Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamii spune:

luna cand ajung la chicco ma uit!Nushu daca au vr-un scont ceva...ca aici reducerile sunt in august....dar cand trec am sa ma uitsi iti zic

mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank"> Alex

www.flickr.com/photos/25237392@N04/" target="_blank"> Alex 9-12 luni

povestea nasterii lui bebitz
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=615a863745f24348351e30" target="_blank"> Mami+Tati=Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Lunitz,unde sunt reduceri ca vreau si eu sa dau o tura prin magazine.Si noua ne place carutul ala si i pandim la reduceriAaa si am vazut micuta dansatoare super dulce.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

din nou cu intarziere spun si eu "la multi ani sanatosi si fericiti" sarbatoritelor de ieri. arina si elisa, aveti niste povesti ale nasterii care le fac pe parintii vostri sa realizeze si mai mult ca sunteti adevarate minuni in vietile lor.
eu nu stiu, da' chiar nu mai apuc sa fac nimic cu superbaietelul meu. el nu-i obranic, e doar curios si trage de toate sertarele (si-si prinde degetele acolo), trage de usile de la dulapuri si acestea se deschid si el se dezechilibreaza, trage de tot ce-i bagat in priza, apasa pe butoane, cand il spal cu dusul umbla la robineti de face apa ori prea fierbinte, ori prea rece, nu sta niciunde...nici in carut, nici in scaun de masa, nici in scaun de masina, nici in patut...nicaieri.
am reusit sa pun si eu niste poze de la mare si cateva mai recente, cu telegondola din piatra neamt. pozele mai frumoase de la mare erau cu denis in putza goala si n-am vrut sa le pun pe net.
vreau sa mai multumesc fetelor care au spus ca mi-au simtit lipsa, care mi-au raspuns la problema cu alaptatul si sa le pup pe toate celelalte, ca mi-a fost dor de voi!
incerc sa mai revin cu un mesaj azi, maine, poimaine....cand da Domnul!

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ddanagh spune:

Cristina f bine zis superbaietel. E simpatic foc. Si sa sti ca asa face si Daria. Cotrobaie pe peste tot. Chiar ma gandesc daca e bine sa o las sau nu. Nu as vrea ca la doi ani cand mergem la cineva in vizita sa deschida gazdei toate sertarele, insa, pe de alta parte, nici nu vreau sa abuzez de nu, nu si iar nu. Ca doar sertarele sunt cele mai frumoase jucarii pentru ea acum. Nu spun ca reuseste si-mi deschide si congelatorul....
Ma mira faptul ca taman tu care ne-ai luat la toate ciupercuta pentru plaja nu ai nici o poza la mare cu ciupercuta.

Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mychydutza spune:

Anya multumesc pt raspuns. trebuie sa incep si eu sa-i dau lapte pt ca ma gandesc ca din toamna sa-l intarc. la noi e si problema mancarii solide: nu vrea si pace! chiar nu stiu de unde a crescut asa mare doar cu san. are zile cand mananca exclusiv tzitzi. mai accepta iaurt dar nu tot timpu. si ciorbitza cateodata. in rest chinu naibii cu mancatu asta. nu stiu de ce e asa mofturos. seamana cu tat-su!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunflower1979 spune:

dana multumim de aprecieri.
sa stii ca n-am poze cu ciupercuta pt ca am un filmulet tare fain cu el acolo, cu apa. trebe doar sa ma destept sa-l pun pe net.

Cristina, mami de superbaietel Denis Stefan (30.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

LA MULTI ANI Sonia Gabriela

Otilia lui Laurentiu Ovidiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Sonia!!!!!!!!

Simo mami de www.flickr.com/photos/simo_al_jaafari/" target="_blank">Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina26 spune:

la mine inca este 21 iunie asa ca:
arina, elisa si maria la multi ani din partea noastra! Bunul Dumnezeu sa va binecuvanteze cu tot ce este mai bun si mai pur pe lumea asta. Imi cer scuze ca am fost atat de debusolata incat nici nu mi-am dat seama ca 20 iunie a trecut deja pana nu mi-a zis sotul azi la cina ce azi este 21 iunie.
Va pup dulce printeselor.

Ingrid; filmuletul lui Ingrid

www.youtube.com/watch?v=99ItPu2KUKs" target="_blank"> copiii nostri; ingerasul meu Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

La Multi Ani Sonia sa cresti mare si frumoasa si sa te bucuri de fratior si parinti!

Deni & Vlad & Tudor

Mergi la inceput