Strumfi de un an (iul-aug 2007) (84)
Raspunsuri - Pagina 18
Anya20 spune:
andicu, am vazut pozele cu filip. e frumos foc; cred ca-ti spune toata lumea. farte dulce.
luna, e mortal filmuletul. am remarcat si la adelise ceea ce remarc la toti fratiorii mai mici: se uita in ochii lui cosmin si il urmarea, ca pe un zeu. si la noi e la fel.
otim, bine ai revenit.
va multumesc inca o data pentru urari! nu va nominalizez, dar mesajele voastre mi-au mers la suflet.
comorile mele: anya ioana (19.10.05) si arina ilinca (20.06.07)
arina s-a nascut...a doua oara!
monicabo spune:
La multi ani pt arina, ce frumos ca ai mai fost cu ea in maternitate dupa 1 an
Am citit prin ce ai trecut cand ai nascut-o, bine ca a trecut totul.
Vreau sa te mai intreb ceva: cand ai inceput sa iesi si cu Arina pe afara, deci sa iesi cu ambele fete, cum procedai? Anya mergea pe jos, mai foloseati vreun carut, ceva? Caci Arina clar era in carut..
SAu te mai ajuta cineva, cum procedai? Ma intereseaza si pe mine ca sfat.
La multi ani si pt micuta Elisa a Alinei 
Danagh, si Andreea are dintii de sus usor departati. Cei de jos sunt lipiti unul de celalalt. Sper ca nu e vreo problema, eu personal cred ca nu e. S-ar putea ca dupa ce ies si alti dinti si maselutele sa se mai apropie, daca se mai "imping" ceilalti dintisori, sa se schimbe un pic configuratia. Asa am mai auzit, nu stiu.
Mihaela, din cate am mai citit pe DC, exista si avertismente mai "usoare", galben sau verde. Rosu e cel mai dur, si stiu ca se foloseste la jigniri grave, cuvinte urate adresate direct unei alte persoane de pe forum. Dar oricum bine ca nu stresezi, ca nici nu trebuia.
Monica cu
Andreea Ioana - 11 iulie 2007 Poze
Povestea sarcinii si a nasterii
si
18+
Ana Maria
madabout2003 spune:
..Am revenit!![]()
Am admirat poze cu bebestrumfii: cu Sonia care a crescut mult decand nu am mai vazut-o, cu Daria care e mortala cautant prin dulapuri, cu Arina pe cutie (tare frumos cadou
), cu Alex pe motor ( e tare dulce!) cu Adelicioasa saltareata, cu Sabina la mare, cu Ines (cred ca la taiatul turtei)! Sunt toti tare, tare frumosi!! Felicitari mamicilor!
Eu sunt in treburi pana peste cap, sunt inca in stagiu (care aici e serviciu in toata regula) dar s-ar putea sa se termine intr-un job deci continui sa ma agit
!
Emily e frumoasa si cuminte, stie sa faca cu mana, sa bata din palme sa ia mainile cui e disponibil si sa il plimbe prin casa, merge in 4 labe, canta tipa, rade .... d'astea normale, nu zice nici mama nici tata...cu toate ca ta-su pretinde ca ar fi zis "papa" - am incercat sa ii explica ca ii era foame
!
O am pe soacra-mea la mine si na e ca orice soacra acra..numar zilele pana pleca...

Weekendul asta mergem la mare si sper sa ma intalesc ci Timi si cu Sophie!
Despre alaptat vroisam sa va spun ca si eu sunt adepta intarcatului treptat, mi se pare tare traumatizant sa ii lasi si fara titi si fara mami...
MADA mamica de www.flickr.com/photos/9364421@N06/?saved=1" target="_blank">Emily 07/08/07
Luna1 spune:
Mamii da, exact pe ala il vreau, ma gandeam poate aveti ceva reduceri pe acolo cand ai tu timp si mergi pri magazine nu special pt mine.
Anya si Violeta multumin ca ne-ati admirat.
Monica pe aici cine are copii foarte apropiati ca varsta isi iau ceva de genul www.mothercare.com/gp/product/B000PEE2UA/sr=1-5/qid=1213973624/ref=sr_1_5/026-8181769-2245215?ie=UTF8&m=A2LBKNDJ2KZUGQ&n=42804041&mcb=core" target="_blank">asta adica unde vezi ca e lasat acolo in spate este ca un "buzunar" la carut pt bebe mic iar in timp cel mare creste si carutul ramane celui mic. Sau unii isi iau efectiv carut de gemeni.
Noi am fost la orele de muzica pt copii si am tras o fuga si prin oras ca deja sunt reducerile de vara (aici daca nu se vad lucrurile de vara pana pe la mijlocul lui iunie intra reduceri mari 50-70%) si i-am mai luat Adelicioasei niste body-uri, doua perechi de pantaloni si o bluza. Traiasca reducerile!
Mada imi pare bine sa te vad iar. 
Luna, mamica de www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3960" target="_blank">Adelise Cezara(11.08.2007) si www.alina-jaime.co.uk/main.php?g2_itemId=3882" target="_blank">Cosmin (30.07.2001)
Antoanela23 spune:
Buna seara,
Mai, ce frumos, azi sarbatorim trei printese care implinesc un an!
La Multi Ani, Arina!
La Multi Ani, Elisa!
La Multi Ani, Maria!
Sa fiti sanatoase si fericite. Felicitari parintilor ca au asa comori de fete.
Luna, aici e 119 euro carutzul acela, dar fara invelitoarea aia de frig sau cum naiba s-o chema.
Mada, mersi,
. Bafta la stagiu, sa iei job bun.
Ma duc sa mai citesc in urma.
Pup fetele,
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
Antoanela23 spune:
quote:
Originally posted by mamii
Si pe mine ma tot terorizeaza maicamea cu oushoru si ficatelu...
mami de www.flickr.com/photos/11788157@N02/" target="_blank">Alex

ha-ha, mie si azi mi-a zis mama la telefon sau caut ficat proaspat si sa dau la copii "ca uite asa v-ati facut voi mari" . nu stiu ce au frate, e obsesia generatiei lor.
Anto, mamica de
Sonia ( 22iunie 2007) siwww.flickr.com/photos/10611598@N04/sets/72157601053655009/" target="_blank">
Victor (8 octombrie 2005)Poze noi
stefania_97 spune:
La multi ani Elisa de Alina.a ,Arina de Anya ,Maria de Monjum!!!!
Sa fiti sanatoase si sa cresteti mari, frumoase si destepte. Sa va iubiti mamicile la fel cum va iubesc ele pe voi

.

stefania mamica Catarinei din 25 aug 2007
http://salexandre.wordpress.com/
http://www.flickr.com/photos/balexandre/
karligutza spune:
pomeneati de soacre? ![]()
imi pare rau ca n-am ajuns pana la ora asta (am avut o noapte si-o zi ffff.tensionate
) sa va fac si eu o urare, dragi sarbatorite de azi care impliniti 1 anisor, mici printese Arina, Elisa si Maria va dorim si noi MULTA SANATATE si FERICIRE si 

............ plus mult dans la petrecere, plus multe aplauze , plus multa chiuiala!!! care mai de care mai sarbatorita azi, asa-i? (asteptam poze, dovezi
) Mamicile (alaturi de tatici) merita si ele felicitari ca si-au crescut puisorii mari, frumosi si sanatosi; m-ai impresionat Anya cu momentul vostru special petrecut astazi, la maternitate... si pe mine ma bate-un gand sa revizitez salonul, medicul.... doar de dragul momentelor din 13 iulie 2007 si in semn de multumire fata de dom'profesor! Mi-ai dat un impuls decisiv, deci cred ca o sa te copiez (sa nu-mi ceri drepturi de autor
)
va pup pe toate fetele, si fetitele!
karligutza
sunt mamica Adelutei 
Antoanela23 spune:
Luna, e totala Delicioasa, cum danseaza ea pe muzica lui Costin. Iar cand o ia el in brate, dar se chinuie in continuare sa cante la fluier, m-a topit. Sa-ti traiasca minunezii, ca sunt super.
Karli, sper ca ai scapat de tensiune ca vine weekend-ul, have fun, e ordin de la stapanire.
Pa, somn usor,
Anto, mamica de
Victor (8 octombrie 2005)
Poze noi
karligutza spune:
Anto
am scapat de tensiune, ca doar timpul le rezolva pe toate... azi gatesc en-gros ca o dat harnicia-n mine! 
karligutza
sunt mamica Adelutei 

Alex