FIV 182
Raspunsuri - Pagina 14
antosit spune:
Uauuuu, ZisaCami!Doua inimioare...ce frumos,felicitari duble!

Anto 
"Cea mai mare iluzie este ca oamenii au limite!"
miruna79 spune:
buna fetelor
am si eu o intrebare, m-am trezit azi pe langa intepaturile de ovar cu secretia aia mucoasa sticloasa care apare la ovulatie, e bine sau nu? sunt in z7 de stimulare.
pup
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
DORIS_71 spune:
Rami 74 eu incep FIV 4 pe 23 iulie daca totul e OK la eco. Multa bafta in continuare.

toate FIV-oasele.
Moniland spune:
ZisaCami, FELICITARII!!!! 

Miruna, e normala secretia care o ai in timpul stimularii.
amzulica spune:
zisaCami - am amutit si mi-au dat lacrimile de emotie. Dupa atat chin Dumnzeu v-a rasplatit dublu. Ce bucurie. Sarcina usoara iti doresc, si tot binele din lume. Doamne ajuta.
Cami
flori76 spune:
N-am mai intrat demult la voi si ce-mi vad ochii?!?
Rami:felicitari din toata inima,mamico!!!Iti doresc sa ai sarcina usoara si lla termen si bb sanatos!Te astepam la gravidutze prin FIV!! 

Cami:te felicit si aici,mamico!Asteptarea ti-a fost rasplatita!
Adenuti,Iana si tuturor fetelor care sunt in focuri,bafta multa si va asteptam cu valori mari la b-HCG.
Flori
12+
adenuti spune:
flori-multumesc pt urari si bineinteles la toate fetele .
va pup .
astazi ma doare capul si sini .nu stiu daca este bine .nu stiu daca este bine sau rau .
iana si amzulica ce face-ti? va pup 
Dariela spune:
adenuti - Citeste o carte, uita-te la un film dragut si nu te mai gandi la fiecare durere ca e de rau sau de bine. Stiu ca asta este cea mai lunga perioada, dar tu esti graviduta si asa o sa ramai! 
Dariela
Dariela spune:
Fetelor am si eu cateva nelamuriri. Poate printre noi exista si fete care au facut inseminari si care au un sfat:
- la Giulesti inseminarile se fac tot in sala in care se fac FIV-urile?
- se face beta hcg-ul dupa inseminare?
- se recomanda in general tratament de sustinere?
Dariela