FIV 182

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Va tin pumnii fetelor in asteptare. Vreau sa va zic ca simptomele sunt date de hcg. Pana nu-l aveti in organism sunt simptome de la medicamentele pe care le luati.
Daria, ai facut testul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

Eu urmeaza sa fac o IA maine si am cateva nelamuriri. Poate cele care au facut la inceput ma pot ajuta cu un sfat:
la Giulesti inseminarile se fac tot in sala in care se fac FIV-urile?
- se face beta hcg-ul dupa inseminare?
- se recomanda in general tratament de sustinere?

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Va multumesc tuturor pentru urari si va doresc sa traiti si voi aceasta mare bucurie, cat mai curand!
Fetelor, nu mai cautati simptome ... luni aveam b hcg aproape 20.000 mUI/ml si nici un simptom; azi ar trebui sa am aproape dublu si eu in continuare nu am nici un simptom!
Dariela eu stiu ca la Giulesti inseminarile se fac in sala de la eco ( vine embriologul cu seringa cu sperma preparata ), se da tratament de sustinere si se face b hcg.

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

ZisaCami multe felicitari si din partea mea.
Flori
Adenuti pe mine ma doare putin burta,dar iau nospa si asa cum zic fetele nu vreau sa caut simptome.Stai toata ziua in pat?Eu nu pot azi vreau sa fac de mancare si sa ies afara la o plimbare usoara.
Amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariaioanaxx spune:

buna fetelor, mersi de incurajari si sustinere tuturor; ieri in ziua a9 a si azi ziua a 10 a am facut teste de urina care au iesit negative; asa ca mai am sperante nici 1%; poate a fost prea devreme dar totusi macar o umbra ar fi trebuit sa se vada cred ; oricum de ieri am plans incontinuu; sambata o sa merg sa fac testul de sange pt. ca asa cere protocolul dar asta este poate asa a vrut Dumnezeu !

va pup

In asteptarea minunii! Daria. Foto de familie !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

Daria nu mai plange ,asteapta testul de sange.Este singurul care nu da gres niciodata.Fii tare si asteapta sa faci bhcg,cred ca nici maine nu este prea devreme sa-lfaci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adenuti spune:

iana- nu stau in pat dar nici nu fac nimic . ma mut din pat inpat ma plimb prin casa si cam atit . as vrea sa merg in parc pt ca ma simt ca si cum n-as avea aer ,foarte slabita ,fara putere si nu cred ca este normal.te pup
amzulica ce faci ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

Iana_mari multumesc mult!
Dariaioanaxx e devreme pentru testul de urina, daca valoarea b hcg e mica un test de urina nu o poate detecta.
Parerea mea e sa faci azi un test de sange si sa te linistesti, pentru ca starea asta nu o sa-ti faca bine nici tie, nici la bb!
Pana nu vezi rezultatul la testul de sange ai inca toate sansele!

6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dariela spune:

zisacami - Am inteles procedura.
O si vad pe tanti embriolog cu o seringa cat toate zilele venind sa rezolve problema. Maine oricum ma lamuresc ei, sper!
adenuti - Medicii recomanda sa ne vedem de viata obisnuita iar o plimbare usoara e indicata. Poate ne vedem vineri dupa amiza la o terasa,

Dariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flori76 spune:

Daria,nu mai plange.Eu cred ca ai facut testele mult prea devreme.Uite,eu am facut primul test in Z11 si a fost clar negativ,abia in Z12 a aparut a2a liniuta vaga si apoi din zi in zi s-a accentuat mai tare.
Iti doresc din toata inima sa vii cu vesti bune-bune!Pup fata si bafta muulta!

Flori 12+

Mergi la inceput