Jocurile PLAY STATION
Raspunsuri - Pagina 2
Giana spune:
Sa va spun...noi am avut sala de internet...cu jocuri si tot ce presupune.Veneau copii mici adusi de parinti si jucau fel de fel de jocuri pe PC.HL,Need for Seed,yuri...in fine,canter...Sincer mie niciodata nu mi-au placut toate aceste jocuri.Nu am gasit macar unul care sa mi se para ca este educativ sau ma rog...interesant! Nu am de gand sa-mi las copii sa joace asa ceva.Am un nepotel care are 7 ani si nu stim cum sa-l scoatem din casa.Nu vrea decat la PC.Este de groaza cu el...si sincer mi se pare foarte periculos atat pt psihicul lui cat si pt sanatate...este palid,nu relationeaza bine cu cei din jur,timid,obez....lista poate continua.
Noi avem program foarte strict...numai intr-o anumita perioada a zilei se poate juca la Smart Cycle.Dimineata dupa micul dejun maxim o ora cat fac eu ordine in casa si vreau sa fiu lasata sa termin repede.Dupa ce tarmin iesim afara vre-o 2 ore,apoi pranzul...nani...afara din nou si gata ziua.
Eu nici la desene nu-l las sa se uite decat la minimax si Baby Einstein...de fapt nu se uita nici el.Ca de-i dau pe Cartoon sau Getix imi spune ca-s urati copii de-acolo.Si sunt monstrii....la fel si cu jocurile pe PC.
Credeam ca la PS gasesti jocuri din care sa invete copilul sa numere,citeasca,o lb starina...
Annie80 spune:
quote:
Originally posted by Giana
Credeam ca la PS gasesti jocuri din care sa invete copilul sa numere,citeasca,o lb starina...
GeorGiana de Stefan Daniel (17 august 2005) si Luca Serban(6 iulie 2007)
www.gianadedu.shutterfly.com/action/" target="_blank">POZE
*** Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte. ***
Michael Levine[/b]
Sunt si dintr-acestea cu siguranta, dar datorita preturilor cam mari, multi nu cumpara, pt asta uniii considera ca o carte este mai ieftina,
------------------------
Someone's pleasure is another's pain!
Alergic at stupidity.