FIV 182

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Dariela mult noroc maine!
Adenuti eu am stat in pat doar in primele 2 zile dupa ET, m-am ridicat doar sa merg la masa ( la restaurant - am stat la hotel ) sau la toaleta.
Apoi din ziua a 3-a am inceput cu plimbari scurte, fara efort fizic intens.
Oricum, implantarea se produce de regula in ziua a 4-a dupa ET, atunci e important sa stati linistite si sa nu faceti efort.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

Iana - n am unde sa l fac decat la Bucuresti, la Targoviste am vorbit si dr. care face analiza la clinica dr. Predoi, este plecat la un simpozion si se intoarce luni, asa ca tot sambata o sa merg sa l fac desi stiu ca valoarea va fi 0, rezultatul o sa il am abia luni;numai o minune se poate intampla daca va vrea Dumnezeu; poate Dumnezeu ma pedepseste ca avand un copil am recurs la FIV pt. al doilea, dar nu cred ca este un pacat sa ti doresti copii, poate ar fi fost un pacat daca imi doream ceva material- masini , case etc;

multa bafta

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Flori - multumesc mult, m ai facut sa mai sper intr o minune !chiar am cautat pe forum sa vad daca cuiva care a avut in ziua a 10 a test negativ , apoi i s a pozitivat; la prima sarcina care a fost naturala cam in ziua a 19 a a fost testul pozitiv la mine, adica a doua liniuta a fost pala si a aparut dupa 10, 15 min. dar a fost;
multumesc m ai facut sa mai sper; desi acum imi e frica sa nu se fi intamplat ceva de cat am plans;

te pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Daria, [pup te rog eu nu mai plange si continua sa speri ! Un test de urina facut in z. 10 nu e relevant, eu l-am facut in z. 12 si a iesit vaaag a doua liniuta, desi stiam rezultatul la bhcg din z. 11, dar am vrut si eu sa fac un test de urina. Cat despre faptul ca Dumnezeu te-a pedepsit ca ai recurs la FIV, sa-ti scoti din cap asa ceva, pentru ca DD apreciaza oamenii luptatori, mai ales pentru un scop atat de nobil !

Cami, FELICITARI PENTRU CELE 2 INIMIOARE !! DD te-a rasplatit in final pentru toate incercarile prin care ati trecut ! Iar evolutia bhcg a fost, intr-adevar, ca la carte la tine ! Te si ai grija de tine.

Flori, Cata, asa mult mi-as dori sa fim colege la Odisee ! Vom vedea ce va fi...

Zouzoule, iti multumesc si iti tin pumnii si tie la urmatoarea incercare !

Dariela, pe vremea cand faceam eu inseminari (parca au trecut 1000 de ani de atunci ), le faceam sus, la Sterilitate, te lasau sa stai intinsa dupa procedura cam 20 min. Tratamentul de sustinere consta in general in aspenter si utrogestan, altceva nu imi amintesc sa fi luat, iar test de sange bhcg nu se facea la spital, il faceai doar daca voiai tu (eu nu l-am facut niciodata pentru ca nu a fost cazul, din pacate). Bafta multa maine !!!

pozici

"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna79 spune:

Buna fetelor
Moniland merci de raspuns.ma speriasem ca secretia aia o aveam numai la ovulatie.
Dariaioana eu zic ca te stresezi degeaba asteapta si tu pana sa faci b hcg , nu te mai framanta atat ca nu e bine.stai linistita si te asteptam cu testul pozitiv.
o zi buna tuturor

Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fireyes spune:

Dariaioana, ma bag si eu in vorba, desi inca n-am trecut printr-un FIV, dar sunt...aspiranta sa zicem:)
Nu exista in Targoviste un loc in care sa poti face BHCG?? in alta parte decat la acel medic? teoretic orice laborator este capavbil sa faca asa o analiza. In Bucuresti, le poti face si la urgenta, nu-ti trebuie trimitere de la medic, etc. E una dintre cele mai simple analize de sange care se pot face.

http://tt.lilypie.com/VyPYp3.png

Mergi la inceput

Fiveyes- exista dar degeaba exista daca dau rezultatul la cateva zile; asa ca...........asta este; mai sper intr o minune desi ....la Promed as fi avut rezulatul in aceeasi zi pt. ca ma cunoaste medicul ca pe un cal breaz sa zic asa........la cate culturi de col si spermoculturi ne a facut........;
va pup fetelor si va multumesc din inima pt. incurajari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

Daria,
tu ar trebui sa fii cel mai putin stresata fata de noi, care nu avem inca copii. Faptul ca ai un copil ar trebui sa te intareasca iar stresul sa nu fie atat de mare... noi ne gandim ca asta e ultima sansa de a avea un copil.
Mult succes i-ti doresc, ai sa vezi ca vei reusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimi_m spune:

In legatura cu ET, cat timp poti sta in spital la pat dupa ET ?
Daca la inseminari se sta 20 min, ar trebui la ET sa stam cel putin 2 ore... la voi cum a fost ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Mimi,eu ultima data cand am facut ET(care a fost si cel norocos) am stat vreo 20 min in pat.Apoi,urmand exemplul unei fete de pe forum care a reusit(LucaLuca)am mers pana acasa in masina,pe bancheta din spate,culcata si cu o perna sub fund.
Eu am facut fiv in Islanda,nu stiu,poate in Ro poti sa stai mai mult in pat.

Flori 12+

Mergi la inceput