FIV 182

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Amzulica mai fac si lumanarea din cad in cand.(GLUMEAM)Eu sunt bine nu am absolut nici o durere,nimic.Exact cum zice Adenuti ma mut dintr-o camera in alta,stresez lumea din jur ,ca de sunt femeie gravida si am anumite drepturi,nu?
Ieri am iesit la o plimbare azi ploua si stau in casa si dorm.
Adenuti si eu tot la 20 de min. dupa et am fost la baie si mi-a zis Geta ca este f. bine ,vezica nu trebuie sa preseze.Mi-a mai zis ca Dracea la da jos dupa masa si direct acasa.Tot ea a zis ca baba Iliescu crezand ca au uitat-o pe masa s-a dat jos si a plecat singura pe scari.Concluzia este ca statul in pat streseaza,dar nici nu trebuie sa alergam.
Va pupic pe toate.Fug ca trebuie sa pun utrogestan.
Adenuti eu nu am inteles bine atunci la spital,mi-ai zis ca ti-a intrerupt medrol?

PUPICI LA TOATE FETELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

BUna fetelor,

situatia este aceeasi imi ramane pe hartie ceva maroniu deschis cu ceva firisoare, dar pe tampon nimic; utrogestanul il iau pe gura acum sper ca e bine si asa ;
Dariela - multumesc pt. incurajari, bafta si
Iana - m am stresat tot timpul si n a prea fost bine, asta este acum; ziua ET = ziua 0, apoi ziua 1, 2...etc
Rami - asa e, ai dreptate, ii multumesc lui Dumnezeu pt. Andrei dar asta nu inseamna ca suferinta trebuie sa fie mai mica dupa acestia, pt. ca si ei sunt tot ai mei !
Moni - mai am o speranta mica, mica ca fiecare de altfel !
Adenuti - bafta si daca tit n a raspuns nimeni, poate te ajuta sa ti spun ca mie medrolul mi l a prescris din ziua punctiei pana in ziua ET inclusiv cate 4/zi, apoi stop ;

va pup pe toate si bafta

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Adenuti - bafta pt . tine si raspunsul cu medrolul pt. Iana, scuze !

pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Eu am luat medrol doar intre punctie si ET - am intrebat pe masa pe d-na doctor si a zis ca de acum doar utrogestan de 3 ori pe zi si acid folic dimineata. La pranz iau utrogestanul inghitit - sa va zic ce mutra de drogata am? M-am si cronometrar - in 45-60 de min isi face efectul si tine vreo 2 ore. Cu ochii "picati" si vanataile de la anestezia de la punctie zici ca iau heroina original.

Cami

Mergi la inceput

Dariela - multa bafta si tie, sa fie cu bebici peste 9 luni !
Amzulica - desi sunt tare necajita , m ai facut sa rad, aceeasi fata am si eu, cearcane vinetii si ametesc de la utrogestan ; bafta !

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia_prea spune:

Fetelor, vin din nou cu o mare rugaminte la voi.
Prietena mea a avut in ziua 13, Bhcg 110 si are de atunci niste scurgeri maronii, nu mult, dar are. Iar in ziua 16 de la ET, Bhcg are valoarea de 710 si are si dureri de burta.
Rugamintea mea este sa-mi spuneti si mie, ce stiti voi despre asemenea crestere a valorii Bhcg? Au mai fost fete in aceasta situatie?

Parerea mea e ca valoarea e buna, mai ales ca a crescut, dar ea sta cu sufletul la gura si-i este teama, mai ales ca acum are si durerile de burta.

Va rog frumos, dati-ne si noua un raspuns, sa se mai linisteasca un pic.

In alta ordine de idei, eu va citesc zilnic, dar nu am ce scrie, mai intervin cand pot sa ajut cu ceva, dar altfel, traiesc alaturi de voi emotiile, bucuriile si supararile voastre.
Va doresc mult noroc tuturor.
Marinita, nu dispera inainte de vreme, eu cred ca e bine dar esti tu nerabdatoare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor
dariaioana nu dispera pana nu faci bhcg nu ti pierde speranta te rog.
claudiaprea n-are de ce sa se streseza prietena ta eu stiu ca bhcg se dubleaza aproximativ la fiecare 30 ore deci e ok sa stea linistita .
Eu am fost la eco si estradiol, estradiolul in ziua 8 de stimulare = 789
pe OD foliculi de 15 14 13 12,5, pe Os numerosi foliculi cei mai mari de 13 (aspect de ovar polichistic la stangu), mi a zis sa raman cu aceeasi doza de 150 puregon sa repet maine estradiolul si o sa ma sune sa mi comunice cum facem mai departe.
pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

In concluzie in functie de valoarea estradiolului de maine (mi a zis ca as avea risc de hiperstimulare la cum arata ovaru stang!!)fie duminica fac pregnylul si marti punctia , fie luni ma duc la eco din nou fac pegnylul si miercuri punctia, bine asa mi a zis inainte sa vada estradiolul mi a zis ceva de genul la cum arata ecografic estradiolul ar trebuii sa fie peste 1500 dar am vazut rezultatul acum ca e 789 deci vom vedea maine .
Sper sa fie bine, incep sa palpitez de acum de emotie de altceva.
pup toate fetele

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Buna gravidute. Am deosebita placere de a va spune ca draga noastra Claudia (Kla78) a adus pe lume ieri la ora 19 un bebe DENIS, frumos foc si sanatos, de 2,500 grame si de nota 10.

Cla, iti zic si aici: AI REUSIT MAMICO, SUNT MANDRA DE TINE !!!NOROC C-A VENIT DOCTORUL SI N-AI MAI PUTUT VORBI ( ca eu am inceput sa plang in hohote de emotii).....Sa-ti creasca flacaul mare, sanatos, frumos, norocos si sa va bucurati de el....Un abrazo preciosa.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iliuta spune:

Am vrut sa zic Fivoase...nu gravidute.....SCUZE....

Mergi la inceput