Jocurile PLAY STATION
Am vazut ca multi copii au play station...ma intereseaza ce fel de jocuri sunt acestea? Am inteles ca sunt in functie de varsta...sunt educative?invata ceva copii sau sunt doar violenta?
Sincer,nu as cumpara daca este asa ceva.
Voi aveti pt copii asa ceva?Se joaca la ele?si ce jocuri cumparati?
Multumesc!
Raspunsuri
RAMONELLA spune:
Eu am sot care se joaca asa ceva...Sunt tot felul de jocuri,scrie pe ele si pentru ce varsta sunt,deci daca ii cumperi copilului asa ceva,poti sa-i alegi un joc fara violenta.
Dar sunt foarte scumpe,numai aparatul e vreo 1500 ron,ma refer la Play Station 3,si un joc e vreo 160 ron,pana la 200...Mai bine un calculator la banii astia...
Ramonel,mami de Bea(08.11.2007)
Poze
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=483dfce8d8617b598d6e04&skin_id=701&large" target="_blank">Montaj
Asa s-a nascut Bea
Ashera spune:
Eu sunt mare fan al jocurilor pe PS . Cu siguranta ca si Chris se va juca dupa ce va implini o anumita varsta deocamdata nici la TV nu se uita.
Jocurile sunt la fel ca cele ptr PC. E o gama variata de unde poti sa alegi, in functie de varsta. Poti opta si ptr jocuri educative sau mai putin violente, insa tot jocuri sunt. Copilul va fi oricum fascinat si va petrece multe ore in fata TV. La fel se intampla si cu cei care se joaca pe PC.
Nu cred ca are vreo importanta consola de joc pe care o alegi, ci incearca sa limitezi timpul pe care copilul il petrece in fata TV-uli.
Mami de
Chris (08.08.07)
http://picasaweb.google.com/Ashera4u
Giana spune:
Ai dreptate...timpul trebuie limitat atat la tv cat si la jocuri. Eu nu am mai luat PS.Am gasit www.fisher-price.com/fp.aspx?st=10&e=smartcycleproduct&pid=39972" target="_blank">ASTA si nu am stat pe ganduri.Are jocuri educative si in plus face si miscare! Este ideala in zilele ploioase cand nu poti iesi din casa.Nu il las mai mult de 40-60 min./zi.Si nu in fiecare zi!
Aurelia spune:
M-am uitat la fisa produsului pe care i l-ai luat ,este sympa dar ai grija ca tot JOC ramine si orce joc stimuleaza organismul sa produca adrenalina ,acest compozant "al placerii" care din ce-l simtit dina sta vrem mai mult ,cu timpul daca orele de joaca nu sint bine limitate si ingradite copilul devine dependent !!
De ce crezi ca-ti dau un asftfel de sfat?
Al meu strumf joaca de la 3 ani pe play station are 6 acum si cred vreo 40 de jocuri adaptate bineinteles dar ce conteaza !
Tot dependent ramine !
Si asta numa din vina mea !
caci este singur si ca sa pot sa lucrez linistita i-am luat asta
"sa se ocupe" !!!
Nu i-am pus limite de timp caci aici trei sferturi din an e ploios si moraconos !
Si hai sa recunosc
parcul este la 2 km de noi
si tare bine este cind te las acopilul sa lucrezi linistita !
Atita timp cit are limita sa joace cu el mai merge ,nu mai mult de 2 ore pe zi ,asa vad mamicile de aici ca le impune copiilor ,nu stiu de ce da aici sint ca suzeta jocurile astea le gasesti in toate familiile .........
Acum a trecut la
game-boy
consola mobila
pe care nu o mai lasa din mina in momentul in care iesim din casa ,in masina ,pe drum ,la o aniversare ,peste tot !!
Ma scoate din sarite acum dependenta asta dar cind trebuia sa reflectez mai bine nu mi-am dat seama cit de periculos este ,
Am
cautat ce s-a scris despre asta si intra in categoria "drogurilor dulci" cu dependenta de jocurile de noroc pentru cei mari !!!
Va doresc sa va creasca strumfii mari si sanatosi ,si findca eu n-am avut pe nimeni sa-mi dea un sfat acum trei ani (poate altfel as fi procedat in cunostinta de cauza )vi-l dau si eu voua ,macar altii sa poata profita de el!
o zi buna tuturor!
Annie80 spune:
al meu are si PS si PC si game boy..toate cu orar si chef
gameboy- pt masina si cand asteptam pe la doctori
PC cu jocuri pt varsta lui si half life
PS joaca numai tmb raider si need for sped, dar se plictiseste in 10 min, din cauza joistickului.
pe cat am fost imporiva la ai cumpara asa ceva, acum sunt impacata ca nu e un disperat sa stea numai sa se joace la ele, si e foarte intelegor in ceea ce priveste programul.
La fel va doresc si voua!
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.
Annie80 spune:
are 5 si putin. De ce?
Ah si la Tv pupa numai desene cele clasice si nu tampeniile astea noi
------------------------
Alergic at stupidity.
Aurelia spune:
Te-am intrebat asa ca sa-mi fac o idee daca este cu mult mai mare ca asta mic al meu care deasemenea joaca la astea doua jocuri pe care le-ai numit tu cam de la 4 ani ......
Aurelia spune:
Si Luca are PC-ul lui la el in camera dar ma fortez sa-i pun in el numa jocuri educative si ce-i stimuleaza dezvoltarea intelectuala special creeate pentru virsta lui ,numa ca ma intreb ,oricit ar fi ele de educative ,tot jocuri ramin nu?
Nu sint asa sigura ca am procedat bine cumparindu-i propiul lui calculator ,dar nici nu suportam sa puna mina pe al meu cel din birou unde lucrez si trei sferturi din el este plin cu munca mea .....
In orce caz trebuie sa fim cu ochii pe ei ca si al meu este la fel ,cum iesim din casa si plecam undeva i-si ia la game-boy cu el ,la medic ,pe drum spre scoala ,peste tot este cu ea in mina,intr-o zi am fost la un pic-nic al unei asociatii si in loc sa se joace fotbal s-au sa alerge cu ceilati copii el si-a gasit inca doi ca el cu game-boy si stateau toti trei la umbra butonind timpeniile alea !
Seara la plecare ma rugat sa mearga cu unul din copii acasa la el ,cind m-am dus sa-l recuperez peste vreo doua ore ,erau amindoi cu masinariile in mina ,jucau in retea si a inceput sa urle ca-l iau acasa !!!
mi-a venit sa-l string de git!
Annie80 spune:
la noi e mai nasol ca nu prea are prieteni de varsta lui baieti, are numai fetite si nu prea am unde sal scot la plimbare si e prea cald .PC-ul il are de putin timp numai al lui, ca altfel tot asa le omora pe ale noastre. dar se vede ca e plictisit de el si celelalte.
Am zis de tomb raider si need for speed pt ca nu sunt violente, mai are niste "fotbal dar nici nu la atins macar. el est innebunit dupa impuscaturi si half life pe care cred ca il stie pe de rost, fie ca a mai jucat si singur sau cu unul din noi (ca si noua ne place HL)
------------------------
Alergic at stupidity.