FIV 182
Raspunsuri - Pagina 17
catalina2307 spune:
Mimi pe mine nu m-au lasat sa ma ridic din pat aproape 2 ore iar o ora fara prea multa miscare nici macar in pat.
Succes.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
dariaioanaxx spune:
BUna fetelor,
de aseara deci a 10 a zi a inceput sa mi raman pe hartie ceva firisoare maronii, si de azi dim,. ceva mai mult, deci nu cred ca mai e nici o speranta; oricum maine este a 12 a zi si o sa merg sa fac un betaHCG pt. ca oricum trebuie facut; ma gandesc tot timpul si plang , la puisorii mei care n au reusit sa se prinda,ma gandesc ca acum sunt in cer alaturi de bunica mea, asa cum am si visat, am visat o pe bunica mea care tocmai primise 3 ghivece cu azalee - unele din florile mele preferate, in dar ; asta este, durerea este mare, voi toate probabil stiti, o sa mi revin usor sper si oricum nu voi renunta !
Rami- multumesc pt. incurajari dar n a fost sa fie !
Mimi - da, ai dreptate, la fel am luptat si pt. copilul pe care l am 6 ani sa l fac, a fost o sarcina obtinuta prin tratament nu prin FIV si bineinteles pt. care ii multumesc lui Dumnezeu mereu, dar asta este ce simt, adica durerea pt. nereusita este aceeasi ; eu am stat pe masa 10 min. si in pat o jumatate de ora dupa ET; dar nu stiu in ce masura conteaza asta pt. ca uite cunosc o fata care a scris pe alt forum -En- se numea pe forumul bebelusul tau, si care a facut la treilea FIV la Dracea la Gynera si unde nu a stat nici pe masa dupa ET nici in rezerva ca asa i s a recomandat, si uite ca a reusit;desi nu mai spera nimic ca din ziua a 12 a incepuse sa i curga ceva maroniu, in ziua a 14 a cand a facut testul a avut 110 valoarea; se pare ca dr. Dracea asa recomanda, nici un fel de repaus;
va pup pe toate
In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !
Moniland spune:
Daria, poate si tu ai patit ca si En. Hai ca mai ai putin pana la test si vei stii exact. Eu inca iti tin pumnii 
rami 73 spune:
Fetelor, ieri in z. 16 mi-a iesit beta 701, deci a crescut mai bine de data asta ( a fost 309 in z. 14 si 390 in z. 15). Doamne ajuta in continuare !
Am inceput sa am mici simptome, adica usoare dureri de sani (doar la atingere, drept pentru care ma pipai non stop
) si niste intepaturi care ma cam ingrijoreaza, in col sau vagin, acolo le simt. A mai patit cineva asa ceva ? De vreo 2 nopti am si o usoara jena in burta (cam ca la cm), mai ales atunci cand ma intorc de pe o parte pe alta, dar numai noaptea, ziua nu.
Mai nasol e ca m-a intors raceala si mai rau decat era, eu cred ca am sistemul imunitar mai slabit de la Medrol (acum l-am oprit), pentru ca eu, culmea, nu sunt genul care sa raceasca. Noaptea trecuta n-am dormit deloc din cauza tusei si ma irita toata traheea, a coborat de la gat in jos.
In afara de paracetamol nu stiu ce sa mai iau...off.
Daria, multumeste-i lui DD pentru copilasul pe care il ai si roaga-te sa fie bine, nu se stie niciodata.
Iar daca n-a fost sa fie acum, va fi data viitoare, fii mai optimista ! 
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
iana_mari spune:
Rami acum poti sta linistita ca e totul bine.Felicitari inca o data
Daria mai ai putina rabdare si vei afla cu siguranta daca esti sau nu.Doamne ajuta
Dariela mult noroc si tie.Azi ai avut inseminarea nu?
Adenuti mai stai cu picioarele pe pereti?Fetelor ce credeti ca facea Adenuti dupa Et ,era catarata toata pe pereti in rezerva.Cum te simti?

Fetelor eu am uitat numaram si ziua et?Daca am facut pe 16 astazi suntem ziua 4?
Dariela spune:
zisaCami, rami, iana mari - Multumesc pentru gandurile voastre! Acum m-am intors gata inseminata. Am stat doar 10 min pe masa, dar cine stie poate o sa avem o surpiza. Trebuie sa iau utrogestan si test de sange decat daca vreau sa-l fac, desi mi s-a cam luat de drumuri. Am primit si ceva tratament pentru sot pentru orice eventualitate la toamna.
rami - Incearca sa vorbesti cu dr. tau. Poate poti bea niste ceaiuri nu prea fierbinti sau sa faci niste inhalatii pentru trahee. Multa sanatate! 
dariaioanaxx - Iti tin pumnii ! Nu uita ca au fost fete cu menstra in regula care erau de fapt gravidute!
flory - Cum te mai simti mamico? Ne incurajezi pe noi dar nu ne spui prea multe despre tine 
Dariela
adenuti spune:
iana -sa sti ca nu prea stau in pat ,dar nici nu fac efort .
ma plimb prin casa .
stau foarte mult "in fund " oare este bine .
deci a cita zi este?eu dupe ET la 15 -20 min am fost la toaleta sa fac pipi pt ca nu mai rezistam (m-a dus sotul in brate) oare nu era bine? astept pareri
daria -stai linistita ca tot ce vrea DD se intimpla sintem in miinile lui 
iana -sa stai cuminte
mai spune-mi despre tine ....
amzulica -ce faci?
va pup pe toate fetele si va urez o zi linistita
amzulica spune:
adenuti - fac foarte bine, am stat acasa in pat doar 2 zile - asa ca sa ma simt eu bine si impacata si de ieri am venit la serviciu - stau in fund - ma duce si aduce sotul de la serviciu si seara ma duc direct la pat. D-na doctor Dracea mi-a zis sa nu stau nici un moment in pat ca ma stresez - sa ma comport ca si cum ar fi o sarcina naturala. Deci respect ce zice dansa. Nu-s deloc stresata - fetelor ma gandesc asa - zarurile au fost aruncate deja - Dumnezeu decide de aici incolo. Sunt nitel cam constipata dar asta e. Ce sa zic - nu ma doare nimic - nu simt nimic - parca nimic n-as fi patit. Voi cum va simtiti?
Iana-mari ce faci? Faci lumanarea?
Eu de azi intr-o sapt. fac testul - Doamne ajuta.
Cami
rami 73 spune:
Dariela, sa fie intr-un ceas bun, iti tin pumnii !
Cred ca o sa fac niste inhalatii cu musetel, poate ajuta.
Adenuti, Amzulica, eu n-am stat in pat decat in ziua cu ET-ul, si asta pentru ca eram ametita de la utrogestanul luat pe gura. Dupa aceea - program normal, doar ca fara efort. Si eu am fost la toaleta dupa ET, e doar o falsa senzatie ca pierzi embrionii
, dar in realitate lucrul asta nu se poate intampla.
Iana, ai grija de tine, o sa fie bineeeee !! ![]()
pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean