FIV 182
Raspunsuri - Pagina 19
szivarvany spune:
Felicitari KLA pt bbDenis !
Iliutaaa, ce faci ??? 

Daria &
GIULIA(2004 08 16) arta la 3,4 ani dans la 3,9 ani 1 2 3 ![]()
cristal1995 spune:
Kla: felicitari, sa va traiasca si sa va bucurati de el!
iliuta: poate ai gura aurita, mai stii?!![]()
Fetelor, va tin pumnii stransi si sa vedem numai II !!!
Va pupic
Aly-"Inca mai sper..."
Gianni spune:
Multumim de veste Iliuta.
Suna bine'gravidute',nu trebuie sa-ti ceri scuze ,ai cobit de bine(parca asa se spune)....
adenuti spune:
iana- da mi-a intrerupt medrolul .
sint balonata de zici ca ma sparg (dar maninc toata ziua )
o am pe varame la mine si imi face mincare pe preferinte , si prajituri
.
sint foarte rasfatata ![]()
doar sint
nu?
cred ca o sa devin 
![]()
amzulica - te pup
pup toate fivoasele 
![]()
rami 73 spune:
Iliuta, ce veste extraordinara ne-ai dat !! 
Kla,
sa-ti traiasca bebe Denis, ai reusit sa-ti vezi visul cu ochii ! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati de minunea voastra ! 
Dupa ce te refaci te asteptam sa mai intri si pe la noi, asa, ca inainte.![]()
Claudia, cred ca prietena ta poate sta linistita, evolutia este super !
Fetelor, mie mi s-a spus sa iau medrol de la punctie pana la test, oare o fi fost bine ?... Ma gandesc ca din cauza lui am sistemul imunitar mai scazut si am reusit sa racesc.
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
iana_mari spune:
Adenuti ce bine de tine,dar eu trebuie sa mananc fara sare si mi se taie pofta de mancare.
Ai grija ce mananci ca sa nu te balonezi ca nu este bine.
Tu rezisti pana pe 1 iulie pt. rezultat.Pe mine ma bate gandul sa vin vineri la Bucuresti sa fac la Bios ,la urgenta.Ar fi a 11 a zi.Ce zici?
iliuta spune:
Salut..Eu is bine, nu fac nimic special....doar acasa si serviciu...si astept ca de obicei luna august sa ma duc in tara....In rest, totul bine..deocamdata nu ma gandesc la un nou Fiv pt ca nu am posibilitate materialal. Poate voi merge chiar la clinica unde a fost Kla la Madrid cand va fi cazul....
Ma bucur ca am avut posibilitatea sa dau eu vestea asta buna si va doresc tuturor sa vedeti dublu
...
kineta spune:
RAMIFELICITARI ,PT SARCINA OBTINUTA SI ITI DORESC O SARCINA LA TERMEN !!! KLAsa-ti traiasca bebelusul,sa fie sanatos si sa va bucurati de el! DARIAsperanta moare ultima,sper sa ne dai vesti bune,daca nu,nu te descuraja,vei incerca din nou,toate am trecut prin asta. ADENUTI,AMZU VA ASTEPTAM CU 2 LINIUTE !!