FIV 182
Raspunsuri - Pagina 20
zouzounaki spune:
Kla felicitari pentru bebe Denis
..sa-ti traiasca si sa va aduca numai bucurii in viata

Iliuta
multumim pentru aceasta veste deosebita,da-i te rog la Claudia un pupic din partea mea
ZisaCamifelicitari pentru cele doua inimioare
adenuti, amzulici, iana, daria va tin pumnii strinsi,strinsi

"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...
miruna79 spune:
Kla felicitari sa va traiasca.
Fetelor ovarele ma dor din ce in ce mai rau , dc ma ridic, dc stau, la orice miscare, sper sa fie bine.
o seara buna tuturor
Speranta este ceea ce ne indreapta corabia vietii catre tarmurile implinirilor....
miereamara spune:
quote:
Originally posted by claudia_prea
Fetelor, vin din nou cu o mare rugaminte la voi.
Prietena mea a avut in ziua 13, Bhcg 110 si are de atunci niste scurgeri maronii, nu mult, dar are. Iar in ziua 16 de la ET, Bhcg are valoarea de 710 si are si dureri de burta.
Rugamintea mea este sa-mi spuneti si mie, ce stiti voi despre asemenea crestere a valorii Bhcg? Au mai fost fete in aceasta situatie?
Claudia
Nu vreau sa ma bag peste voi...v-am mai citit pt ca aveam de gand sa ma interesez si eu de procedura FIV.
Eu am avut BhGC-ul la o saptamana de la intarzierea ciclului, si probabil 21-22 de zile de la ovulatie, 790. Foarte mic! Dar sarcina este OK, acum sunt in 11 saptamani. In saptamana a noua aveam BhGC-ul 15.000 (iarasi destul de mic zic eu). Ideea este ca fiecare organism este unic, spune-i prietenei tale sa se linisteasca, atata timp cat creste hormonul de la o zi la alta e bine. Durerile de burta sunt normale in aceea perioada, sunt asemanatoare cu cele de la menstruatie.
“Vietile noastre se incheie in ziua cand ramanem tacuti in privinta lucrurilor care conteaza.”
Martin Luther King Jr.
www.eklipsse.net/gallery/main.php" target="_blank">Fine Art Photography
www.flickr.com/photos/14984866@N07/" target="_blank"> Photo Album
My baby
zisaCami spune:
Kla Sa va traiasca bb Denis, sa fie sanatos, norocos in viata si sa va aduca numai bucurii! 

Zouzounaki Multumesc pentru felicitari si iti doresc sa ma urmezi cat de curand! 

6+ 
Inimioarele mele
zouzounaki spune:
Un nou capitol aici
"A-I multumi lui Dumnezeu când vântul este prielnic pe mare nu este ceva deosebit;
a-I multumi însa când este furtuna, atunci se arata adevarata recunostinta."
"Fii totdeauna cu Dumnezeu, daca vrei ca Dumnezeu sa fie totdeauna cu tine."
*Sfantul Ioan Gura de Aur*
www.slide.com/r/IKu2kAsImz-u2VovpRqcSJA0BEUza-Al?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.slide.com/r/fnRY8xtt2D_VUyFEmJByVOmyMTMOCB?previous_view=mscd_embedded_url&view=original" target="_blank">
www.politieanimale.lx.ro" target="_blank">SALVATI ANIMALELE SI VOTATI
www.photagious.com/slideshow?db570aedbf6afebfeb3c1f1197223805" target="_blank">zouzounaki licurici cu sclipici...