte? Te rog.

Mergi la inceput

Andra 80 , mai multe detalii as putea si eu sa dau dar cred ca e mai simplu daca intri la Inseminare in Ungaria , acolo gasesti totul , ba chiar sint deja fete aici care fac inseminare , la clinika Kali , si sint cazate la noi la pensiune fetele .Daca crezi totusi ca nu te descurci poate pe messenger ne putem vorbii mai bine , fiindca aici eu am intrat din greseala dar poate ca totusi e cu folos. Uite adresa mea de mess:gyongyig

Mergi la inceput

Multumesc frumos pentru raspuns.
O sa ma documentez zilele astea si daca mai am intrebari o sa-ti scriu pe mess.

Mergi la inceput

Bine Andra !!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaconda2 spune:

Buna fetele ! Stie careva pe unde putem gasi pregnil ??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuca spune:

Buna fetelor,imi cer scuze ca nu am mai scris de mult la subiectul acesta, dar v-am citit destul de des.
Eu am facut pe 7 aug o inseminare la Clinica Polisano din Sibiu. De o saptamana am aflat ca am reusit, am facut 2 teste bhcg (la 48 ore unul de altul, primul a fost 108 si al doilea 256) si 3 teste Sure Check (a doua linuita a iesit din ce in ce mai colorata).
Luni am prima intalnire cu bebe la ecograf. Sper sa fie bine
anaconda Eu tot tratamentul de stimulare l-am luat de la farmacia clinicii Polisano, erau foarte bine aprovizionati. Eu am cumparat de acolo 22 fiole de GonalF si 2 fiole de Pregnyl de 5000 UI.
Am gasit pe internet un nr de telefon de la farmacia de acolo, sper sa fie bun: 0269.210384 sau 0269.421418 si sa gasesti.
Iti tin pumnii sa fie cu noroc

"Tinteste spre luna. Chiar daca nu reusesti, macar vei fi printre stele."
Les Brown

Mergi la inceput