FIV 182
Raspunsuri - Pagina 13
@dodo@ spune:
Fetelor, am o intrebare, pot merge la mare la o saptamana de la ET? Am luat bilete le sfarsitul lui iulie dar vad ca tratamentul pt FIV e destul de lung. Pot sta sub umbrela, doar tot odihna se cheama.Eu sunt z11 de inhibare si abia astept stimularea
Va
pe toate.
catalina2307 spune:
Rami in primul rand felicitari, te asteptam la Gravidute prin FIV.
In al doilea rand, stai linistita...BHcg mie cel putin ,ca de altfel toate gravidutele de la FIV , s-a dublat la 72ore. De aceea si medicii recomanda sa se repete la 72 ore.
Felicitari si sarcina usoara.
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
cristinici spune:
Rami ,felicitari si iti doresc sarcina usoara. Ti-am trimis PM pt progesteron injectabil.
Amzulica sa ai grija de puiuti si sa vii cu o veste la fel de buna.
Va doresc numai rezultate pozitive la toate
cristinici
rami 73 spune:
Moni, cu asta ma consolez si eu, ca a crescut cat de cat...Ma tot intreb daca raceala asta care ma sacaie are legatura cu acest ritm mai lent, nu prea cred totusi...
Amzulica, ai grija de tine, ai sanse foarte mari !
Cred ca multe fete de pe Forum ne-am tot vazut pe culoarele Giulestiului, dar n-am stiut care cum suntem. Dar tocmai asta e rostul intalnirilor pe care le tot avem, sa ne cunoastem, sa ne impartasim din experiente si nu in ultimul rand sa ne distram impreuna ! 
Dodo, eu zic ca la o saptamana de la ET poti merge la mare, daca stai linistita si la umbra, chiar ar fi o relaxare pentru organism si asta n-ar face decat bine bb-ilor. Eu stiu pe cineva care a plecat la aeroport intr-o excursie direct de la ET si cand s-a intors avea gemeni !
Miruna, am vazut ca ai ceva foliculasi, estradiolul l-ai repetat ?
Catalina, iti multumesc mult pentru incurajare, chiar stii fete care au avut aceasta evolutie a bhcg-ului ? Daca ai sti ce bine imi face chestia asta...
Mai stau putin si-mi fac si eu curaj sa vin la gravidute prin FIV, e tot ce imi doresc, crede-ma...
Cristinici, ti-am raspuns, iti multumesc din suflet ! 

pozici 
"Dream as if you have forever. Live as if you only have today."
James Dean
miruna79 spune:
dodo chiar nu stiu ce sa zic , acum depinde de unde esti si cat faci pe drum, cel mai bine intreaba ti medicul , eu aici am citit de fete care li s-a recomandat sa stea cele 2 sapatamani acasa fara efort!
o seara placuta tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
Dariela spune:
Rami - Super veste! Nu te mai gandi la beta hcg ca sigur creste! Puiutul tau saltaret e acolo. 
adenuti, iana mari, amzulica - Felicitari pentru puiutii vostri! Doamne ajuta sa veniti toate cu II

darioanaxx - Incearca sa stai cu picioarele asezate pe un scaun sau o cutie de carton macar dupa administrarea utrogestanului. Si pentru ca acum este
dl primar trebuie sa aiba grija ca altfel il vizitam
!
Dariela
zisaCami spune:
Dariela mersi mult pentru urari! 
Multumesc inca o data pentru gandurile voastre tuturor si scuze ca va raspund cu intarziere, nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva! 
Dupa ce am citit ce i s-a intamplat lui Miha 3 nu am mai avut puterea sa intru si sa mai scriu ceva despre bucuria mea!
Miha3 sunt cu sufletul alaturi de tine! Mult curaj! 
Rami73 Felicitari si sarcina fara probleme si dusa la termen! Nu-ti face griji pt Bhcg, evolueaza foarte bine in dinamica! 
Dariaioaxx Doamne ajuta sa vii maine cu rezultat pozitiv! 
Amzulica Fii increzatoare in sansa ta, cu asa embrioni ai toate sansele sa reusesti! 
Acum, sa va spun despre mine: am fost ieri la eco si am vazut 2 inimioare - una pulsa foarte clar, cealalta mai vag, dar a fost si foarte devreme - ieri am avut 5 sapt. si 6 zile de sarcina. Mai mergem peste o saptamana.
Despre B hcg: in ziua 10 de la Et = 182,3 mUI/ml; z 14 = 698,3 mUI/ml; z 18 = 2938 mUI/ml si ieri z 24 = 19733 mUI/ml.
Nu am avut si nu am in continuare nici un simptom, cu exceptia sanilor durerosi si usor mariti si a unei stari de somnolenta, dar nu prea accentuate. Asa ca fetelor, nu mai cautati semne! Nu uitati ca fiecare organism reactioneaza in felul sau!
6
Dariela spune:
zisacami-
Doi bebei!!!Dumnezeu te-a rasplatit pentru incercarile tale! Sa ai o sarcina usoara si te mai asteptam pe la noi cand ai momente libere. 
Dariela
catalina2307 spune:
Rami draga, lasand fetele care au avut aceeasi evolutia a BHcg-ului, ma stiu pe mine. Fruntea sus. Este absolut normal. Mie oricum medicii mi-au spus ca analiza se repeta la 72ore nu 48.Curaj si hai la gravidute sa te plangi de greturi. ![]()
14+ cu 2 louloudakia

Va iubeste mama
zouzounaki spune:
Am iesit si eu din birlog la asa o veste

Rami73 felicitari din suflet
...uite asa prindem si noi curaj sa mergem mai departe...sa ai parte de o sarcina usoara dusa la termen...te pup si ai grija de puiut
Fetelor care sinteti in plina actiune...va doresc mult succes si sa auzim numai de vesti bune...Va pup pe toate cu drag,Zouzou
mihaele astept vestea cea mare
"A-I multumi lui Dumnezeu cānd vāntul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi īnsa cānd este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
www.snowjoke.com/viewer.php?id=52333" target="_blank">LA SKI