oligospermie - putini dar (ne)buni! - 30

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxandrab spune:

annita_31 HSP ??? e cumva HSG? si daca da... oricum iti mai trebuie si secretii vaginale si culturi de col pentru ea... si HSG se face doar in z7-z11... asa ca sfarsitul lui noiembrie nu e asa de rau!

Hai cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine4ever spune:

Monica11 succes la Coman, chiar is curioasa ce va zice?!!!
Annita si parerea mea ca totul e din cauza infectiei, care prima data trebuie tratata. De facut si niste dozari hormonale. Dar parerea mea ca duap tratam infectiei va fi in regula. Mult succes.
Bubulina super veste, intr-adevar ne-ai mai ridicat moralul. Si noi suntem in jur de 2-3 mil/ml spermatozoizi, si mobilit ba 10% ba 30%. Deocamdata se infunda sotul cu naturiste, si SPERAM. Sa ai o sarcian fata probleme in continaure si un bebik sanatos.

in asteptarea unui ingeras

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubulina1 spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari!
Va doresc tuturor sa reusiti, nu exista bucurie mai mare decat aceea de a fi mama!
Eu asa cum am mai spus, cred ca stresul corelat cu varsta si obiceiurile sotilor nostri (fumat, alcool) poate conduce la o scadere drastica a fertilitatii fara sa existe cauze hormonale sau obstructii fizice. Asa a fost la noi, nu s-a gasit cauza

Bubulina

Speranta moare ultima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titelu spune:

Fetelor nu am scris de mult,treburile zilnice plus probleme medicale ne ocupa tot timpul,despre ce este vorba : Baietelul meu de 1 an trebuie operat cit mai repede de stenoza pulmonara valvulara severa.Cei de la Cj ma tot programeaza pentru consult din 6in 6 luni in timp ce medicii din Tg Mures si Budapesta spun sa intervin acum.Cunoasteti cazuri asemanatoare si unde s-a intervenit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

titelu imi pare sicer rau..dar DD e mare si va ajuta...sunt sigura,,
nu stiu ce sa'ti spun ca nu ma pricep..dar ce pot sa'ti spun sigur...nu in tara!!!!
daca ai posibilitatea sa vii la unguri..atunci numai sta pe ganduri..sunt doctori minunati care pun suflet si trateaza cu cap..stiu io ce spun
va pup si Doamne ajuta!!

5+

"Stelele care cad, nu pier
Stelele care cad se duc pe un alt cer"!!!

Miauu sunt Ema sunt blanda si nu zgarii Miauuu
...Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Stiu ce inseamna medicina in ungariamdiferenta mare,Budapesta ma primeste oricind,ptr 1 luna spitalizarea+ interventia costa >20.000euro Tg Mures primirea o face pe 4 noiembrie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sheritra spune:

Citat:
citat din mesajul lui bubulina1

Citat:
citat din mesajul lui monica11

buna fetelor
sunt o mai veche aspiranta a forumului, nu am scris de mult pt ca am vrut sa ma detasez putin de probleme. de 2 ani de cand am aflat de oligoastenospermia sotului doar cu 2 ml de gigei si mobilitate normala de 20% nu mai zic de forme aiurea de 30%cat e maxim nici o raza de lumina pe strada noastra. am bagat tot felu de naturiste in el si credeam ca vom avea sanse mai mari. iata ca acum in septembrie am refacut spermograma si acelasi valori. e deja frustrant.

in jurul meu numai fete gravide si vesnica intrebare si parca nu mai rezist. eu 'functionez' bine. problema e sotul.
voiam sa va intreb daca stiti ce inseamna oligoastenozoospermie. acum a aparut acest ' zoo' ...pana acum la spermogramele facute scria oligoastenospermie moderata sau severa.
e mai rau?

va multumesc mult
va citesc din umbra si ma bucur cand mai ramane cineva gravi cu asemena probleme dar mi se pare ca noua nu ne e dat un bebe

Buna Monica, nu dispera. Noi de 3 ani mergem pe la doctori si in 2006 am aflat ca sotul meu are oligoastenoteratozzospermie severa, cu 2-3 milioane spermatozoizi, mobilitate A=0 si B+C foarte mica, peste 80% forme anormale. Cu toate astea, sunt la a 3-a sarcina obtinuta absolut natural. Pe primele 2 le-am pierdut, dar asta e alta poveste. Eu stiu sigur ca se poate. La analize nu s-a gasit cauza dar am continuat sa sper. Acum am ramas exact cand nu ma asteptam, dar se pare ca sotul meu a fost intr-o perioada mai putin stresanta.
Multa bafta si sa auzim de

11+

Bubulina

Speranta moare ultima!

Uauuuuuu Bubulino , pregnant ? Vai de mine si de mine ce ma bucur, si eu nu stiam nimic, nu prea am timp sa intru si acum cand am vazut, nu mai pot de bucurie! Si tu si Liana, bravo=bravo! Si ce avansata esti, sa fie un bb cuminte in burtica sa creasca frumos si sa nu-ti dea emotii! Si sa-l nasti usor si fara dureri! si iarta fata ca n-a vazut si nu te-a felicitat din toata inima mai devreme!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Mergi la inceput

Liana cred ca saptamina viitoare plecam la Budapesta,am hotarit acest lucru dupa cite se intimpla in spitalele romanesti,nu mai conteaza banii speram sa iasa bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Sheritra

Citat:
citat din mesajul lui bubulina1

Citat:
citat din mesajul lui monica11

buna fetelor
sunt o mai veche aspiranta a forumului, nu am scris de mult pt ca am vrut sa ma detasez putin de probleme. de 2 ani de cand am aflat de oligoastenospermia sotului doar cu 2 ml de gigei si mobilitate normala de 20% nu mai zic de forme aiurea de 30%cat e maxim nici o raza de lumina pe strada noastra. am bagat tot felu de naturiste in el si credeam ca vom avea sanse mai mari. iata ca acum in septembrie am refacut spermograma si acelasi valori. e deja frustrant.

in jurul meu numai fete gravide si vesnica intrebare si parca nu mai rezist. eu 'functionez' bine. problema e sotul.
voiam sa va intreb daca stiti ce inseamna oligoastenozoospermie. acum a aparut acest ' zoo' ...pana acum la spermogramele facute scria oligoastenospermie moderata sau severa.
e mai rau?

va multumesc mult
va citesc din umbra si ma bucur cand mai ramane cineva gravi cu asemena probleme dar mi se pare ca noua nu ne e dat un bebe

Buna Monica, nu dispera. Noi de 3 ani mergem pe la doctori si in 2006 am aflat ca sotul meu are oligoastenoteratozzospermie severa, cu 2-3 milioane spermatozoizi, mobilitate A=0 si B+C foarte mica, peste 80% forme anormale. Cu toate astea, sunt la a 3-a sarcina obtinuta absolut natural. Pe primele 2 le-am pierdut, dar asta e alta poveste. Eu stiu sigur ca se poate. La analize nu s-a gasit cauza dar am continuat sa sper. Acum am ramas exact cand nu ma asteptam, dar se pare ca sotul meu a fost intr-o perioada mai putin stresanta.
Multa bafta si sa auzim de

11+

Bubulina

Speranta moare ultima!

Uauuuuuu Bubulino , pregnant ? Vai de mine si de mine ce ma bucur, si eu nu stiam nimic, nu prea am timp sa intru si acum cand am vazut, nu mai pot de bucurie! Si tu si Liana, bravo=bravo! Si ce avansata esti, sa fie un bb cuminte in burtica sa creasca frumos si sa nu-ti dea emotii! Si sa-l nasti usor si fara dureri! si iarta fata ca n-a vazut si nu te-a felicitat din toata inima mai devreme!

Shery si inimioara Alesia (30.10.2007)

Multumesc frumos, Sheri! Bafta multa la FIV2, eu inca citesc despre toate fetele mele dragi sa vad ce fac. Mai ai putin si intri in cursa. sa reusesti!

Bubulina

Doamne ajuta!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui titelu

Fetelor nu am scris de mult,treburile zilnice plus probleme medicale ne ocupa tot timpul,despre ce este vorba : Baietelul meu de 1 an trebuie operat cit mai repede de stenoza pulmonara valvulara severa.Cei de la Cj ma tot programeaza pentru consult din 6in 6 luni in timp ce medicii din Tg Mures si Budapesta spun sa intervin acum.Cunoasteti cazuri asemanatoare si unde s-a intervenit?

Multa sanatate baietelului tau! Doamne ajuta sa rezolvati la Budapesta. Daca aveti nevoie de ceva, nu ezita sa ne spui. Din pacate nu cunosc personal un caz asemanator ....

Bubulina

Doamne ajuta!

Mergi la inceput